kaptenisabelle.blogg.se

Sjuk sjuk hemskt mycket sjuk

Kategori: Allmänt

Ska nu påbörja dagens fjärde film, whop whop! Först var det Matrix, sen The Lake House, the wedding date och nu kate och Leopold! För er som inte sett den är The Lake House en jävla bra film asså, älskar den.

Dags att säga hej igen

Kategori: Allmänt

Tiden går.
Ligger i sängen med en vidrig förkylning, tror min hjärna simmar i snor. Perfekt såhär i tid till nollningen. Första dagen i skolan igår, tror det kommer bli bra det här.
Har flyttat hemifrån på riktigt nu. Så i min nya lägenhet är det skit överallt.
Ja. Nu ska jag försöka döva förkylningen lite,

Amen.

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva ett deppigt inlägg om hur stressad jag fortfarande är, men tar och slänger in en bild från igår istället, när jag var med Nico, Calle och Malin och tog några öl.

Amen för faaaaaaaaan

Kategori: Allmänt

 

Frukost när den är som bäst

Kategori: Allmänt

Grekland i bilder

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Det är nu det händer

Kategori: Allmänt

Så. Nu har hetsen i mitt liv lagt sig lite. Kom hem från Grekland igår. En vecka på Kreta med min beztiz, helt fantastiskt! Enda gångerna vi lämnade solstolarna vid poolen var för att bada i poolen, bada i havet, eller äta god mat! En dag tog vi även taxi in till Rethymnon stad (vårt hotell låg lite utanför, fast med massa mysiga restauranger runt om) då även en av de bästa sakerna på resan hände - på vägen tillbaka kör taxichaffisen in på helt fel ställe och Ewe och jag börjar vilt säga att det är ju fel ställe! Han svarar att han bara ska köpa lunch, hoppar ur bilen - med nyckeln i och motorn igång - och kommer tillbaka några minuter senare. Helt galet.
 
Idag har jag varit fruktansvärt produktiv! Har växlat tillbaka mina pengar, hämtat linser, fikat med tjejen från lägenheten för att skriva kontrakt (enligt det riktiga kontraktet går det bara få tillgång den förste varje månad, så hon och jag bestämde att dela på hyran så jag betalar från och med idag, egentligen skulle jag inte fått den förens 1e september), hämtat nycklar till lägenheten, varit på IKEA samt fixat så jag kan köpa begagnad kurslitteratur till basåret. 
 
Har världens dilemma. Kan köpa en soffa från IKEA som jag VERKLIGEN vill ha för 4000 kr. Eller en begagnad soffa som ser typ likadan ut men har en ganska ful nyans av beige - för 390 kr. ÅÅÅÅÅH. Men jag tror jag ska köpa den billiga, i typisk Isabelle-anda  -  mer ansvarsfullt. 
 
Annars vill jag passa på att tipsa mina kära vänner som läser min blogg om två artister, om ni inte redan känner till dem:
She & Him, bland anna låtarna "I've got your number, son", "Somebody sweet to talk to" och "Baby".
Of Monsters And Men, låttips är "Dirty Paws" och "King and Lionheart".
Och inte att förglömma, hur jävla bra "The Cave", "Awake my soul" och "Lover of the Light" med Mumford & Sons är.
När jag ändå är igång slänger jag med M.Ward, som är "him" i She & Him. Kan väl dra till med "Poision Cup", "Right in the head", "Chinese Translation" och "Magic Trick" där då. 
 
VARSÅGODA.

AssååååååååååÅÅÅÅÅ

Kategori: Allmänt

Blir så jävla irriterad varje gång jag ska lägga upp en bild här från mobilen och det inte går, vilket är 90 % av tiden.
Får väl skriva det med ord då. Har äntligen hittat en coca-cola med mitt namn. Så.

Bara att andas lugnt

Kategori: Allmänt

Ibland när jag försöker lägga upp inlägg med bilder och då får bloggen rabies och laddar och laddar - så jag avbryter, vilket leder till att den laddar upp med massa konstiga tecken. Och då skiter jag i det, för jag har inte listat ut hur man ändrar/raderar inlägg via mobilen.

London, vänner & podcasts

Kategori: Allmänt

Är nu hemma efter några dagar i London med Hanna och Diddi. Kort och gott har det varit skitnice. Knasigt hur bra vi känner varandra, varje liten fingerböj är igenkänt. Härligt!

Hanna introducerade mig till begreppet "podcast" som jag undvikit till döden innan. Lyssnar numera konstant på "Alex & Sigge".
Bra skit.

Nu påväg in till stan för att handla present till Emma som fyller 30 imorgon!

https://cdn2.cdnme.se/4071678/6-3/pic_520391f8ddf2b33604a0d36c.jpg" class="image">

Haha, mupp

Kategori: Allmänt

 

Kommer bli gammal i förtid

Kategori: Allmänt

Ååååååh vad skönt det var att vara ute i sommarstugan med Ewe, bara göra ingenting, gå på promenader i skogen, ta kvällsdopp, och bara prata prata prata och umgås med den bästa som finns. Få glömma livet några dagar. Men nu är det slut på det roliga! Iallafall till imorgon, när jag åker till Diddi :) :) :)
Idag är det tusen saker som ska göras, och så ska jag in och skriva kontrakt på min nya lägenhet så det kommer ju ta på tok för mycket tid. Får försöka multitaska. 

Balsam för själen

Kategori: Allmänt

Ett släng av lycka i all stress

Kategori: Allmänt