kaptenisabelle.blogg.se

Stress stress och lite hets

Kategori: Allmänt

Min hjärna och kropp är i ett konstant stressigt läge. Har så mycket att göra och så mycket grejer redan inplanerat. Skulle från början åkt till Ewe i fredags kväll, blir nu söndag kväll istället. I fredags åkte jag nästan direkt från jobbet till Theza - skulle bara laga mobilen först. Sedan sov jag där, hon skjutsade hem mig så jag var hemma till 9 för att äta frukost och fixa mig innan jag vid 10 skulle in och fixa brudtärneklänning med Fanny, den andra brudtärnan. Så det är iallafall fixat! Fick lite städat också men på tok för lite egentligen, var bara så jäääävla trött så orkade inte mer. Sen idag hämtade Elin upp mig halv 10 för en ridtur i skogen, och hem vid 2 för att duscha äta och packa, innan jag vid kvart i 3 drog vidare till bussen som tar mig till Ewe.
DÖR.

:)

Kategori: Allmänt

Jag vill tacka Gud för att min telefon fungerar igen.

Min älskling

Kategori: Allmänt

Cyklade till jobbet imorse när himlen ÖPPNADE sig. Blev blöt som tusan men tänkte inte mer på det, bytte kläder och började jobba. På rasten tog jag upp mobilen och skärmen var helt svart vad jag än gjorde, den har legat på laddning hela natten på var helt säker på att det inte var batteriet. Men bäbis är köpt i januari i år så jag fick lite panikångest, KUL om det är fuktskada, bara att köpa en ny. Testade att sätta in den i datorn när jag kom hem och det stog något på iTunes om återställning, testade och APPLE-SYMBOLEN kom upp, jaaaaaaaaaaaaaaa. Kanske lyckas lösa det, hoppas hoppas hoppas.

Vad händer med min viljestyrka?

Kategori: Allmänt

både tisdag, onsdag och nu torsdag har jag sagt att jag ska lägga mig tidigt, slutat med att jag fått mindre än 7 timmars sömn varje natt. ÖÖÖÖH. men vem behöver sömn när man har ett så bra jobb som jag? Eller ja, det är väl diskutabelt, men jag har kul iallafall! Elin och jag bestämde oss för att jobba över en timme igår och två timmar idag. senare kunde vi inte riktigt avgöra om det var ambitiöst eller sorgligt. vi kom fram till sorgligt, eftersom ingen av oss gjorde det för pengarna utan för att vi inte hade något bättre för oss.
 
Kanske ska följa med Elin till stallet och rida nästa vecka någon dag, jaaaa :) men först ska jag till Ewe på lördag! (säkert redan sagt det typ 10 gånger).
 
Ps. Lyckades snitta mig i armhålan när jag skulle göra den fin förut. ALDRIG lyckats med det innan. Någon mer som har? 

Morr

Kategori: Allmänt

Jag är medveten om att förra inlägget muppar sig, men gick inte fixa via mobilen. Så antingen får det vara eller så fixar jag det en annan gång

Påväg hem igen

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen från Göteborg nu, har haft det helt underbart. Min bror är fantastisk, utan tvekan.
Åkte till ön i fredags, lördag och söndag spenderades på småöar med familjen, sol och bad. Söndag kväll åkte vi till Daniel och Emilys lägenhet, och måndag blev det sightseeing och fönstershopping i Göteborg och idag har vi åkt till Näset, där vi hade sommarstuga innan och jag spenderat de flesta somrarna. Tråkigt att behöva åka hem igen :( men på lördag åker jag till Ewe igen!

https://cdn2.cdnme.se/4071678/6-3/pic_51eecad19606ee27213dd94e.jpg" class="image">

På väg mot Göteborg

Kategori: Allmänt

Sitter på Swebus mot Göteborg för att spendera torsdag till tisdag med min bror. Imorgon åker vi till ön och hälsar på Lotti och Dennis, och stannar över helgen. Har köpt en inredningstidning som jag sitter och omfamnar min inre pensionär med.

Annars händer inte så mycket. Har jobbat igår och idag. Satte mig i trädgården och jobbade när jag kom hem igår vid 5 och höll på till typ 10. Klippte gräs, rensade ogräs, klippte häck.... Härligt!

Försöker även skaffa lägenhet till i höst, tyvärr får inte mamma ge sina poäng i stångåstaden till mig eller hyra en lägenhet åt mig. Men jag kämpar vidare! Kan ju bo hemma, blir ju billigare så. Men jag känner att det är dags att börja leva sitt liv och inte klänga sig fast längre :)

Trevlig helg säger jag!

Rabiesutbrott på mobilen som laggar

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för Isabelle att lägga av med Tumblr, för jag ska upp på tok för tidigt imorgon, blir Skara sommarland med gänget! Gänget den här gången består av Ewe, Nico, Oskar och Calle. Ska bli så kuuul! Godnatt och sov gott alla!

