kaptenisabelle.blogg.se

Hej Perme!

Kategori: Allmänt

Såg allt din kommentar. När flyttar du till Växjö då? Väntar ivrigt!

Sitter på biblioteket och skriver på den sista examinationen för terminen. En vecka kvar, sen är det "sommarlov". Ska jobba på samma jobb som förra året, och det blir inte mycket ledigt. Bleh. Lyckades få en vecka ledigt, v.34, innan skolan börjar igen. Jag och Malle är sååååå sugna på att åka någonstans utomlands då, och dra med dom som kan. Men samtidigt funderar jag och den unge herr Granqvist på att köpa bil till hösten, så vi får se hur mycket pengar som finns. På tal om hösten så kommer den tillbringas i Ljungby, på praktik med skolkuratorer. Är så taggad! Men också så nervös. Ska träffa min handledare på måndag. 

Med hunden går det mestadels bra. Han kissar fortfarande inne men vi krigar på. Han har inte tuggat sönder särskilt mycket, mer än min dataladdare då :))))) Tur jag har en extra dator annars hade jag varit köööörd. 

Solen har äntligen hittat hit, så det blir mycket häng ute med sekten. Igår hade Oskar ordnat en skattjakt (som jag och Ewe vann, ofc), efter det var det ingen som ville gå hem så vi hängde i gräset tills vi blev bortkörda av ett gäng cricketspelare, så då köpte vi kebab och sen fortsatte vi kvällen med brännboll. "Synd" att vi var ojämnt antal och att någon var tvungen att vakta Samsar och hålla poängen, och "synd" att denne någon blev jag. Hatet jag känner för att spela brännboll är inte nådigt :)))))

Annars händer det inte jättemycket mer än skolan för tillfället. Lite smått och gott, tex åkte jag med Ewe och Oskar till bilkyrkogården häromdagen, vi solar och tar det lugnt när vi inte är i skolan. Får fortfarande inte sova hela nätterna pga el perro men vad gör väl det. 

Still alive

Kategori: Allmänt

 
Bortsett från att äga skiten ur Ewe med jämna mellanrum så händer inte oerhört mycket nuförtiden. Har en valp som tar upp all ledig tid typ, bortsett från det fick vi vg på b-uppsatsen och jag har börjat jobba lite smått igen. Nikki-G var här fredag-måndag vilket var nice, han funderar på att flytta hit och I APPROVE.