kaptenisabelle.blogg.se

djurgalna

Kategori: Allmänt

Tidigare idag förbannade jag och Granis det faktum att vi inte träffades och blev tillsammans tidigare. För vi är så satans jävla sugna på att skaffa en hund. Och dels bor vi båda alldeles för litet nu och dels är det enklare om man kan hjälpas åt. Sen vill vi ju gärna, om (när) vi i framtiden är sambos, att vi har hunden tillsammans. Men oroa er inte, vi ska inte flytta ihop än på ett bra tag, även om väldigt många kommit med förslaget. Det misstaget gör jag inte om. Men bisarrt vad underbart det hade varit med en hund.

Igår var det ju kärlekens dag

Kategori: Allmänt

Jag och Anton bestämde oss för att skippa grejen med alla hjärtans dag. Inte göra en stor grej av det, men ändå hänga tillsammans (vilket vi ju iochförsig alltid gör). Så vi var på lunch hos hans mamma i många timmar, sen på kvällen tittade jag på när han spelade far cry 4. Så ja, inte mycket annorlunda än i vanliga fall. 
 

hängt med mystjejerna

Kategori: Allmänt

 
 

Tredje saken

Kategori: Allmänt

Någon måste stoppa mig. Jag vet ju att jag inte alls trivdes i det. Men sen tänker jag att jag kanske hade fel typ, kanske skulle passa bättre i någon annan typ, i att style det mer, osv osv. HELVETE. 
 
 
 

Andra saken

Kategori: Allmänt

 
Längtar tillbaka till Palau så mycket. Hade ju som tidigare nämnts hemlängtan när jag var där i början men den släppte ju sen. Vi hade det verkligen så himla himla bra. SÅ: Jag har bestämt mig för att försöka spara ihop pengar till att åka tillbaka dit, innan Nico flyttar hem igen. Förra gången gick det på under 30.000 med resa och grejer där, det borde man ju kunna fixa fram om man har sommarjobb osv. Ska försöka iallafall! 
 
Har ju inte lagt upp några bilder från resan, så här kommer några guldkorn: 
 
 
 
 
 

Första saken

Kategori: Allmänt

Älskar mina pojkar. Har verkligen så himla kul med dem. De (vi) är så himla olika allihopa, men ändå passar vi så bra ihop. Det är på något sätt så tydligt hur olika vi är. I vanliga fall så är jag mer lik än olik de jag umgås med (skulle jag säga), eller att i gäng har man fler gemensamma nämnare än inte. Nu finns det typ inget sånt, det är mer att vi behöver olikheterna för att vi kompletterar varandra. I don't know, jag gillar dem riktigt mycket bara.
 
 
 
Fick frågan på min arbetsintervju vad jag gör på fritiden. Svarade att jag hänger mycket med mina vänner, spelar mycket sällskapsspel. Lood hade intervju på samma ställe, och hade svarat att han tycker om att spela sällskapsspel med sina vänner. Hur mys? Uno och Monopol är the shit. 
 
 
 
Enda tråkiga att vara enda tjejen i gruppen är att det tydligen finns vissa saker som man inte pratar om med tjejer. Typ, vilken typ av tjej man gillar. Är det bara jag som tycker det är konstigt att dom inte vill prata om sånt med mig?

problem

Kategori: Allmänt

Satte för någon månad sen in en hormonspiral. Sen dess har jag haft ont, typ menssmärta, i princip varje dag. För någon vecka sen övergick det till någon annan smärta som va outhärdlig. Så jag fick i tisdags (tror jag?) panik när jag inte kunde stå upp av att det gjorde så ont, Lotti svarade inte och barnmorskemottagningen hade stängt. Skrev till Ewe och hon kom över direkt <3 bästaste vännen. Sen när föreläsningen (som jag ju då inte kunde gå på) var över kom Granis till mig, med en hel kasse full av glass, godis och läsk. Bästaste pojkvännen <3
Men imorgon ska den ut!