kaptenisabelle.blogg.se

Min nyaste inneboende

Kategori: Allmänt



Lördagsnöje och standardsaknaden

Kategori: Allmänt

Skrev högskoleprov idag - dagen började pissigt men det lyckades bli bättre. Tror även jag lyckades höja mig, så jag är väl nöjd - egentligen behöver jag ju typ 1.8 men det kanske man får glömma... Plockade även upp en spegel jag köpt på vägen hem, den är fin.. 

Hade bestämt att jag skulle hälsa på Ewe i Växjö näst-nästa vecka, men nu har dom slängt in föreläsningar hela den veckan så blir inget med det. Blir ju ledsen så in i helvete men försöker inte tänka på att min andra hälft är (enligt henne) 30 mil bort. Får väl fokusera på matte tentan jag har på måndag, öööö. Ska plugga med Johan imorgon, försöka lugna nerverna lite, 


....

Kategori: Allmänt



Håller inte RIKTIGT med va...

Kategori: Allmänt

Related artists till Eminem - The Lonely Island???



It's your flawless soul that bleeds my stone

Kategori: Allmänt

Bby, dags att släppa lite ny musik nu. Väntat sedan 2009. 



Tillbaka i plugg-livet

Kategori: Allmänt

Har fått tillbaka gnistan lite, så idag har jag pluggat från halv 10 till halv 8. Helt slut i huvudet, men tror jag behövde det - med tanke på hur efter jag ligger i matten. Men nu ska vi inte gå igenom något nytt förens måndag så det är skönt!
Bjuder på en bild som Christian ritade idag när vi satt och pluggade - det ska vara en teckentabell, vi lessnade lite...



Kom igen Leeeena

Kategori: Allmänt

Åkte hem tidigt från skolan igår för att plugga - av olika anledningar öppnade jag inte ens böckerna (bland annat så skulle syster med bebis svänga förbi på en kopp kaffe som blev mer än 2 timmar lång). Men sen drog jag iväg till Christian, plockade upp Morgan, Julia och Linda på vägen, väl där va ett gäng på plats. Blev en fruktansvärt långtråkig fotbollsmatch och sen utgång. Nyktert för min del eftersom jag hade bilen. Riktigt kul hade jag iallafall - vaddå dansar aldrig nykter? ;)  Dom spelade massor gammal musik, bland annat Kom igen Lena. Fun times! Var dock hemma kvart i 5 imorse, så jag sov till 2. 
Inte mycket plugg på sistone med andra ord, kommer väl ångra det imorgon. Lyckats lura Johan till att köpa biljett till mig så jag slipper köa imorgon iallafall.
Nu ska jag fixa en kopp te, tända ljus, ha på min mysmusik, sätta mig i soffan och läsa en bok. 

Dränker mina problem i ben & jerrys

Kategori: Allmänt



And if life is really as short as they say...

Kategori: Allmänt

Then why is the night so long?

10 timmars sömn inatt, BEHÖVLIGT. Som sagt va går jag på sparlåga just nu. Längtar något fruktansvärt till tentorna, faktiskt inte tills de är över utan till själva skrivningen. Då får det bära eller brista. Och efteråt är det över, iallafall för någon vecka eller två. Har nu bestämt med Ewe att jag ska hälsa på henne några dagar efter sista tentan, vad är bättre drivmedel än det? 
Blev ingen hockey igår, dels för att det blev strul med bilen som jag skulle låna och dels för att jag höll på att svimma av trötthet. Går man och lägger sig då? -Nej, då pluggar man i 3 timmar istället. 

Matten, som jag var så himja duktig med i början, har jag helt skjutit åt sidan och låtsas att den inte finns. Jag kommer ångra det i helgen, men skönt ändå att få låta hjärnan vila lite - om man kan se biologiplugg som vila. 


Grow your beard out, just weird out

Kategori: Allmänt

Hej!
Tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag tydligen fortfarande har trogna följare.
Det är mycket i skolan nu, har två tentor om tre veckor, plus att det är visning och besiktning och liknande på min lägenhet. Sen händer ju massa roliga grejer med vänner också! Känner dock att jag inte riktigt hänger med. Så jag har satt i bromsen nu och planerar inte in något nytt innan tentorna är över. Sen har jag lovat massor folk att hitta på saker veckan efter tentorna, haha får ta tag i stressen över det då!
Den här veckan träffade jag Bachan igår på middag, idag åt jag först lunch hos mamma och sen åkte jag till Norrköping för att hänga med Calle. 
Imorgon blir det hockey hos Julia om jag hinner, är besiktning på lägenheten på eftermiddagen. På fredag blir det fotboll med mina godingar från klassen, och på lördag middag med Lotti och Dennis. Snack om att vi ska köa på söndag för biljetter till halloween-fest på uni, får se om jag orkar det ;)
När ska man äta plugga duscha sova städa?! 



:(

Kategori: Allmänt

När jag tittar på sista avsnittet av Prison Break blir jag så ledsen att jag mår illa.
 
 
 
 

sjukt vad länge sen...

Kategori: Allmänt