kaptenisabelle.blogg.se

Bojkottning av Valborg

Kategori:

Ett sånt tjat om Valborg. Själv sitter jag i soffan, saknar Ewe och Desse och käkar fiskpinnar medans de andra springer runt och gör iordning sig för party. För det 1a är jag trött och har ont i ryggen, för det 2a är jag inte alls sugen på fest och gör det 3e sparar jag lite pengar! Blir ju fest både nästa helg och helgen efter det.
Snart har jag varit i Oslo i 3 månader.

Jag ser ett återkommande mönster i mina bakgrundsbilder

Kategori: Allmänt

Min bakgrund på datorn:
Min bakgrund på mobilen i låst läge:
Min bakgrund på mobilen i olåst läge:
Vaddå, har jag samma nöjda ansiktsuttryck på alla tre bilder? Kanske.
 

Avslut

Kategori: Allmänt

Sitter och fixar lite grejer med tvn på i bakgrunden, och sista avsnittet någonsin av Vänner kommer upp. Jag är inget jättefan av Vänner, är mer en "HIMYM" kind of gal. Som alla säkert redan vet. Men är det något som verkligen ger mig magknip, som får mig att bli deppig och allmänt nere så är det avslut på något bra. Det spelar ingen roll om det inte händer riktiga människor, utan i serier, eller om det händer mig  själv. Sista dagen i 9an, sista dagen på Himmelstalund, sista dagen i Sverige - när Robin flyttade ut från lägenheten i HIMYM, när gänget flyttar ur lägenheten för sista gången i Vänner, när de säger hejdå till varandra i Sagan om konungens återkomst...
Ae fy fan, ångest. 

Lördag-skrattdag

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt, så satt ute på balkongen flera timmar i solen med Anna och Becca, fick även besök av Andrea ett tag. Vid 11 drog Anna till jobbet, vi stannade i solen. Sen blev det städning, vårt badrum är nu skinande rent! (typ) Har även hunnit med några filmer och käk från donken. Becca och jag skrattade så vi grät åt en/två scener i Thor/Avengers, satt hur länge som helst och kunde verkligen inte sluta garva. Underbart.
 

Blir inte mycket bättre

Kategori:

Bra dag på jobbet med massor av skratt och bjudande av kaka och muffins. Fick stå på de två värsta stationerna, men det betyder ju att jag är duktig. Kommer hem och går på Iron Man 3 med Anna, Annas pojkvän Carl och Becca. Döbra film. Påväg hem hittar jag en 50-lapp på marken. Jackpot! Imorgon ska jag och Becca storstäda lägenheten. Linnea är hemma i Sverige och Anna jobbar.

Safe Haven

Kategori: Allmänt

Så gosig film! Känner mig helt mjuk just nu. Tjuter gör jag också men vad hade jag förväntat mig, det är ju Nicholas Sparks. Väntat på den här filmen i kanske... ett halvår? Oså är den bättre än förväntat. TACK GUD.
Ps. Boken är också döbra!

Delar väl av mig om mina celebrity crushes ATM då

Kategori: Allmänt

 
Nu frågar ni mig, vem är bäst av dem? Måste väl säga att dessa två ligger på delad första plats:
 
MINA ÄLSKLINGAR

Nu lägger du av Jörgen

Kategori: Allmänt

Av någon anledning tänker jag alltid på Emma när jag hör den. Emma, som också är omdöpt till Tufs/Tufselina.
Hade massor jag skulle skriva om men nu kommer jag inte ihåg något alls. Jaha. Jaja. 

Veckans bästa citat

Kategori: Allmänt

"Well can you-"
"Of course I can, I'm asian."

Som den HIMYM-nörd jag är

Kategori: Allmänt

Åh, vad den är fin. Får gåshud.
 
 
PS.Har galet ont i magen, hoppas det går över snart. 

I always feel like somebody's watching meeeeeeeeee

Kategori: Allmänt

Efter mycket ändring av planer från flera olika håll slutade det igår med att jag, Perme, Nico och Oscar drog och åt på Olivia på Akerbrygge efter jobbet. Sen drog vi vidare och tog några öl. Personligen tycker jag att alla borde vara avundsjuka på hur bra min kväll var. Trots att jag hade gympadojjor på mig.
Snart kommer Perme hit, sen drar jag med henne till Wayne's och hänger där medans hon jobbar. Ikväll blir det samma folk som igår, fast med disneyfilmer och massa godis istället!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kategori: Allmänt

Då forsätter vi den här dagen förbannade tack vare att Apple är efterblivna och dumma i huvudet. Slog lite på min dator tills jag insåg att det inte är värt att ta sönder den på grund av min ilska mot FÖRBANNADE JÄVLA APPLEHELVETET

Slänger in ett till inlägg några minuter senare

Kategori: Allmänt

Sitter i fotöljen, bästa med at börja sent. Den är sjukligt skön att sitta i, så vi brukar slåss om vem som får sitta i den. Annars sitter man tre pers i soffan och trängs. Så jag brukar passa på såhär på dagarna. Vampire diaries har ju äntligen kommit ut igen, helt okej avsnitt. På tal om avsnitt - börjat titta på The Carrie Diaries, som är typ en prequel till Sex and the City, följer Carrie när hon är tonåring. Första säsongen som precis avslutats har 13 avsnitt, behöver en till säsong NU. Älskar hennes hår. I klippet under: En av de första scenerna. Låten är så jävla dålig, men den går på repeat i mina hörlurar för den har något speciellt. Han är asful, men han har också något speciellt, är galet charmig och blir snyggare. Jajjamen!
 
