kaptenisabelle.blogg.se

Kände ett starkt behov av att dela med mig av denna

Kategori: Allmänt

 
 

Den oundvikliga tentaångesten

Kategori: Allmänt

 
Längtar tillbaka till det här. Inga måsten eller krav, glida runt och bara njuta av solen och att umgås med den här underbara människan dag och natt i en vecka.
 

And the girl so fine, makes you wanna scream "hallelujah"

Kategori: Allmänt

Gårdagen: Skriva tenta, dra med Karlsson på ansiktsbehandling hos Theza, glida på stan, käka pizza med Maggio Leo och Johan, sen kom Alex och Staffan förbi på film som jag somnade till. 
Dagen: plugg i skolan, vilket va svårt i det fina vädret speciellt när glada studenter cyklar förbi påväg mot roligheter. Köpte glass, åt lunch ute, Tänkte åka till Calle ikväll, men fick vidrig huvudvärk så jag stannar hemma så jag är pigg och kry och redo för plugg imorgon. Tenta på tisdag. 



Karlsson tycker mina nya brillor är asfula.
 

Sminkstuga

Kategori: Allmänt





Nyaste leksaken ger mig botoxläppar

Kategori: Allmänt



Det syns kanske inte på bilden, men jädrar vad svullna mina läppar är

Känner mig trasig i själen

Kategori: Allmänt

Jag tycker om dom så mycket, och det är så jobbigt att säga hejdå. 





Kvalitetstid med le boys

Kategori: Allmänt



Mycket inplanerat nu

Kategori: Allmänt



I helgen kommer bror på besök, sen snart två tentor, högskoleprov, fest, köa för att köpa biljetter till kravall, 90-talskravall, välja utbildning... 

Har även köpt munspel, och symaskin! :) ska skicka tillbaka jackan och be om en mindre storlek. 

Spare me your judgement and spare me your dreams

Kategori: Allmänt

Den här dagen har inte varit att leka med. Har varit en sån dag där man känner sig som en vulkan som snart exploderar, har fräst åt Johan några gånger, heh. (Jag bad om ursäkt sen faktiskt). Vi orkade stanna på skolan till 4, sen åkte vi hem. Jag gjorde ett nytt försök med bullarna, till lite musik i bakgrunden. Får 4 av 5 toasters, som Benjamin skulle säga. 

Annars kom min jacka idag, den är för stor :'( frågan är om man ska skicka tillbaka den eller om man ska se ut som en slashas med en mans axlar. 

Ännu en myskväll

Kategori: Allmänt

Dagen var full av "har suttit med den här uppgiften i en timme nu och det blir inte rätt, måste fråga läraren" följt av "det är fel i facit" eller "det där är samma sak men skrivet på ett annat sätt". GALEN blev jag. Sen bestämde jag och Karlsson att vi skulle baka bullar, och Leo hängde på. Blev pannkakor, bullbak, musik och tupplur. Bullarna blev riktigt misslyckade, men kul var det! 
Leo fick gegga, sådär lagom nöjd.



Ligger en Maggio på golvet där.



Att minnas hur det en gång var

Kategori: Allmänt

Kollar igenom min gamla blogg, HERREGUD vilka minnen jag får. Som de flesta vet är mitt minne inte det bästa, på frågan "Kommer du ihåg det här?" är mitt standardsvar "nej". MEN nu när jag kikade igenom gamla bilder minns jag saker som jag glömt, minns även hur jag kände och vad jag tänkte ungefnär när bilderna togs. Och de två sista bilderna - #dathair?!
 
 

Som jag tycker om dig

Kategori: Allmänt

 

Den totala lyckan

Kategori: Allmänt

Gårdagens kväll. Jag ska inte ens ge mig på att försöka beskriva den. Men den är definitivt på min topp 20. Länge sen jag skrattade så fritt, mådde så bra, var rakt igenom lycklig. 









Kiss me like you wanna be loved

Kategori: Allmänt

Cyklade i det fina vädret till skolan för att sitta på matteföreläsning i två timmar. Kommer ut och solen skiner, började nästan krypa i kroppen när vi gick in för två timmars fysikföreläsning. Tog den här bilden och skickade till Leo, verkligen så jag kände. 

Efter skolan åkte jag till Theza, kvalitetstid med syster samt bli omhändertagen. Supermys. Kände mig rätt snygg också, ällllskar mina nya byxor, på med vårjackan och solbrillorna. 

Väl hemma dök Karlsson upp, som vanligt. Har börjat utveckla problem med att vara ensam, nästan så det börjar ringa varningsklockor. Ligger i soffan och kollar på tv för tillfället. 


Idag var jag glad

Kategori: Allmänt

Hade fysiktenta, kändes rätt okej, vågar man hoppas på godkänt? Drog hem, fick energikick och städa/laga mat/baka/tvätta, drog sen tillbaka till skolan. Hade middagsdate med Rebecca/Becca/Karlsson/Maggio/Maggan, sen kom Johan och Leo. Blev Herkules och soffhäng. Nytt avsnitt av MMFD ute, yesssss något att se fram emot efter skolan imorgon. Enda jobbiga är att vi pluggade järnet i helgen, så jag har inte fått någon paus. På't igen imorgon.
 
 
 

Tenta imorgon

Kategori: Allmänt



Kväll med Pizza, Oscarsgala och Vänner

Kategori: Allmänt




Köpt ny vårjacka, är kär

Kategori: Allmänt

 

Multitasking

Kategori: Allmänt

Att plugga på heltid, jobba extra OCH ha ett socialt liv funkar ju uppenbarligen inte i längden. Igår va jag i skolan 8-15, åkte direkt till jobbet och passade på att snacka med Nico i telefånen när jag satt på bussen, lyckades klämma in några minuter med Ewe också. Jobbade till 8, då kom mamma och skjutsade hem mig, va hemma typ halv 9, Johan kom
5 över halv. Sen pluggade vi till 10, jag gick och la mig och sov. 
Upp för skola klockan 8 idag, varit här hela dagen, ska dra direkt härifrån för att äta med Bachan, sen tillbaka till skolan för några timmars plugg innan sömn igen, skola 8-17 imorgon, grabbarna kommer halv 7. Sen tentaplugga hela helgen. 
Djup suck. Men jag ska inte klaga, jag älskar det. 

När jag ändå är igång

Kategori: Allmänt

Hahaha


Saker som gör mig fly förbannad.

Kategori: Allmänt

Det här ligger definitivt på toppen av den listan. 


Lite annat som hänt

Kategori: Allmänt

Har blivit vegetarian, klarat 2 veckor nu, untz. Med det menar jag inte att det är jobbigt, för det är det verkligen inte. 

Går käpprätt åt helvete i skolan, men jag gört med ett leende på läpparna. 

Ikväll ska jag träffa Bachan!

Har jobbat lite extra på Vreta, men nu är det över. Vilket är bra, för jah behöver varenda liten sekund till plugget. 

Imorgon kommer Johan, Alex, Leo och Andreas hem till mig för lite Oscarsgala i repris. Undrar vem som vinner?! Maggio skulle med men hon jobbar, och Hanky kanske hänger på. Något kul att se fram emot. Snart dags att söka utbildningar ju. 




Johan körde Yolo på fysiken idag

Kategori: Allmänt

Inga anteckningar, bara lyssna. Han är en sån rebell


Jaha

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag delat med mig om, MEN:
Jag klarade kemin.
Det har äntligen löst sig med CSN
 
Tänkte att jag skulle berätta lite mer men orkar inte