kaptenisabelle.blogg.se

Skriva uppsats

Kategori: Allmänt

 
Sitter med en uppsats om organisation och ledarskap. Har gjort roligare saker i mitt liv. Som tur är så är den inte så stor så borde bli klar imorgon (om jag krigar lite och slutar prokrastinera). 
 
Hade Halloweenfest i fredags som var superkul. Låg i soffan hela lördagen, skypeade lite med Diddi. Åkte och hälsade på en kennel i söndags. Och treatade mig själv med att köpa Skyrim till PS4.
 
Granis och jag kollar på Supernatural tillsammans. Har snart sett klart säsong 4, det är såååå braaaa.
 
Nä om man skulle ta tag i sitt liv nu då.

Uppdaterar för att få Ewe att blogga

Kategori: Allmänt

Hej hallå!

Sitter i soffan och glor serier. Dagen har bestått av plugg, tv-spel och karva pumpor med mina gosisar. Fick även massage av min gulliga sambo, love him loads.

I helgen var bror här! Det var supermyz att träffa honom igen. Vi facetimeade den andra brodern också.

Annars består vardagen mest av gym och tv-spel för tillfället. Fått Matilda besatt också, mycket nöje över det.

I helgen är det halloween-fest, jag ska vara utklädd till Herkules. Och nästa helg ska jag och Ewe till Kalmar för att träffa Nico!

I helgen var det fest

Kategori: Allmänt

Matchar

Kategori: Allmänt

Matchade min tröja med läppstift idag. Har köpt ett nytt läppstift som är rätt mörkt, men jag gillar det jättemycket, känner mig höstig. Svårt att måla på bara då "borsten" är svårt att få till raka smala linjer med, och sen blir det olika mörkt beroende på hur tjockt lager man har så det kan bli lite fläckigt. 
 
Annars var jag hos Lollo och Matilda idag och blev bjuden på soppa till lunch. Gullisar! 
 
 
 

Tänk vilken tur man har

Kategori: Allmänt

Tänk att man har dessa som två av sina närmsta vänner. Två äkta guldklimpar.
 
 

Hej alla fans

Kategori: Allmänt

Är det bara jag eller kom kylan över typ en natt? RÖV vad kallt det är. Men jag gillar det. Sålänge man har mycket kläder på sig. Vilket jag glömde igår och då var det mindre trevligt. Men jag älskar hösten. Älskar å andra sidan alla årstider när dom kommer, sen hinner jag tröttna på dom och längtar till nästa.

Annars har jag den sjukaste träningsvärken, måste hålla mig i handfatet när jag ska sätta mig på toan. Kommer träna 5 gånger denna vecka, vem är jag ens. David frågade samma sak, har tydligen sagt till honom "denna kroppen tränar inte". Vilket låter som något jag skulle kunna säga.

Jaa. Det var väl det. Vi ska ha halloweenfest om några veckor. Ska bli kul. Kanske att min bror kommer då också. Det vore ännu roligare.