 
Annars tänker jag nu sätta på The Host, som jag hittat i helt okej kvalitet. Ciao!

Barney och jag säger godmorgon. SUIT UP!

Kategori:

Att bli vacker

Kategori:

Godmorgon och god resten av dagen!

Kategori: Allmänt

Har en fågel utanför fönstret som låter som ett billarm. Spännande. 
 Något annat som är spännande är min lön som kommer på fredag.

People told me slow my roll, I'm screamin' out "FUCK THAT"

Kategori: Allmänt

Fredag - drog till Emma en snabbis efter jobbet. Kom till lägenheten och träffade Linnea som ska bo här när Becca ska flytta hem. Lördag - Shopping och fika med Perme, Nico, Emma och Linnea. Sen va Emma och Nico på förfest hos Nico och vi hade förfest hos oss. Träffades upp på krogen och hade dökul.
Idag - Bakishäng framför Oceans Eleven och Herkules. Sen kom Perme hit och så drog hon och jag och käkade indisk mat. Gosigt.
 

Förbannat då

Kategori: Allmänt

Försökte ta mig in på blogg.se's mobilapp, men som vanligt när det gäller Apple funkar inte saker som det ska.
Iallafall. Den här veckan har varit förJÄVLIG av olika anledningar, framförallt för att jag har haft hemlängtan. De andra har varit goa o' glada men jag har dragit ner stämningen tjolahopp tjolahej. Tror dock att det är påväg åt rätt håll nu! :) svängde förbi Solli en sväng idag för att hälsa på Emma som jag inte sett på jäääääääättelänge, när jag gick därifrån efter en halvtimme kändes det som att 10 kilo lyft från mina axlar bara av att se hennes härliga tryne.
Var tvungen att skynda mig hem därifrån eftersom vi har en gäst på besök i lägenheten, Linnea som ska flytta in här när Becca flyttar hem :) så väl hemma i lägenheten blev det bland annat tacos och Fight Club. Edward Norton, mumma.

5-8 april

Kategori:

Tåg. Friends. Emma. Brudklänning. Sova.
Högskolprov. Monika. Tåg. Ewe. Bil. Ewe. SILVRIG passat. Lite mer Ewe. Grillad mat. Busan. Diesel. Super Mario. Somna framför Trassel. Sova.
Ewe. Frukost. Långpromenad. Bil. Stan. Espresso House. Mer stan. Tåg. Lotti. Dennis. Maya. Mat. Lång diskussion om skattedeklarationen. Film.
Mamma. Städa. Packa. Mamma igen. Tåg.
Kommer snart bli professionell tåg-åkare.

Fy fan för väckarklockor

Kategori:

Klockan är 07.02 och jag sitter på bussen. Urk. Sitter och tänker på det faktum att om jag haft bil hade jag fått sova en timme längre. Med mitt jobb nu behöver jag ofta inte gå upp av att väckarklockan ringer - brukar vakna av mig själv. Så två dagar av att klockan ringer 6 och halv 6 is killing me. Gnäll gnäll. Vaknade och hade sån PANIK över att jag inte vaknat av väckarklockan. Kan vart för att klockan stog på 23 nånting.

ZZZZZ

Kategori: Allmänt

Jag är så trött att jag inte vågar lägga mig, för jag är inte säker på att jag kommer orka gå upp imorgon...

Än slank hon hit, än slank hon dit...

Kategori: Allmänt

Så var man hemma i vardagsrummet i Linköping igen. Känner hur trött jag är av allt resande. ÖÖÖÖÖÖH. Varit övertid nästan varje dag på jobbet den här veckan också. Får se hur Högskoleprovet imorgon går (klart det går asbra). Har inte förberett mig något alls och jag skulle kunna däcka när som helst, heehee. 
Efter HP drar jag till Norrköping där Ewe hämtar upp mig för att spendera ca ett dygn i Igelfors, sedan på söndag blir det bio!

Justä, det blev rött

Kategori: Allmänt

Skulle vilja påstå att den riktiga färgen är någonstans mellan de två bilderna.

And the lies I weave are oh so intricate

Kategori: Allmänt

Jaha, då har jag efter försök nr. 748 äntligen sett klart alla avsnitt av OC (med en hel del snabbspolning). Men det känns bra! Frågan är bara vad tusan jag nu ska fördriva tiden med. Börja träna, eftersom jag köpt träningskläder och skor? Eller en ny serie? Hrm. We will see. 
Beroende av Fall Out Boy. WHAT IS HAPPENING TO MEEEEE?
Imorgon kommer jag hem till Sverige igen efter att ha varit i Oslo 3 korta dagar. Ska göra högskoleprovet på lördag.