kaptenisabelle.blogg.se

Why do you only call me when you're high?

Kategori: Allmänt

Har glädjen att meddela att håret nu är så pass långt att jag kan sätta upp det i tofs! (Eller knut, för tofsen spretar åt alla håll). Några tusen hårnålar och en ohälsosam mängd hårspray. Jag vet att jag sagt att jag älskar att ha kort hår, och det gör jag - men jag saknar mitt långa hår. Att bara kunna dra upp det i en tofs om jag har en dålig hårdag, att kunna fläta, platta, locka... 
Annars då? Vi tar det en annan gång.
 
 

Filmkväll/Pluggkväll

Kategori: Allmänt

Blev inte så mycket plugg på dagen idag, hade lite annat att stå i så nu på kvällen bjöd jag över Leo och Johnny för en kraftansträngning. Blev lite gjort ändå, sen bjöd jag på krubb, och så blev det film som avslut. Såg Lucky Number Slevin, älskar att ha anledning att se den. Sett den X antal gånger men länge sen nu. Fantastisk film asså. 

Vart ska man börja?

Kategori: Allmänt

 

Ångesten kommer kypande

Kategori: Allmänt

Mycket nu igen. Omtenta i fysik a om typ 12 dagar, ligger efter i matten, ligger efter i fysik b (ganska mycket), har inlämningsuppgift i matten som jag inte börjat på än, ska jobba idag och någon dag i helgen, ska på massage imorgon, ska vara barnvakt på lördag. Hur ska man hinna med sitt liv?

26 timmar i Stockholm

Kategori: Allmänt

Har haft det så himla bra! Kom fram runt lunch igår, gick och shoppade, åkte till vandrarhemmet och gjorde oss iordning, åkte på konsert, va höga på lyckorus, drog till en pub, åkte till vandrarhemmet, sov, shoppade, och sitter nu på espresso house i väntan på att åka bussen hem igen. James var så SJUKLIGT bra, hade inte så höga förväntningar innan så blev helt blown away. Min plånbok är lite illamående dock, har köpt: 
Byxor
2 ögonskuggor + rouge
2 BHar
2 T-shirtar 

Kommer leva länge på de här dagarna!










Att spåra ur börjar bli vardag

Kategori: Allmänt

Matteföreläsning 15-17. 


När tävlingsandan går över styr

Kategori: Allmänt




Haha har spelat quizkampen HELA dagen, ohälsosamt mycket. När samma fråga kommer för tredje gången vet man att det är dags att lägga av. Fast det gjorde vi inte.
Annars då? Fysik matte fysik matte fysik matte. 

Det här med att spela quizkampen

Kategori: Allmänt





(Kommentaren om Ewes ritplatta var helt från ingenstans btw) 

Det kukar ur, vi tar en paus

Kategori: Allmänt



Nattbloggning

Kategori: Allmänt

My mad fat diary började idag igen, eftersom det är en brittisk tv-serie sänds det okej tid så jag kunde kolla. Det va heeeelt underbart. Allt man kunnat önska. Såg sedan att de släppt nästa veckas avsnitt också, kunde inte låta bli. Vilket va dumt av två anledningar. 
1. Klockan är nu 01.40, jag är jädrigt uppe i varv och börjar 8 imorgon
2. (Ewe sluta läs nu) det gick åt helvete. Det enda avsnittet som slutat dåligt. Faaaaaaaan vad frustrerad jag är.

Oj oj det är mycket nu

Kategori: Allmänt

Tentan i kemi är över, fysik b och matte D har börjat. Det går fort som fan framåt. Men det ska man väl klara (matten då, fysiken har jag inga förhoppningar om). 

Igår kom Julia, Alex och Johan förbi på lite fredagshäng. 
Sitter nu på bussen påväg hem till Ljungsbro, ska städa lite på Vreta. Och när jag säger lite menar jag två dagars jobb på en dag. Ikväll kommer en jädra massa folk hem till mig. Bara bjöd och bjöd och sen när skulle berätta för Leopold vilka som kommer så "... Oj jävlar". Men det blir kul! Jag bor ju stort. Salig blandning av personligheter blir det också.  

Tips från coachen

Kategori: Allmänt

Superhetsplugga några timmar innan tentan. Kul att se hur slarvigt man kan skriva när man är under press. 