Gråter en skvätt

Kategori: Allmänt

Jag var största Glee-nörden för några år sedan. Minns att Ewe tyckte det var värdelöst, och jag brukade driva med henne och överdriva hela grejen, tjata om Glee konstant bara för att jävlas. Tydligen har en av huvudrollerna, Cory (han som spelar Finn) dött, 31 år gammal. Kanske löjligt, men jag har gråtit några tårar. Känns overkligt. Hade en liten kändis-crush på honom förut. Usch usch usch.
 
 

Nu kör vi

Kategori: Allmänt

 

Dööööör, so sassy

Kategori: Allmänt

 

Trött men glad

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt va på Kolmården i tisdags med Nico, försökte värva både den ena och den andra att hänga på men fick inget napp. Kan dock inte klaga, hade ju goa glada Nico med mig. Känns konstigt att för bara några månader sedan umgicks vi varje dag, och nu ses vi typ aldrig. Aaaah. Och då måste jag ju även dra upp att det känns lite tomt utan Permeliten, som blev en trogen följeslagare i grannlandet.

Jobbat två senaste dagarna på Vreta med en av mina gamla barndomsvänner (vår relation är för komplicerad för att förklara, men kort och gott har vi ridit, jobbat och även bott tillsammans av och till sedan vi var typ 10. Elin heter hon. Även en annan tjej jobbar med oss, måste säga att det är riktigt kul! Även om vi typ skrubbar och rensar duscharna hela dagarna.

Tröttheten kommer av att jag börjat på en ny bok som jag läste till 1 inatt, vilket medförde för lite sömn. Jävla bra bok. Den där Nora Roberts kan sin sak.

Ps1. Calle har nu sett filmen "The perks of being a wallflower". Har du missat den tycker jag du följer hans exempel!

Ps2. Bilden visar hur avundsjuka alla borde vara på min och Nicos myskväll i måndags.

Stört varm dag i djurparken

Kategori: Allmänt

På en bastu-buss

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag in för att hänga med Nico, vi satt och solade och efter ett tag kom även Calle och joinade oss. Gick och fikade och sen solade vi lite till, gick hem till Calle där hans rumskompis Dennis plockades upp och så drog vi vidare till Nico där vi gjorde pastasallad och såg på film. Nu är jag påväg in till Norrköping igen för att sova hos Nico och gå på Kolmården imorgon, whoop whop!
Min gamla chef ringde idag och erbjöd mig jobb den här veckan och nästa, så dom dagarna jag inte har något inplanerat på blir det att tjäna lite pengar.
Livet går bra nu.

Dagens projekt

Kategori: Allmänt

Sol och bad med guldklimpen!

Kategori: Allmänt

Svar ja, gissa min ;) haha

Kategori: Allmänt

 

Hahahaha vad menas med det?

Kategori: Allmänt

 

Fantastiskt (boken utläst)

Kategori: Allmänt

The fault in our stars

Kategori: Allmänt

Neeeeeeeej nej nej nej nej nej nej nej nej.
NEJ.
 

Livet är i en kurva uppåt just nu

Kategori: Allmänt

Som sagt. Livet har sina uppgångar och nergångar, just nu är det en ganska skarp kurva uppåt. Ewe och jag har bokat en resa till Grekland, en vecka på Kreta bara min fina vän och jag. Bästa var när damen på resebyrån sa att vi skulle välja ett av alternativen för att det var närmare centrum, så vi kunde vara mitt i smeten både på fullproppad strand och festa järnet. Hrm, ja det låter ju precis som oss! Lugn och ro med natur och bara mysa och njuta av livet är nog lite mer vår stil, eller vad säger du Ewiie?
Sen iallafall käkade vi mat och drog på en utställning om Titanic som jag verkligen ville se, den var så bra! Både Ewe och jag fick tvinga oss att inte börja böla. En kaffe hann vi med sen efter också.
Och imorgon ska jag träffa Amanda en stund, på lördag blir det Becca och på söndag Nico och Oskar och kanske Ewe. NICE!
Vill även dela med mig av den roliga nyheten att jag äntligen hittat en kjol jag letat efter i evigheter på hm som bara funnits i large, fann den i medium. FANTASTISKT.

Maspelösa

Kategori: Allmänt

Sitter ute i trädgården hos Diddi. Hon ligger och sover fortfarande, så jag tog mig friheten att göra frukost till mig själv och smita ut och sola. Lyssnar lite på Michael Buble och ska snart börja läsa The fault in our stars. Finns böcker. Sen finns det bra böcker. Och så finns det fantastiska böcker. "Tfios" passr in i sist kategorin tillsammans med the perks of being a wallflower. Tror de är de enda böcker jag läst som faktiskt hamnat där. Förutom Harry Potter då, men de är svåra att jämföra eftersom de är så olika.

"That's the thing about pain," Augustus said, and then glanced back at me. "It demands to be felt."