kaptenisabelle.blogg.se

Denna kvinna är guld

Kategori: Allmänt

London osv

Kategori: Allmänt

Köpte hänglsebrallor för ett tag sen. Bästa köpet, lever i dom. 
 
Umgås en jädra massa med Lollo och Matidla. Lööööv them.
 
(Varför blir snapchatbilderna så små?)
 
Vi åkte till London förra fredagen. Jag, Granis, Lood, Ewe och Rasmus. Det var myz! Bildbomb nedan.
 
 
 
 
 
Annars händer inte jättemycket. Jobbar lite, har skola i princip aldrig. Bestämde igår att vi ska åka till fjällen tillsammans i vinter, bästa gänget.
 
Det var väl allt för denna gång. Puss och smek, until next time
 

Hääääj

Kategori: Allmänt

Godkväller kära vänner!

Livet rullar på. Det är skönt att skolan börjat igen, men min disciplin kunde varit bättre. Just nu tränar vi på hur man håller professionella samtal, till skillnad från vardagliga samtal med tex en vän.

I helgen nu har jag haft besök av Karlsson och Niklas, aka Snoopy Snoop Dog. Hade en födelsedagsfest igår med många av mina nära och kära. Vi var hemma hos mig och Anton först, vilket var jättekul. Vi rörde oss senare mot Sivans, men jag hade kört på drinkar och shots hela kvällen så jag fick någon konstig fylla. Kände mig inte så jättefull (eller ja full var jag men kände mig inte FÖR full), men i kön försökte jag ta några djupa andetag för att nyktra till lite men det var så mycket folk som rökte så jag kände det som att jag inte kunde andas. Fick nästan en panikångestattack, släppte in Karlsson (eftersom jag hade hennes gästkort), sen gick jag och världens bästa Ewe därifrån och jag började gråta. Men förutom den delen där så hade jag en jättebra kväll!

Annars har jag och Anton blivit sambos på riktigt nu, och på fredag åker vi till London. Yeah baby!!