kaptenisabelle.blogg.se

Caramel Macchiato

Kategori:

Typ bästa jag smakat. Teomä bättre än Permelitens Islatte med vaniljsmak.

Redan halvt förstörd

Kategori: Allmänt

Kände mig sugen att titta på en film om 9/11, tror det var Ewe som pratade om den men kom inte ihåg vad den hette så jag googlade. Hittade den (United 93) och även en till film med Nicholas Cage, som heter just World Trade Center. Än så länge har jag sett trailer på båda - och grät en hel del. Nu ska jag alltså se en av de här filmerna... Får se hur det går.

Hår-ångest

Kategori: Allmänt

Som sagt, mitt hår skulle vara rött nu. Okej att det inte är helt rött, men jag har ju ändå testat på det nu. Och jag är inte 100 procent säker på att jag tycker att det är min grej. Ska in och köpa ny färg idag, men vet inte om jag ska köpa rött eller brunt. Sen hel plötsligt börjar jag bli sugen på att bli blond igen. Och nämen se på fan, jag är sugen på att klippa lugg igen. Kanske brunt med lugg? Det har jag aldrig testat. Eller varför inte klippa av det till axlarna? ELLER varför inte klippa upp det? Nu när jag tänker på det har jag ju en flaska rosa dipdye kvar också!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
 



Fläckig

Kategori: Allmänt

Jaha, försökte mig på att färga håret rött. Det är, precis som rubriken säger, fläckigt. Så jag ska in till Tornby imorgon och köpa ny färg, samt fixa lite andra grejer. 
Hängde i Norrköping igår, träffade först underbara bästa Ewe, sen kom även Calle, KarlssonKalas, Malin & Malin och Malin junior, och Linder. BÄST. Karlsson följde med mig hem, och idag har jag träffat mamma, syster och syser junior! Han kallar mig för övrigt "mormor", haha. Men han sa att jag luktar gott! Kommer leva på det i några månader framöver, vem är mer ärlig än en 3åring?
Hur ska jag kunna åka tillbaka till Norge efter de här dagarna? Jag älskar verkligen människorna här hemma så grymt mycket.

Borta bra men hemma bäst

Kategori:

Min säng. I mitt rum. Med mina saker. Hos min familj och min hund. Jag visste att det skulle kännas bra att komma hem, men inte att det skulle kännas såhär.

På tåget, hemma om några timmar!

Kategori:

Sovit väldigt lite inatt, kunde inte somna eftersom jag var så spänd inför att åka hem, så jag började läsa en bok istället och kunde inte sluta. Så jag har sovit ungefär 4 timmar inatt!
Sitter nu på tåget, Becca är på samma tåg men sitter i en annan vagn - vi bokade inte samtidigt så då kan man ju inte välja att sitta tillsammans.
Men nu tänker jag fördriva tiden med lite Vänner eller nått.

Där ser man

Kategori:

Kommer till jobbet idag vid 11, undrar lite om chefen kommer skicka hem mig igen eftersom jag är schemalagd vid 3. Går där med Nico och skrattar åt något när han kommer gåendes och vinkar oss till sig. "Men ni har ju fri dag idag". Jag och Nico: "Va?" Vet inte riktigt hur det gått till, men han frågade oss förra veckan om vi skulle vara lediga måndag eftersom vi skulle till Sverige antog vi att han menade NÄSTA måndag. För vi är ju inte lediga imorgon? Men han hade tolkat det som att vi skulle vara lediga idag. Men men, vi var behövda så vi fick stanna! Blev tillochmed övertid till halv 10, urk! Men $$$.
Jobb imorgon, sen hem!! :D
Kan även tillägga att vår möblering av rummet blev döbra! Vårt rum är ju i dvärgstorlek, innan stod våra sängar som ett L men nu har vi dom som en dubbelsäng :) typ noll utrymme till annat, men vi är ju typ ändå bara där när vi sover så :)

Becca tyckte min bakisdag var en bra dag att möblera om rummet

Kategori:

Hejhopp

Kategori: Allmänt

Gårdagen var riktigt bra (tills jag tog en tequila för mycket, men det behöver vi inte prata om, heeeh).

Dagens internskämt

Kategori:

Godmorgon!!

Kategori: Allmänt

Åh, bara känner i hela kroppen att idag är en bra dag! Blå himmel, solen skiner, fredag och jag börjar jobba 11. Whoop!

