kaptenisabelle.blogg.se

Igår var en bra dag

Kategori: Allmänt

Tog det ovuxna beslutet att skita totalt i plugget och köra en gammal goding, kolla på serie hela dagen. Det var länge sen jag såg en serie där jag nästan fysiskt inte kan stänga av. Gick på bio med Diddi på kvällen och såg Kingsman igen, hähä. När jag kom hem klockan halv 1 hade jag två avsnitt kvar av The Following, övervägde att dygna men gick och la mig och kollade färdigt på serien imorse. Hade glömt hur det känns när en sån serie (som jag blir sådär besatt av, heh) tar slut. Känns som ett tomrum i hjärtat. Tur att nästa säsong börjar på tisdag,
 
Tog mig dock ut på en promenad igår eftersom det är så mycket vårkänslor i luften!
 
 
Idag försöker jag mig på lite fysik, senare ikväll ska jag och Lotta hem till Niklas för att ha en lugn hemmakväll i Lottas ära, eftersom det är hennes stora dag idag. 
 
 
 

Bringing this back

Kategori: Allmänt

 Bara för att det är så jävla kul. 
 

Ser ni hur långt mitt hår blivit?

Kategori: Allmänt

 


Uppdatering från serien

Kategori: Allmänt

Kan folk sluta dö nu tack. 

Är jag sjuk i huvudet?

Kategori: Allmänt

Kollar på The Following. Varför gråter jag när seriemördarna dör? 

För att det bara är mina favoriter som dör, that's why. 

Hej

Kategori: Allmänt

Har nu suttit effektivt med fysiken i 3 timmar, och det har gått rätt bra. Men nu är jag heeeeelt slut i skallen, hur ska jag orka med resten av dagen. 

Skönt ändå att det går rätt bra, borde kunna lösa det här. Nästa mening bör läsas som om jag viskar: det är nästan lite roligt när man förstår.
Problemet är väl bara att jag oftast inte fattar.
Hade massor vettigt att säga, men min hjärna är mos, så jag återkommer. 

Klockan är massor och jag borde sova

Kategori: Allmänt

Kände bara att jag behövde dela Med mig av denna bild från senaste avsnittet av vampire diaries (får du inga feels av den så tycker jag synd om dig för att du missar den känslomässiga explosion jag kände):


(Ps. Dom hatade varandra i typ 5 säsonger, sen blev dom fast ensamma i ett parallellt universum i flera månader. Sen fick dom veta att en av dom kunde ta sig hem och hon bestämde att han fick åka, så hon va fast ytterligare typ ett halvår helt ensam innan hon lyckades ta sig hem och den första människan hon ville träffa efter ett halvår var han, på bilden har hon precis kommit hem och ja, känslor. Det gör det så mycket finare att det inte är romantik inblandat. 
Iallafall. Godnatt)

19.2

Kategori: Allmänt

Dagen har bjudit på lite jobb och en fika med Liselott. Vi har kommit överens om att försöka varje vecka ta en fika tillsammans och undersöka de lite mindre fiken i stan. Kan förhoppningsvis bli en mysig tradition.



Insåg precis en av de äckligaste sakerna jag vet. Lukten av andra människor. Satt på en proppfull buss och kände en väldigt påtaglig doft av kroppslukt, svett och någons fis. Har så svårt för det att jag inte ens vill andas, inte ens via munnen, för det känns som att jag får små bitar av andra människor inuti mig. *insert rysning här*


Var det livet lät dej bli. En dag är du glad att du är du

Kategori: Allmänt

Är påväg hem efter en mycket mysig kväll i Norrpan med Ewe. Den staden och den tjejen är kärlek för mig. Mår jag dåligt så räcker det med att jag ser henne för att jag ska bli glad. Tänk då hur det blir när jag redan är glad sedan innan. Jobbigt när tåget kom, hade kunnat prata i flera timmar till.

Iallafall. Vi var på bio och såg Kingsman: the secret service. Den var faktiskt RIKTIGT bra. Många av mina svagheter i den. "Gangster"-brittiska (eller slum, beroende på hur man väljer att se det), snygg kille, bra musik och icke att förglömma: Colin Firth. Den var snyggt gjord och både rolig och seriös. Gillar ju när musiken passar in sådär lite extra också, som typ Django, musiken där gör iallafall minst 25 % av Django.
Iallafall, är ni sugna att gå på bio borde ni definitivt gå och se den! 

På tåget in till Norrköping blev jag sugen på lite av min gamla musik så ja satte igång min gamla spellista. Blev väldigt glad. Artister som Vampire Weekend och The Kills fick titta fram. "Människa" från Tarzan fick gå 4 gånger i rad. 

Nu är jag snart hemma, puss och banan!


Goooooood morgon!

Kategori: Allmänt

Måndag, ny vecka, kuuuuuuwl! Bortsett från den kroniska stressen som infunnit sig.
 
