kaptenisabelle.blogg.se

Nu är nollningen över

Kategori: Allmänt

Det har varit fest varje kväll den här veckan, vi betalade ju så vi tänkte att man kan lika gärna vara med på allt. Även om det inte varit dunderfest varje kväll har man hällt i sig rätt mycket alkohol. Konstigt att jag inte varit någotbakis??
 
(Anna smsade och gick samtidigt. Blev kaos när det kom en trappa. Vänder mig om och ser henne ligga i en hög på golvet. Hon slog i kinden också. Sjukt många har ramlat och stukat foten också. Jonis har gjort det 3 gånger.)
 
Igår var det finsittning. Tog tusen selfies. Här har ni en annan än den från Instagram. Kom hem klockan 6 imorse. Skönt att det är slut nu. Dags att starta vardagen!
 
 

 
Jonis och Olivia <3 
 




Erika hade cider, vinflaska och vinbox med sig till hemmafesten vi gick till. Jävligt redo helt enkelt.
 
 
Hela nya gänget! Minus Anna som åkte till Stockholm i helgen. Suddig bild pga att jag printade en video.


Nu är jag tydligen 23

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från ännu en lyckad kväll. Idag struntade jag som sagt i det som hände på dagen, och låg i sängen istället. Så sliten nu. 
När det började närma sig kväll hängde jag med Olivia och Anna, innan vid drog vidare till Jonna där resten av vår crew hängde. Efter ett tag drog vi till smisk-tältet där det var förfest, och sedan var det dags att ta bussen in till Växjö city för att gå på nattklubb, Grace. 
Jonna lyckades dock ramla när vi skulle till bussen och stuka foten, så runt 12 tog vi taxin hem. Köpte lite kebab. Den där kebabvagnen som är typ 100 meter från lägenheten kommer bli mitt fall. 


Olivia och Anna, 2 supermysiga tjejer som jag lärde känna i tisdags. Tyvärr ska dom läsa sjuksyrra vilket gör mig supersad, för jag gillar dom verkligen. 


Hanna och Jonna (också kallad Jonis av mig), de två tjejer som jag klickade med första dagen. Dom ska läsa socionom, sköj! Gillar dom skarpt.


Utanför kebabvagnen. Jag, Hanna och Anna. <3 (Det är ett hjärta och inte en penis på min kind) 



På tal om nollningen

Kategori: Allmänt

 
Igår hade vi SMISK-rundan, vilket gick ut på att vi delades in i lag på 7-8 pers plus 2 kickers (dvs faddrar) och sedan skulle vi gå runt på 4 olika förfester på 4 timmar, och leka olika lekar där. Va inte alls taggad på dagen, skulle leka lekar vid smisk-tältet men alla låg i gräset istället. Var även nervös för att det skulle spåra både för mig och andra. Men det va SVIIIIIIIINKUL. Hade bästa laget, bästa kickerserna och det blev verkligen en bra kväll. Efter förfesterna skulle vi alla vidare till Stenladan som är typ ett dansgolv. Alla dansade järnet och kvällen slutade hos Jonna på hennes luftmadrass. 
 
Idag är det brännboll kl 2 och sen utgång inne i Växjö ikväll, jag hoppar brännbollen och sitter hemma och vilar upp mig istället.
 
 
 

Om du tror din bror är lika bra som min har du fel

Kategori: Allmänt



Nollning

Kategori: Allmänt

Va så JÄVLA nervös när jag pallrade mig till nollningen tidigare idag. Väl inne i salen vi skulle mötas i försökte man hälsa på folk men det är ju som det är. Sedan var det dags att köpa biljetter till nollningen, och där hände det bästa någonsin. Började prata med alla runt mig och tre av tjejerna började prata om att åka till systemet - en tjej hade bil. Dom frågade om jag ville med och det var det bästa beslutet på länge. Vi klickade SÅ bra, och dumpade grejerna i Jonnas lägenhet (de andra två heter Becca och Hanna). Ingen vill väl läsa om detaljer, men sen när alla skulle ses igen blev vi indelade i lag. Mitt lag var helt okej men alla var rätt blyga. Så efter den aktiviteten möttes vi fyra upp igen och drog till Willys, samt för att hämta drickan. Kvällshäng i SMISK-tältet, och imorgon ska vi träffas några timmar innan för att hänga lite. 
Självklart pratade jag med massor annat folk och hängde inte bara med dessa tjejer men det är kul när man klickar så bra att andra tror att man känner varandra sen innan. 

Ps. Vår nollning är väldigt snäll. Det enda jag tyckte var sådär var en aktivitet där man skulle ställa sig i ordning efter olika saker, bland annat antalet sexpartners och snyggast rumpa. Weird när man inte känner varandra. 






Framme i Växjö

Kategori: Allmänt

Känner mig ensammast i världen just nu. Men det går väl över om ett tag. Nollning imorgon, hoppas på att det blir kul!