Handsome smile wearing handsome shoes

Kategori:

Blir som vanligt ett nattinlägg från sängen med mobilbloggen. Ligger och kramar på August, undrar hur jag ska kunna sova utan honom när jag är hemma i Sverige om en vecka (!!!!!)
Dagen har spenderats i ett väldigt negativt state of mind. Imorgon får det bli ändring på det! Men jag tror att det är för att jag ska åka hem snart. Går hela tiden och tänker "om exakt en vecka gör jag det...". Om exakt en vecka sitter jag på tåget hem, om exakt en vecka kommer jag till Linköping, om exakt en vecka får jag träffa Ewe, om exakt en vecka sitter jag på Espresso med folk från gamla gänget... Ni fattar grejen. Imorgon kommer det vara "om exakt en vecka får jag träffa Theza och Ludvig igen". Kan inte låta bli, har mått ganska bra här i Oslo senaste veckorna men nu när det är så nära hemfärd är det jobbigggggggggt! Så småsaker blir till stora asjobbiga saker. Har även haft STÖRT ont i ryggen idag, men det löste Becca åt mig :* fick lite underbar massage, tror hon har magiska händer. Jag har en muskel i ryggen som är väldigt spänd och hård, man ser tydligt att den är överansträngd om man tittar på min rygg. Ändå är det endast en person innan som har hittat den när hon masserat mig (Sanna) och nu Becca också. Tror det är för att de flesta masserar nacken och min cpmuskel sitter i ryggen... IALLAFALL. Skönt var det.
Imorgon är det fredag, och på lördag ska Nico och Emma komma på förfest hit tillsammans med lite annat smått och gott folk och sen drar vi till Ish! (Krogen)
Sen ska vi se om Vampire Diaries skärpt till sig imorgon.

Hobosneakers, åt helvete med Dr Martens

Kategori: Allmänt

Åh, bästa låten just nu. Älskar att han låter som Björne från Björnes Magasin.
Dagen har varit fruktansvärd, men blev lite bättre de sista 2 timmarna. Börjar 11 imorgon också, så yay!
Om en vecka är jag hemma!

Åååh men skjut mig

Kategori: Allmänt

Jag är typ 80 procent säker på att jag fått för lite lön. ORKAR INTEEEEEEEEEE.

Skype 3 timmar med CalleBalle!

Kategori:

Gosebjörnen

Är på date

Kategori:

Mår ju lite illa

Kategori:

Klockan är 1 och jag ska strax avsluta den här dagen. Jobbet gick riktigt långsamt idag, var nog jag som inte va i form. Följde med Nico hem efter och tillsammans med Emma och Niclas (Niklas?) blev det pizza, läsk, chokladbollar, chips, glass, popcorn och godis. Riktigt härligt tjocka var vi. Kollade på film och hade massage. Bra kväll med härliga människor!
Imorgon ska jag tvätta och prata med Ewe, och hänga med gosigaste rumskompisen Becca på kvällen medans dom andra två ska festa. På söndag blir det Nico, tror vi ska stalka Emma på jobbet. Blir inte mycket bättre än så.

Fan vad tiden går snabbt!

Kategori: Allmänt

Veckorna bara flyger förbi, det var ju helg nyss. Nästa vecka får jag lön, och om två veckor ska jag hem!
Den här dagen har varit riktigt nice. Började 3 idag och Anna och Becca är sjuka, så vi kollade först på en film och sen kollade vi på Johan Glans. ÄLSKLING. På jobbet var jag på en ny avdelning, det var bara jag och Nico där och det var sjukt slappt, så det var härligt. Sen fick vi kaka eftersom Nadja ska sluta. Och 1 timmes övertid vilket betyder mer cash. Nico och jag hade troligtvis en sockerrush, så härligt fnissigt blev det de sista två timmarna. Hon tyckte det var kul att kittla mig när jag hade famnen full av medicin. ICKE.
Imorgon börjar jag 11. Wiii. 
Lying Game har paus. ORKAR INTEEEEEE, det är så spännande just nu jöh. 
Har The Lonely Island ft. Adam Levine - YOLO på hjärnan.

Gör Karlsson reklam för sin Tumblr gör jag reklam för min!

