kaptenisabelle.blogg.se

Blir lite gladare av mina muppisar

Kategori: Allmänt

(Inser att folk kanske inte tycker detta är superkul, lägger mest upp det för min skull)











Imorgon är fysikprovet

Kategori: Allmänt

Om jag kunde sluta böla/få panikattacker och förstå lite fysik istället kanske. Hade ju underlättat.

Här får ni en uppdatering

Kategori: Allmänt

Högskoleprovet är avklarat! Sov inte särskilt mycket natten innan eftersom mina grannar inte pratar med varandra i normalt tonfall. Så sista provet var jag riktigt trött och ofokuserad, tråkigt också när det är långa texter som ska läsas. Konstigt nog gick det provet bäst. Håller tummarna nu, vet hur många rätt jag har men poängen sätts ju efter hur det gått för alla andra. 

Efter provet drog jag till Niklas för att plocka upp honom, sen vidare till pizzeria där vi mötte upp Lotta. Hade en mysig kväll med två fina vänner, alldeles för mycket Cola, popcorn och ostbågar och Sagan om Konungens återkomst.
Idag har det inte gått i många knop. Tvättat har jag iallafall gjort. Är så nervös för fysiken att jag knappt kan plugga, fast att jag borde. 
La mig även i badet läääänge, badar nästan varje dag, slagit slint någonstans. 

Ett ny vårjacka är inhandlad från asos, hoppas den sitter snyggt! 

Nu ska jag sova, puss! 



såja FARFAR

Kategori: Allmänt

 
 
This makes me very very happy. 
 
Jag märker ju ingen skillnad direkt, sen när jag hittade den vänstra bilden blev jag väldigt glatt överraskad. Känns ju som att det varit den här längden sen början. Kul att se att det händer något!
 
 
 

Nästa onsdag gäller det

Kategori: Allmänt

Om jag sitter på Espresso house och gråter för att jag kommer kugga fysiken igen?


Ja, ja det gör jag. 

Sagan om de två tornen

Kategori: Allmänt

Den här veckans dejt med LG och NG är nu avslutad. Det bjöds på Sagan om de två tornen och en jävla massa popcorn. 




såatteh

Kategori: Allmänt

 
 
Jag känner mig konstigt nog väldigt peppad på vad det än blir. Känns som att det inte kan bli annat än bra, vad det än blir! Livet känns riktigt fint just nu, har ju högskoleprovet och fysiken snart men trots en viss ångest så känner jag att jag är rätt avslappnad. Redo för nya äventyr (och så redo att flytta från Skägget)!

Outhärdligt trött

Kategori: Allmänt

Klockan är halv 5 och jag har pyamas på mig. Ligger nerbäddad i soffan med en kopp te och datorn. Skulle kunna mörda mina grannar, dom har hållt på varje natt den här veckan. Inatt vaknade jag av att jag trodde att någon skulle mörda mig, tog ett tag även efter att jag vaknat innan känslan försvann. Anledningen? Mina grannar skrek på varandra i rummet som är vägg i vägg med min säng. 
Gick ju upp 4.15 för att jobba också, fått kanske 2 timmars sömn inatt, om ens det. När jag kom hem la jag mig i ett rosdoftande bad (ällllskar rosdoft!) och som sagt, nu har jag pyamas på mig.

Bjur på några fler bilder på håret:


Om ni undrar varför handen är med på alla selfies nuförtiden så är det för att jag ständigt drar bak luggen, den är preciiiis så kort att den inte fastnar bakom örat. 



Saknar Permis.


Hårmodell

Kategori: Allmänt

För snart 2 månader sen fick jag frågan om jag ville vara hårmodell för min förra frisör (hon är förra eftersom hon inte tyckte att jag skulle klippa kort, så jag gick till en annan frisör för det, och sen vågade jag inte gå tillbaka till henne eftersom hon uppenbarligen hade rätt). Dom skulle ha någon färgningskurs i nått nytt märke, och gratis färgning säger man ju inte nej till! 
Före och efter: 


Om ni undrar varför det är olika färg på bilderna så kan jag meddela att nej, håret är inte grönt som det ser ut på första bilden (lysrör ni vet), men det är ljusare än på andra. Någonstans mittemellan. 

Min frisör frågade även om hon fick tunna ur det och kapa någon cm i nacken, hon fick lite panik på det. (Egentligen skulle dom bara färga). Med  tanke på att jag tänkt fixa håret nästa vecka för 300 kr så var ju svaret rätt givet. Så, klipp och färg gratis. Inte illa pinkat. 



Bortglömda foton på gamla datorn

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 

For a minute there I lost myself, I lost myself

Kategori: Allmänt

Ovärt att jag behöver montera ner hela soffan för att byta sofföverdrag. Men, x antal timmar senare står den där nu, så tjusig så. Tänt massa ljus i hela lägenhet och ska snart njuta av en hemmagjord fiskgratäng och ett glas rött vin, mummaaa. Ibland får man skämma bort sig själv.
Imorgon kommer CalloBallo och hälsar på! 
 

Hej

Kategori: Allmänt

Dagen har bjudit på sjukt lång fika med Niklas och Lotta, och ett samtal med CalloBallo, där bro-dejt bokades in i helgen. Smet även in på Hemköp för att hälsa på Bachan på jobbet. 
Fått alldeles för lite plugg gjort senaste veckan, har lovat min bror att springa blodomloppet med honom, ska upp om 5 timmar för jobb och har tusen planer för mitt hem som kräver turer till IKEA och slös av pengar. Hur ska detta sluta. 

I don't want you to leave will you hold my hand

Kategori: Allmänt

Idag har jag slösat ännu mera pengar, härligt. Har inhandlat kläder, smink, smycken, skor och badgrejer. Hashtag nöjd.



Frulle på Waynes. 


Köpte en juice med läskig färg, med ingefära, citron, äpple och spenat. Trots den läskiga färgen var den supergod! 



Har ätit så jäkla mycket god mat. 


Hej! Tänder. 

Tillbaka till verkligheten nu. Mindre nöjd över det. 

Stockholm, på en måndag??

Kategori: Allmänt

Sitter på rummet med Bachan nu och tar det lugnt, köpte nya converse för säsongen som jag valde att gå runt i, mina fötter gråter. Hittills har Bachan handlar för nästan 5000, jag ligger ungefär 4000 kr efter. Men det är ju en dag imorgon också. 
Vi har även ätit den godaste hamburgaren jag någonsin smakat och druckit alkohol till lunch, buzigt. Snart ska vi ut och supa bort våra sorger också. 







Söndag

Kategori: Allmänt

Att vakna upp till dessa två är inte fy skam


Fredag

Kategori: Allmänt

Är på så fruktansvärt bra humör. 

-Har precis suttit på ett fik i flera timmar och pluggat med Lotta. 
-Har köpt biljett för att se Paolo med Diddi i sommar. NICE
-Som att inte det var nog så ska Hanna också med, vilket jag trodde att hon inte skulle först så jag köpte ingen biljett till henne, nu hamnar hon på platsen bakom mig och Diddi så vi hamnar ändå bredvid varandra, NICE.
-Lyckades få Lotta och Niklas att ställa in sina planer för ikväll så att vi kan se Sagan om Ringen istället. NICE