I'll use you as a focal point

Kategori: Allmänt

 
Hade myz igår! Träffade B och L på stan, fick en chock av allt folk. Hade helt glömt att det är stadsfest. Satte oss på 55an för lite alkoholhaltiga drycker. Jag och B höll ihop hela kvällen, annat folk kom och gick. L hade ett möte tidigt idag så hon var tvungen att dra rätt skapligt. Madsen och Cheddar dök upp vilket va kul! Stötte även på Madsen junior, dvs Mickans lillasyster Madde. Mickan drog vidare rätt snart men Cheddis stannade. Sen kom T, och vi drog vidare till hans vänner och lyckades dra med oss KarlssonKalas på vägen. 
 
Bra kväll, as usual när man har att göra med dessa pinglor.
 

Det kryper i hela kroppen

Kategori: Allmänt

Det ska bli härligt att flytta, min ångest har lagt sig nu. Något som inte är lika härligt är att allt är så flytande och oklart just nu. Känner mig rotlös. Det är tydligen en känsla jag inte alls trivs med. Bara det här att jag är hemlös i 2 veckor nu. 

På söndag går flytten till Växjö. Bor i Ewes lägenhet i en vecka tills jag får tillgång till mitt boende. Först en veckas nollning innan skolan börjar 31e. Tråkigt att fira min födelsedag där nere även fast det är nollning, men bara massor av främlingar ju. Tänkte åka hem men det visar sig att ingen är hemma/har tid för mig. Så jag tänkte att jag firar födelsedagen med Ewe i Växjö. Visar sig att hon tänkte åka ner 31e. Jaha, det var det. Skratt-grät när hon berättade det. Ja, grät som i att det rann tårar. Hatar att bli vuxen. 

På tal om Ewe åkte jag till henne igår när jag var färdig med att tömma min lägenhet. Hade en mysig kväll ute på landet. Att bli upp-plockad i Norrköping och åka bil med henne till Igelfors är bland det bästa jag vet. 
Färgat håret hade hon gjort också. Galet foxy, gud vad hon passade bra i det. 



I can't feel my face when I'm with you

Kategori: Allmänt

Bra betyg på denna helg! Fredagen bjöd på sista dagen på jobbet och sen grill hos syster, och lördagen bjöd på grovtömning av lägenheten och sen fäzt+utgång. Idag har jag varit SlitenMenInteBakis. 





Den där Lotta

Kategori: Allmänt

Hon får mig att skratta när jag går ensam i affärer. Rätt go är hon.




Man blir lite extra glad

Kategori: Allmänt

Efter en påfrestande dag på jobbet, under lunchen kollade jag på mobilen och hade fått sms/meddelande från 6 av mina 6 bästa vänner.
Älskar er bruhs! 

Baby look what you've done to me

Kategori: Allmänt

Idag gick från att vara min härliga lugna lediga dag till typ det stressigaste jag varit med om. Klockan 6 ringde väckarklockan för tvätt, men tog mig inte upp förens halv 8. Vilket ledde till att tvätten inte hann bli torr, eftersom jag klockan 11 ska vaxa benen, och tänkte hinna prata lite med Bachan innan, som jobbar i stan. 
Sen ska jag träffa Leo som glömt lite grejer i lägenheten, hinna träffa Lotti innan jag ska träffa Hanna och kanske Diddi ikväll. 

Som om det inte räckte har jag världens förkylning också, svettas som en gris. Får med andra ord klämma in en tripp till apoteket också. Till på lördag ska jag fan vara frisk, då ska jag och Bachan ut. Igen. Men måste ju försöka få tillbaka min värdighet. 






Gårdagen slutade inte jättebra

Kategori: Allmänt


Men fram tills den där tequilan hade jag en jävligt kul kväll. 

godmorgon fredag!

Kategori: Allmänt

Jag har stora förhoppningar på denna dag. Vaknade glad. Gillar sånt.
 
 

Late night talks med D

Kategori: Allmänt



Idag har jag varit ledig, imorgon jobbar jag, fredag+måndag+tisdag ledig och sen jobb onsdag-fredag. Går på sparlåga nu. Så trött på det. Vill bara bort. 
Men har lite roliga planer nu de kommande veckorna innan jag flyttar, så får försöka fokusera på det! 

Den här veckan: 
Har heldag med Diddi på fredag med lite planer, plocka svamp med mamma och Theza på lördag och sen träffa Bachan på kvällen. 

Nice.

Första dagen på årets bästa månad

Kategori: Allmänt

Och titt på fan solen har tittat fram! 
Sitter och väntar på att Bachan ska slutajobba-åkahemochfixasig-kommahit. Jag borde fortsätta packa/rensa hemma, men jag har fått ångest över att jag ska flytta och lämna så mycket fint folk, så jag skiter i det för stunden. 

Pratade med mamma i telefon förut, vi gjorde lite spontan släktforskning. 


Ja, inte en familjehemlighet längre då. Men ni är typ 4 pers som läser (hejhej!) haha. 
Annars är jag på jädra bra humör den här helgen, vilket är sköj! Så jag bjur på en selfie från igår.