Kategori: Allmänt

Tolfte mars

Kategori: Allmänt

Börjar 3 idag, så jag tänkte att jag skulle göra en riktig bamsefrukost och titta på en film. Blev kaffe, juice, kookt ägg, melonyoghurt med skivad kiwi och banan, och 2 knäckebröd med avokado. Mums!
Tänke försöka mig på att se filmen som Ewe skrev om på sin blogg för ett tag sen, den om tsunamin i Asien. Det har nu gått 13 minuter av filmen och jag tjuter som en gris. 
Tack Ewe.

How long have I been in this storm?

Kategori:

Sitter just nu i sängen med August i knät. Han lämnar inte min sida på nätterna. Sover som ett barn.
Kan ju även meddela att pannkakor som matlåda inte är en hit. Jag är så sugen på en riktig maträtt. Som inte jag lagat. Dock blir det inga riktiga maträtter när jag försöker. Men typ... FISKGRATÄNG! Ååååh fan vad gott. Blev just hungrig igen.
Annars tänkte jag shoppa för första gången sen jag flyttade till Oslo imorgon. Min brallisar har spruckit så jag behöver ett par nya.
Bjussar på en koselig bild på mig och Nico. För er som inte vet vad det norska ordet koselig betyder - Look it up!

Snart helg!

Kategori: Allmänt

Får bli ett snabbt inlägg, ska hinna duscha innan sängen. Skulle tvätta, men någon idiot hade tagit tvättmaskinen och det gick inte avbryta. Så blev jättesen tvättning. 
Gjorde pannkakor, antar att alla är lika chockade. Jag tycker ju inte ens om pannkakor. Men kände att jag var tvungen att få lite variaton i min matvana. Blev helt okej! Matlåda till imorgon också, börjar 11. CASH $$$$$

Alla borde ha en vän som Evelina

Kategori: Allmänt

Helt otroligt. Det låter cheesy, så jag ska inte dra ut på det för mycket. Men glädjen över att den här människan finns i mitt liv... (Din näsa ser skrumpen ut)

Vad är det för människor jag umgås med egentligen?

Kategori: Allmänt

Back in the good old days

Kategori: Allmänt


I vårt hem ställer man in glass i kylskåpet

Kategori:

Iallafall gör Becca det.
Sitter just nu och tittar på House at the end of the street. Bra film!
Annars är det jobb jobb jobb jobb. Fast imorgon börjar jag 3. Bläää.

Hittade äntligen rätt trailer

Kategori: Allmänt

 Verkar den inte helt genialisk?
 

There's no salvation for me now

Kategori: Allmänt

Igår hängde jag med Becca hela dagen. Först IKEA, och sen liten stund på TGR och när vi kom hem fixade vi i rummet. Köpte gardiner som skulle fixas lite och sen upp, köpte tavlor som va asfula, varsin moodlamp (som byter färg), varsin förvaringslåda, jag köpte två kuddar och sen kuddöverdrag till. Men dagens bästa köp var trots allt våra gosedjur, Elefanten August och Bulldogen Roffe (dom är bästa vänner). 
Idag ska jag hänga med Nico, först ska jag bjussa på lunch och sen tänkte vi ta en promenad. Blå himmel, solen skiner och det är 20 plusgrader på balkongen! (som ligger i solen, men ändå).
Drömde inatt att jag sa till Lotti att jag inte trivs här i Oslo utan vill hem, och då sa hon att jag inte får åka hem eftersom jag inte har något att göra där, så hon skickade iväg mig till militären. Vaknade av att jag grät. Tror det är mitt undermedvetna som säger till mig att trots att jag har hemlängtan ibland finns det inte särskilt mycket för mig hemma just nu ändå, och jag hade kunnat ha det värre. Inte för att jag inte trivs här, men ja, ibland vill jag verkligen hem. 

Bästa början på dagen

Kategori: Allmänt

Hur söt är inte Ewe råååååååå? Börjar dagen med ett leende och lite boost i självförtroendet. Thank you gulle!

Popcorn och Afterwork

Kategori:

Idag var första dagen sen jag flyttade till Norge som jag var tvungen att ha väckarklockan när jag skulle upp. Har fixat bankkonto nu! Woooo. Jobbat 11 till 19. Sen vid 21 skulle jag träffa Nico Hanna och Nadja. Stressigt som fan. Men jag kom bara 5 minuter sent! Satt och drack lite öl och snackade. Sitter och fyllekäkar popcorn och önskar att jag köpt kakorna jag tänkte köpa förut idag. Becca sitter i vårt rum och skypear med sin kille så jag sitter i vardagsrummet. Duscha kanske? Ja. Får väl bli så.
Tjolahopp tjolahej.