De viktigaste frågorna i mitt liv just nu

Kategori: Allmänt

Hur blev klockan 7?
Ska jag sluta plugget för idag, se film, och fortsätta plugget imorgon eller ska jag fortsätta plugga?
Kommer jag klara tentan imorgon?
Kommer jag överleva de kommande månaderna med matte och fysik? 
Ska jag duscha ikväll eller imorgon? 

Kul förresten, satt med Karlsson och hennes matte igår. Vi diskuterar ett tal, sedan säger båda EXAKT samtidigt med EXAKT samma tonfall "och så tar man den gånger den. Aa. Mm." Vi bara glodde på varandra. Sen kommer hon förbi idag, och vi har nästan likadana skjortor på oss. Jag har inte använt den skjortan på flera veckor, och jag har nog ALDRIG haft den knäppt. Läskigt. 

Asså FÖR I HELVETE KERSTIN

Kategori: Allmänt

  
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. JAG HATAR NÄR FOLK ÄR INKOMPETENTA I SITT ARBETE.
JAG HAR FÖR HELVETE VISST KLARAT RÄTT ANTAL POÄNG, SLUTA BRÅKA MED MIG!!

Håret har ett eget liv

Kategori: Allmänt

 
 

Pluggstuga med pringles och kaffe

Kategori: Allmänt



Lever livet

Kategori: Allmänt



Jag knarkar den här låten

Kategori: Allmänt

Lyssnar om och om igen, har jag den inte på sitter jag och sjunger istället. Lagade mat till den igår och rockade loss ordentligt. 
 
Whistle past the graveyard, even the dead deserve a song
 
Let the moon do what she does
She don't need to make a fuss
She don't know she shines for us
Something tells me that she does.
 

hade mitt hjärta på besök idag

Kategori: Allmänt

Hon somnade i mitt knä
 

Jag stog inte ut längre

Kategori: Allmänt

 

Mina ögon kukar ur

Kategori: Allmänt

ASSÅ BLIR GALEN. Svider så jädra mycket, kan knappt hålla dom öppna när jag har linser i. FATTAR INTE. Har nya linser, nytt smink???? Kan någon snälla förklara för mig varför.

Late night texting

Kategori: Allmänt

Borde sova, men går inte riktigt. Dels så har vi ju en klasskompis som diskuterar flappy bird med mig och det faktum att han fick 25 poäng en kvart efter att han laddat ner det, och 5 minuter senare hade han 35 poäng...
Sen fangirlar Bachan till mig, haha hon har fått svar på tweets från kändisar från hennes favoritserie. 
Vem behöver sömn när man kan fördriva tiden på bättre sätt!

Well hello there

Kategori: Allmänt

 

oh misty eye of the mountain below, keep careful watch of my brothers' souls

Kategori: Allmänt

Tänkte säga att jag äntligen tagit igen de timmar sömn som jag legat back, sen mindes jag att jag sov asdåligt inatt och vaknade hela tiden så nae. Omstart.
 
Igår hade jag besök av Karlsson och Theza, hade pluggstuga med Karlsson. Hjälpte henne lite med matten, inte lätt att fokusera på min kemi när hon sitter bredvid mig och gör det som är roligast med matten. Köpte pizza, och ikväll ska vi ha pluggstuga igen. Jag har ju tenta om en vecka, whooooo!
 
 

Den andra februari

Kategori: Allmänt

Mina gäster stannade kvar till halv 4 inatt, skulle spendera hela dagen med Lotti och Dennis och fixa och trixa med lägenheten, fi satan för att vakna imorse. Men båda sakerna var supernice! Har nu ny matta, nya gardiner (som ska sys), ny lampa och nytt duschdraperi. 
 
Försökte Skypea med Ewe förut, men med tanke på att det är helt dimmigt i mitt huvud gick det lite sådär. 
 
 

1 februari

Kategori: Allmänt

Igår kom Malin hit, hjälpte henne lite kort med matten, sen kom Karlsson och lite senare även Johnny. Hängde lite hos mig, sen drog jag och Johan och Karlsson in till stan för en drink eller två med Julia. Satt på Karlssons jobb ett tag innan jag och Julia drog vidare till NH, där vi mötte upp massor folk från basåret, både de från min klass och andra klasser. Kände mig ganska negativt inställd innan men det var verkligen superkul! Så kul att jag och Julia bjöd över två från en annan klass ikväll på spelkväll. Så nu sitter jag och söker lite sommarjobb, sen blir det att städa iordning lite.