 
Upptäckte i förra veckan att jag inte kan räkna procent, och då menar jag högstadiemattens procenträkning. Det var både pinsamt och sorgligt. Så det ska vi träna på. 
 
Annars bjuder veckan på plugg, lite själv och lite med Diddi, bio med Ewe imorgon, jobb på torsdag och sen fika med Liselott efteråt. Känns som att veckan får några pluspoäng iallafall. 
 
 
 
 

Tips

Kategori: Allmänt

Tänkte bara passa på att tipsa om How To Get Away With Murder. Har precis sett senaste avsnittet och guuuuuud vad bra det är. Superspännande, och man kan aldrig lista ut i förväg vad som kommer hända. Fab!

Missing that hair

Kategori: Allmänt

Förbannelse över att vara en impulsiv och rastlös människa när det kommer till hår. Träffade Lotta och Niklas igår på en mysfika och Lotta berättade att hon i 8an klippt lika kort hår som jag, och det tog 3 år innan det var långt igen.
När det har växt ut ska jag aldrig mer gå till frisören i hela mitt liv (vag överdrift). 
 
 



Det här med att vara gråtig

Kategori: Allmänt

De flesta av mina vänner kan nog skriva under på att jag bölar åt en hel del, ofta vad gäller filmer/böcker/poddar. På samma sätt som jag har lätt att skratta åt det också, men jag antar att det är mer märkbart åt andra hållet. Jag gråter när det är både sorgligt och lyckligt. Om man ska ta Harry Potter som exempel, så gråter jag vid båda dessa tillfällen (ber om ursäkt för liten text):
 
 
__________________________________________________________________________
 
__________________________________________________________________________
 
Iallafall, det jag skulle komma till var att jag hittade en video på youtube som får tårarna att spruta. Är jag sjuk?

 
 

Insikt

Kategori: Allmänt

Pinterest får mig inse att jag älskar blå highwaisted jeans, vita t-shirts, långa kappor/koftor och bruna väskor. 





SÅJA FARFAR

Kategori: Allmänt

Har pluggat massor fysik idag och det har gått SÅ JÄVLA BRA, tack Börje!!!
BOYAAAH
 
 

Anledningar till att fredagar är bra, och lite till

Kategori: Allmänt

Så många poddar och bra avsnitt som kommer ut idag! Fredagspodden och Alex&Sigge, The Vampire Diaries, How To Get Away With Murder, Reign och Archer. Sen hade jag även missat gårdagens avsnitt av Stalker, har ju en liten guldgruva nu. (Är det okej att kolla på så många serier om det är de enda man kollar på och råkar ha oturen att alla kommer ut samma dag?)(Ska ju dock vara ärlig och säga att jag kollar på fler men de har paus nu)
 
Det är ju helg två dagar framåt, då får man göra vad man vill! Man kan även dricka rödvin utan dåligt samvete.
 
Annars har ju jag och Ewe köpt biljetter till Imagine Dragons konsert den 21e oktober, dreeeeam. Nästan lika stort som när jag köpt biljett till Paolo, men inte riktigt. Men nästan. (Det var ju faktiskt den första konserten jag gick på, vi åkte till London för det, och det var min bebis Paolo. Finns nog inget som någonsin kommer slå det).
 
Annars har jag återupptagit kontakten med min gamle vän Börje, fysikläraren på Youtube. Lifesaver.
 

Let's make högskoleprovet our bitch

Kategori: Allmänt



Lite av dagens tankar

Kategori: Allmänt

Jag har börjat inse att det är rätt skönt att komma igång med dagen tidigt. Men att vara uppe 04.15 är självplågeri.

Tänk att man ska behöva arbeta resten av livet. Vilken vidrig insikt.

Den där Paolo, han är rätt fin ändå.

Sugen på en tatuering till. Eller 10. 

Vore nice att hänga med Diddi snart igen. Jomen juste, ska ju hänga med henne imorgon. Nice.

Skönt att slippa hormoner och allt vad pms innebär. Konstigt att ens egen kropp vill en så illa. 

Boken jag läser nu är ju så djävulskt seg, antagligen för att jag sett filmen. Varför är man en sån person med ett behov av att läsa ut böcker man påbörjat oavsett hur bra/dåliga de är? 

Tänder. 


First comes the blessing of all that you've dreamed

Kategori: Allmänt

På dagens fysiklektion var det endast jag och läraren, parthej. Kändes jobbigt först men sen blev det rätt nice, tror jag lärde mig lite som jag haft problem med innan. Tror, men är inte säker. Vågar inte extrakolla om jag fortfarande kan det.
 
 
Och håret växer, sakta men säkert.
 
 
 
Nyklippt vs nästan 4 månader (och nej, kunde inte bestämma om peace eller tumme upp passade bäst.)(Jag har inte heller bytt håll på luggen, det är kameran som spegelvänt ena)
 
Ewe la upp en video om någon hund på sin blogg. Jag vägrar titta på den. Men om någon vill gråta kan ni ju kolla in hennes blogg, och säga om det är fritt fram att kolla eller inte.