kaptenisabelle.blogg.se

PS. den är snyggare IRL

Kategori:


Var på stan med Lollo igår. Vi gick in i en tatuerarstudio då vi båda planerat att tatuera oss i höst, för att fråga hur lång väntetid det är. Han sa då att han hade tid för oss direkt, men jag är pank och Lollo ville vänta. Hann gå 10 meter innan Lollo erbjöd sig att låna mig pengar. Vi visste båda precis vad vi ville ha så vi körde. Jag är ASNÖJD.

målbilder

Kategori:

Har tänkt på det de senaste dagarna, hur viktigt det är att ha saker att se fram emot. Har funderat på hur jag ska kunna kriga mig igenom denna sommar. Missförstå mig inte, mitt jobb är fantastiskt. Men att jobba jobba jobba kommer ändå tära på mig. Men. Idag bestämdes en sak som jag längtar otroligt mycket till. Vill inte säga något än men ni får veta relativt snart...

Linköping dag 4

Kategori:

Idag har jag träffat först mamma, som bjöd mig på mat på restaurang. Sedan träffade jag Bachan i stan, först köpte vi lite kläder (eller jag köpte) och sen fikade vi på Espresso House. Jag var såååå nöjd med att få gå och handla lite, har varit fattig hela året och det är jag fortfarande, men fick 600 kr av mamma som jag glömt att hon var skyldig mig och brände dom direkt. Mycket nöje! 

Linköping dag 3

Kategori:

Idag var det dags att träffa Diddi! Blev såååååååååååå satans glad när jag såg henne och resten av familjen, jag har ju känt dom i typ 14 år och dom är nästan som min extrafamilj.

Annars gjorde vi inget speciellt, satt mest och pratade och spelade en jädra massa yatzy. Pratade tatueringar och bröllop och skola och vänner och massa mer. Tråkigt att tiden gick så fort men hoppas att jag kan hälsa på henne i höst.

Imorgon är det mamma och sen Bachan som gäller 😊

Linköping dag 2

Kategori:

Har varit med Therese och Ludvig hela dagen. Vi har spelat minigolf och jag har fått massage och nyfärgade ögonfransar. Även fått ett VG på terminens sista tenta, förbannat stolt över mig själv. Vill hämta ut den så jag kan rama in den nästan.

Sen har min östgötska blivit helt bisarr idag. "Va meénarru?" "Äärru glá för dää?"

linköping dag 1

Kategori:

Jag ligger på en madrass på ett golv i en lägenhet som jag aldrig varit i tidigare. Ändå känner jag mig så fruktansvärt hemma. Jag är i Linköping för första gången sedan början på december. Mina föräldrar har bytt lägenhet. Jag har dragit mig för att åka "hem". Det är dyrt och det är bökigt. Men idag åkte jag i typ 4 timmar i en bil med Emma och Dogge. Det i sig var helt underbart. Jag hade betalat för tågbiljetten, men fick en chans att umgås några timmar med Perme och tog den utan att tveka. 

Så fort vi hade svängt av motorvägen kände jag en värme och ett lugn i hela kroppen. "Jag kan de här gatorna". (trots att jag tydligen lät tveksam om vart jag skulle, det skyller jag på att jag aldrig läser skyltarna). 

Ny lägenhet som sagt. Jag hittade inte rätt husnummer, gick vilse och när jag tillslut hittade till den nya okända lägenheten möttes jag av en leende Dennis som gav mig en kram. Sedan blev jag överfallen av en hund som gnydde på ett sätt jag aldrig hört tidigare samtidigt som jag blev omsluten i en kram av Lotti. Som blev tre- fyra kramar. Fika i några timmar innan jag drog mig ner på stan för att träffa Lotta. Fina fina Liselott. Vi träffades vid 7 för en fika. Fiket stängde och vi drog vidare till en restaurang och tog en drink. En drink blev två. Sedan ett glas vin på det. (tack för drinken och vinet Lotta). Sedan stängde restaurangen men vi ville liksom inte säga hejdå. Så vi tog en promenad. Funderade på varför vi nästan sprang. Saktade ner farten medans vi letade efter någonstans att äta. Valde tillslut kebab och satte oss på en parkbänk. Blev ledsna över att kvällen var tvungen att ta slut och promenerade hemåt.

Så nu ligger jag här på madrassen, lite smått berusad och hör Dennis snarka. Tänker på hur fin den där Lotta är. Hur mycket jag saknat min hemstad. Och hur kluven jag är inför min kärlek till dels Linköping och dels Växjö. Det blir som det blir i framtiden.

Imorgon ska jag träffa Theza och Ludvig. Som jag längtat.