kaptenisabelle.blogg.se

Såhär är det va

Kategori: Allmänt

Nu räcker det. Någon där uppe bland molnen får fan ta och skärpa till sig för jag börjar lessna rejält. NU RÄCKER DET FÖR I HELVETE. Less på att saker ska gå så jävla dåligt. Vill jag boka en resa till England SKA JAG FAN BOKA EN RESA TILL ENGLAND, utan att datorn hänger sig varje gång jag försöker. Hade även klarat av att ta bort nagellack på tånaglarna UTAN ATT UPPTÄCKA ATT JAG FÅTT JÄVLA NAGELSVAMP. Så, nu vet alla det också. JAG HAR NAGELSVAMP PÅ VÄNSTRA STORTÅN.
Tack som fan att det är helg iallafall.

Utläst

Kategori:

Ingen bok jag rekommenderar asså. Se filmen istället. Han som spelar Henry är söt.
Lite smånöjd över att jag läste hela boken faktiskt.

This could really be a good life

Kategori:

Helgen gick över alldeles för fort. Började 9 idag, slutar tidigast 8. Chefen gick omkring och svor förut över att alla är borta. Så kan det gå, när inte haspen är på! Linnea som ska ta över Beccas plats och sen killen som kanske ska ta över min plats (hoppas) ska hälsa på ikväll, så hoppas det inte blir alltför sent så jag får chans att träffa dom. Jag har lovat mig själv att inte tacka nej till en enda övertid tills jag åker hem - har bestämt att om jag gör det får jag inte åka på resa med Ewe i augusti. Min viljestyrka är ju inte den bästa, och det är ju inte direkt svårt att bryta det löftet till sig själv. Men jag ska kämpa!

Nattliga tankar

Kategori:

Helg. Äntligen. Inte en dag för tidigt. Jävla tjat jag vet, men har jobbat övertid tisdag onsdag torsdag, idag när jag frågade en av minicheferna om det skulle bli övertid och han sa nej skrek jag "jaaaaa" rakt ut. Väldigt professionellt. Men skönt nu när det är fredag och allt.
Annars har jag bara hängt med Linnea hela veckan, Becca har ju flyttat hem och Anna har jobbat/varit hos sin pojkvän när jag varit hemma. Lyckats lura Linnea att se Green Street Hooligans med mig, samt börja titta på Game of Thrones.
Jag hade massor av tankar innan men de försvann sekunden jag började skriva. Funderar på att lägga mig på spikmattan. NAJS.

Det där som kallas övertid.

Kategori:

Har rast och sitter och funderar på om det blir övertid eller inte, frågar några av damerna som sitter bredvid mig. "Det är ju redan övertid". Aaaajuste.

Iväg och slava

Kategori: Allmänt

Jobbade lite för mycket förra veckan, så 5 dagars ledigt var välkommet. Men så börjar jobbandet med att jobba till halv 11, whoooo! Men men, som vanligt - massa pengar. 
Dagens ris och ros går till Ewe som uppmuntrat mig till att kika på Game of Thrones. Tog typ hela första säsongen men nu är jag fast. Hur tusan ska jag kunna åka iväg och jobba nu då? Ååååh.

The girls

Kategori:

Om någon undrar hur tjejerna jag bor ihop med ser ut har ni dem här: Linnea, Anna, Becca oså jag då.
(Skäms lite över mitt grammatikmisstag i föregående rubrik men vi låtsas inte om det)

Frukost at it's best

Kategori:

Säsongsavslut på Vampire diaries, vad annars?

Kategori:

Papercuts

Kategori:

Ett av dagens sjuhundrafyrtioelva papercuts.
Sen har jag ju som ni ser plåster på andra fingrar också.

Trött som ett as

Kategori: Allmänt

Ja, övertid idag igen då. Trevligt med pengar antar jag. Får se hur kul det blir imorgon och på torsdag. På fredag och sen måndag är vi lediga, fredag är 17e maj (som för er oallmänbildade är Norges nationaldag), firas ganska rejält har jag hört rykten om så vi får se om det blir så nice som jag tror! Champagnefrukost står iallafall på schemat. 

HIMYM

Kategori: Allmänt

Låt oss ta ett ögonblick för att inse att vi äntligen fått se mamman i how i met your mother.

Zzzzz

Kategori:

Ligger i sängen och försöker övertala mig själv att det är en bra idé att gå upp. Helt död, jobbade till 23 igår.

