kaptenisabelle.blogg.se

Såhär i deppiga tider

Kategori: Allmänt

När man ställer frågan "Hur mår du?" till folk nuförtiden är det många av mina goa fina närstående som svarar "sådär" eller "jag vet inte" (vilket gör en lite ledsen, vill att ni ska vara glada, jämt), inklusive mig själv. Får man skylla på vädret? Vi skyller på vädret. 
 
Iallafall, hittade en artikel/lista som jag tyckte var bra. Enjoy.
Ni hittar den här
 

And I wonder if she's been pressed against an unfamiliar wall

Kategori: Allmänt

Lyssnar på Paolo, luuuuuuv it, tröttnar aldrig. 
 
Annars har jag ÄNTLIGEN efter 1,5 år lyssnat ikapp Alex & SIgges podcast, väldigt bra skit, försökt hitta någon ny nu men hittar ingen i samma klass. Valde sen Hannah och Amanda, som jag lyssnat lite på innan. Vääääldigt tjejigt, men är man på rätt humör så kan det också va kul. I brist på tjejkompisar att umgås med för tillfället så är det rätt nice substitut. 
 
Helgen har vi bestämt blir plugg- och stressfri, mest hitta på roliga saker, mysa och samla energi. Ikväll ska vi se Interstellar, weeeey!
Men trots det så hade Leo någon uppgift han va tvungen att skriva, så jag leker med webkameran sålänge.
 
 
Hoppas alla får en mysig helg!
 

Julafton

Kategori: Allmänt

För första gången på ungefär 20 år ska jag fira julafton med familjen Bengtsson. Sån glädje.


Repost

Kategori: Allmänt



Guilty pleasure

Kategori: Allmänt

 

Typiskt bra kväll

Kategori: Allmänt

Va på krogen, kände att allt var åt helvete, blev ledsen och ville hem, kollade om Ewe va vaken, det var hon, pratade i telefon i en timmes tid medans jag vandrade hem.

Hon är förjävla fin min bästa vän. 

Here we are don't turn away now

Kategori: Allmänt

Svårt att inte känna sig som king of the world när man går på stan med Imagine Dragons "Warriors" i öronen. Vilket kan behövas. Bengtsson är rätt bra på att bara hoppa på varenda chans att göra något (för att förebygga ångesten av att vara arbetslös?), klart man tar på sig för mycket då. Enkelt att planera in mycket saker när man inte har något för sig, jobbigare när det väl är dags och man inte har tid. 
Känner mig väldigt överkänslig för tillfället, övertänker allt och vill mest sova hela tiden. (No joke, sov 2,5 timme mitt på dagen igår och slocknade ändå vid halv 10). Tur att det går över.

Saknar Ewe gör jag också.


Skakig buss-selfie


Hey, I put some new shoes on

Kategori: Allmänt

Annars kan jag berätta att det här är en rätt nice vecka, innehållsmässigt. Känner mig redigt utpumpad psykiskt, undviker att varva ner just pga att jag inte orkar tänka efter. 
Men, den här veckan har jag sagt nej till jobb helt och hållet (trodde jag, men de ringde från Vreta och bad mig städa en lägenhet som jag sa ja till), ska fokusera på plugg och annat som behöver fixas. 
Men mycket bra folk att umgås med denna vecka. Idag åkte jag till simhallen med Theza och Ludde, på fredag ska jag dricka vin och spela spel med Lotta, på lördag är det födelsedagskalas för Bachan och på söndag tänkte jag åka och umgås lite med Calle i Norrköping. Längtar hur mycket som helst till helgen, will be nice.
 

Utökning

Kategori: Allmänt

Varit på IKEA idag och införskaffat byrå och bokhylla, byrån är uppe men hyllan kommer imorgon! 


Det här är nog det bästa på hela veckan

Kategori: Allmänt

Kan säga det trots att det bara är tisdag än så länge. Ledsen att jag inte kan lägga i videon här utan att det bara blir länk, men det är värt det, lovar. 

Blogginlägg, bara för att jag kan!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde 4.30 imorse, efter att ha kommit hem ca 23 från jobbet igårkväll. Inte jättekul, men det var bara att pallra sig upp till jobbet! Vet inte ens vad jag tjänar på nya jobbet, svårt att hålla koll på hur mycket jag måste jobba för att få ut lönen som krävs för överlevnad. 

Annars har jag mest suttit i soffan sen 3 idag, känner att jag haft så mycket att göra och tänka på att jag inte vet vad jag ska göra nu när jag väl har lite tid över. Så då gör jag ingenting istället. Klockan ringer dock samma tid imorgon igen så det är väll läggdags snart. Leo är ute och roar sig såhär en torsdag, dagens ungdom. Om man kanske skulle övertala Ewe att Skypea lite.
 
Fast vem försöker jag lura, hon kollar med 99 % sannolikhet på Topgear.
 
 

Pensionärer

Kategori: Allmänt

Igår firade vi Leo, som blir 23 år den 6/11 (ser alla nu att jag minns datumet?) 
Det blev pizza från Pizza Hut, med pizza och tårta i ett. Var dock helt slut, så jag somnade i soffan vid 8 och så la jag mig vid 9. Gammal tant.  
Och nästa vecka skrivs ett till namn in i kontraktet på lägenheten. Jag och karln blir sambos. Känns ganska jättenice.



Färdigflyttad!

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen nya lägenheten iordning! IKEA och flytt i fredags, sen har det tagit två dagar att packa upp allt. Men nu är det iordning här hemma, byrå+bokhylla+hyllor saknas bara. Ska försöka fixa det i veckan, mellan alla andra tusen saker som ska göras.