kaptenisabelle.blogg.se

Om någon har en tråkig dag

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag delar med mig av ett roligt klipp
 
 

Enda gången jag är tävlingsinriktad

Kategori:

Har världens beef med Loodis angående Lakers vs LHC. Det var kul när vi var på match och LHC vann. På söndag ska vi gå och se dom igen, will be nice! 

dålig på att blogga

Kategori: Allmänt

Får höra att jag är dålig på tt uppdatera lite titt som tätt, ber ödmjukast om ursäkt. 
 
Tittar in för att säga hej, har tenta imorgon i juridik och har ångest över det. Hatar den här kursen, vet inte hur jag ska plugga till den. Längtar tills den är över.
 
 

influensa

Kategori:


Vågade mig ut för första gången på typ en vecka. Ica med Ewe!

En uppdatering på riktigt

Kategori: Allmänt

Tänkte dra iväg ett riktigt inlägg för en gångs skull. Vet inte om någon egentligen bryr sig men själv frustreras jag över när folk är dåliga på att uppdateta. 
Händer inte mycket spännande för tillfället. Läser juridik som är uppdelad i 2 delkurser där den första var allmän juridik och den andra som vi har nu är socialrätt. Trodde jag hade kuggat tentan i första delkursen men fick vg - vilket inte har med min intelligens att göra utan att vi bytte lärare och hon var snäll med rättningen.
 
Annars känner jag mig stressad och lite nere. Men bestämde mig för att sluta med hormoner helt så förhoppningsvis vänder det snart. 
 
Var på restaurang igår och firade 3 månader med Granis vilket folk säkert tycker är löjligt. Men det blir inte så mycket "bara vi 2 som gör roliga saker tillsammans", eftersom vi dels går i samma klass och umgås rätt mycket, mest spelar tv/dataspel eller kollar serier och dels umgås mycket med gänget. Så man får ta vara på dom anledningarna att göra något speciellt.
 
Ps han är relativt full på denna bild men den är mysig

juridiktentan

Kategori:

Grät av glädje. Trodde på riktigt att jag inte skulle klara den.