Underbart med virus

Kategori:

Gårdagens inköp

Kategori:

Nya assnygga skor, bikinitopp och bikiniunderdel, fettomat och hörlureuttag

Becca this is for you

Kategori:

Fast han är min

Luktar rök

Kategori:

Ligger nu i sängen och väntar på att toan ska bli ledig. Vart på en hemmafest som var redigt nice! Först grillade vi lite, därav röklukten. Sen skrev någon (tror det va Andrea) på "svenskar i Oslo" att det var fest i Majorstuen. Så då kom det en hel del goa människor. Haft en suverän kväll!
Fast Emma, du kan ha lite dåligt samvete för att du dissade mig. Bara för det hoppas jag du är bakis på jobbet imorgon. Puss och kram och godnatt

"Some people never go crazy"

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse med planer på att sitta ute på balkongen med Klimpen och äta bamsefrukost i solen. När vi väl fixat frukost hade solen gått i moln. Så vi njöt av två timmars underbara Beautiful Creatures istället. NAJS!
Nu ska jag duscha och sen ska vi ut och handla skor åt mig!

Young - but I'm not that bold

Kategori:

Nu är allt bra igen! Har sagt upp mig från jobbet, har bestämt när jag ska hem igen, Becca är tebax i lägenheten, Ewe har gjort att jag fått en asbra låt på hjärnan, har planerat för min framtid inom universitetet lite, jag kämpar fortfarande med Jane Austen, har sett filmen Beautiful Creatures. Hatälskar när jag vägrar se en film och sen är den asbra. Exempel Beautiful Creatures, perks of being a wallflower...
Imorgon ska jag tvinga Becca att se tidigare nämnda filmen, och sen shoppa. Så är det fäzt på kvällen sen. Kör bare kör. Dränk mina sorger.
Bjussar på en söt bild från snapchat, vilket egentligen är förbjudet.

Kaos

Kategori: Allmänt

De två textrader jag haft på hjärnan idag är "Kom hem, vi börjar om igen" med Bardados och "It's better to feel pain than never feel at all". Utifrån det här vill jag nu att alla tar 1 minut till att fundera på hur den här dagen har varit för mig.
Trodde i några sekunder att jag hade punkterat en lunga idag förresten, haha. Tappade en ganska tung (läs förbannat jävla astung) kartong som landade med ett hörn mellan mina boobies. Gjorde sjukligt ont, hade i några sekunder svårt  att andas - därav tankarna om en punkterad lunga. Men lungan klarade sig! 
Anledningen till att den här dagen varit så jobbig är att jag försöker komma på när jag ska flytta hem till Sverige igen. Från början var ju tanken runt min födelsedag i slutet av augusti. Sen blev det lite resor inplanerat i augusti, så det såg ut att bli slutet av juni. MEN eftersom jag inte trivs särskilt bra här utan har hemlängtan hela tiden kommer det bli tidigare än så. Det är inte det att jobbet är förjävligt eller att kollektivet är förjävligt eller så, båda funkar faktiskt helt okej för tillfället. Men jag vet inte, när det är dåligt är det helt fruktansvärt, och när det är bra är det... acceptabelt, men ändå inte mer än så. Och jag vet inte om det är värt de där nedgångarna för de "bra" delarna - som inte är tillräckligt bra. Jag skulle åkt hem i slutet av maj om det inte vore för att jag är orolig över att slita ut håret av tristess efter att ha varit hemma några veckor. Sen även det faktum - nu kan jag sitta och tänka att allt vore så mycket bättre hemma i Sverige. Vad gör jag om jag kommer hem och det är precis lika illa där?
NAE, slut på deppandet (iallafall på bloggen). Bjuder på en bild eller två på sötaste hunden Tuna, som har ett skapligt överbett. Alla borde följa på Instagram, "tunameltsmyheart".
 

One way or another

Kategori:

Sitter ute på balkongen och käkar frulle. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Fast för tillfället har jag musik i öronen så jag hör dom inte, försöker dränka ut ljudet av lastbilen nedanför och helikoptern någonstans ovanför. (Nej vaddå, jag är inte alls en lantismänniska egentligen). Tänker hela tiden på sommaren för två år sen, när jag så ohyggligt brun. Favorit i repris?
Har även Northanger Abbey av Jane Austen bredvid mig, får se om jag pallar ta mig igenom den den här gången. Tredje gången gillt?
Jobbade 12 till halv 11 igår, helt slut. Men vi fick pizza! Saknar Nico som attan på jobbet.

Fan-girls

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och zappar mellan kanalerna när en dokumentär om One Direction kommer på. Nu sitter vi och fangirlar alla tre. Hoppar upp och ner i soffan och gullar om hur gosiga de är. Haha.

Becca och jag försöker moonwalka

Kategori: Allmänt

 
Lägg märke till att jag nästan ramlar i slutet

Juste, i Augusti blir det en favorit i repris!

Kategori: Allmänt

 
Hanna och jag åker och hälsar på Diddi i London, whoooooop! Bilden är från vår förra resa dit tillsammans, och min första gång där :)

Mina älskade finaste vänner, själsfränder

Kategori: Allmänt

 

Vem försökte jag skämta med igår?

Kategori: Allmänt

Visste ju att det skulle komma två pers till oss innan de skulle dra vidare, visste däremot inte att det skulle komma ytterligare 5 till och att det skulle vara förfest här hemma i några timmar. Så blev meddragen på fäzt. Men det var kul!