kaptenisabelle.blogg.se

När man måste vänta länge i bilen

Kategori: Allmänt

 

Gnällis

Kategori: Allmänt

Skrev just ett långt gnälligt inlägg om den här dagen, men inser att ingen vill läsa sånt. Så, här kommer lite bilder från min helg, oså ska jag ta en tidig kväll och lägga mig i sängen med lite Harry Potter istället. 
 
 
 

Det blir inte alltid som man tänkt

Kategori: Allmänt

Efter att sedan typ vecka 2 känt att det här verkligen inte funkar för mig tog jag idag steget att hoppa av min utbildning. Har några andra småplaner. Lite jobbigt, typ "jag kastar bort mitt liv"-jobbigt, men det gäller väl att fokusera på att man bara är 22 år. 
Så, då vet ni det. 

Hahaha

Kategori: Allmänt

 

Kyrkan

Kategori: Allmänt

Jag tycker att den är så himla vacker, och har alltid tyckt. Det är något speciellt med just denna, den är så pampig och tar andan ur mig. Ibland när jag tittar på den är den så vacker att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur kan man tycka så om en byggnad? Å andra sidan, hur kan man inte tycka så om just den byggnaden? 
Imorse när jag gick förbi den var jag tvungen att sätta mig och bara titta på den. Inte nog med att den är fin, den fyller mig med ett lugn jag inte kan hitta någon annanstans. Att bara gå in och tända ett ljus för sina nära. 
Ibland kan jag önska att jag var en troende kristen. Sen kommer jag på att oavsett hur mycket jag tror på Gud, skulle jag aldrig kunna tro på Jesus.






Darlin' my frustration, it gets me

Kategori: Allmänt

It gets me where it hurts me most. 
 
Sitter just nu och väntar på att skriva ett prov, behöver väl egentligen inte hålla på och vara så himla hemlig, jag läser biologi 2 på distans då jag glömde bort att jag behöver den till veterinär. Började dock en månad senare än alla andra (typ) så jag har haft lite mindre tid på mig. Hoppas det går ändå, behöver bara godkänt. 
 
Annars kan jag berätta att vi hade en väldigt intressant föreläsning idag om etik, en go äldre herre med både humor och dialekt som visade att han kom från Göteborg. Första gången sen jag började som jag kände YES. Verkade dock ensam om den känslan, de andra sa att dom inte hängde med och att det var rörigt vilket jag antar beror på att han körde stilen jag föredrar, föreläsa med powerpoint men bara ha den som stöd, inte allt man behöver veta nerskrivet. Om en föreläsare börjar föreläsningen med "ni behöver inte anteckna, ni får ut powerpointen med allt sen" tappar jag fokus DIREKT. Men han hade intressanta tankar att dela med sig av, bland annat så sa han något i stil med att om man vill undersöka vad man har för moral, kan man efter att man gjort något känna efter hur man känner. Skäms man över det så ingår den handlingen bland saker som man tycker är moraliskt fel. 
Väldigt simpelt egentligen, men har aldrig tänkt på det på det sättet.
 
För tillfället sitter jag och pillar lite med kameran och effekterna, aldrig gjort det förut. Befinner mig även utomhus med datorn uppslängd, sån hipster. Med Paolo på. Ännu mer hipster. Tur att man är snygg iallafall.
 
 

Nu känns det som häst

Kategori: Allmänt

Det skulle stå höst, men jag började skratta åt att jag skrev fel, så det får stå kvar. 

Idag är första gången jag känt att det faktiskt är höst på g, trots att jag gick utan jacka. Vet inte riktigt varför, min chansning är att det är på grund av trädens färger. 


Besviken på valresultatet, dels pga SD, men även över att alliansen blev kickade. För första gången i mitt liv som jag lutar mer åt de blå, och DÅ vinner de rödgröna. Aja. Bara 4 år till nästa val. 

Träffade för övrigt en kompis på vägen hem


Kollar på valvakan

Kategori: Allmänt

HUR kan SD få så många röster?? HUUUUUUUUUR?? Är svenska folket dumma på riktigt?

Hängt med Nico

Kategori: Allmänt

På måndag åker hon hem till Öland för att förbereda sig inför flytten till Palau, där hon kommer bo minst 2 år med delfinerna, koseligt! 




Fick ogräddad bananmuffins. Inte så gott som jag trodde.

Jobbigt att säga hejdå, försökte hålla upp humöret ändå. Så gosig tjej. ❤️ 

Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på espresso house (igen) och lunchar för mig själv. Tänkte att om jag sitter här och pluggar i några timmar så får jag bjuda mig själv på lunch. Känner mig gladare idag, ska checka av lite grejer på min att göra-lista.



"Det handlar om krav och kontroll, en obalans mellan upplevda krav och upplevd egen förmåga att hantera dessa krav"

Verkar som att Paolo är på igen

Kategori: Allmänt

Ska vara helt ärligt en kortis. Känner inte alls att jag trivs med min tillvaro just nu. Antagligen för att jag tillbringar alldeles för mycket tid ensam, eller med att känna mig ensam. Och för att jag är en allmänt negativ person som inte borde få tänka särskilt mycket. 
 
 
Kändes även fantastiskt viktigt att dela med mig av detta.
Hello my name is emo.
 
 

And when I touched her skin my fingers ran with blood

Kategori: Allmänt

 
 
 
Måste säga att kameran och alla dess effekter blir mycket roligare när man ska plugga.
 

My little fish don't cry och allt det där

Kategori: Allmänt

Jaha, en liten uppdatering då. Har varit sjuk i några dagar u så det har varit glasögon som gällt. Gott att min grupp inte kände igen mig när jag kom till skolan på grund av det utan trodde att jag var en ny elev. 
 
Var hemma från skolan igår, missade med andra ord ett obligatoriskt möte ---> jag får göra ett kompletterande arbete. Skönt att behöva tänka på det när man egentligen inte är frisk än. Men idag pallrade jag mig till skolan! Tycker faktiskt att jag hamnat i en rätt bra grupp vilket underlättar rätt mycket. 
 
Sitter nu hemma, har tagit en dusch, hoppat i pyjamas och har en alldeles för stor kopp te framför mig med Paolo på en härlig nivå. Har en hel del plugg att göra, har ju även mitt lilla projekt att ta tag i. Ska bara hitta lite motivation så är det bara att starta sen.
 
Gott!
 
 
 
Filter för att det är kul.
 

Kom över en text vid dagens plugg

Kategori: Allmänt



Fint sätt att starta en sjuk morgon på

Kategori: Allmänt

 

Glasögonorm

Kategori: Allmänt



Ögonen rinner, vilket resulterat i glasögon, det är ju för härligt att vara sjuk. Har fortfarande inte lyckats hitta några nya brillor jag gillar, ska kika vidare. Strax dags att dra till skolan, pepp! Inte överdrivet, men det ska ändå bli intressant att se vad min grupp har att säga idag. Kanske kommer gilla PBL ändå, vem vet?

Fortfarande glad och förväntansfull idag! 

Anledning #1

Kategori: Allmänt

Till varför man inte ska ge materiella ting ett personligt värde.
TEARS



Känner mig taggad

Kategori: Allmänt

Nu jädrar händer det grejer, tagga tagga! Planering planering, mailande hit och dit, håller tummar och tår, en jävla massa positivitet kommer behövas framöver men just nu är jag väldigt glad! Bara att försöka hålla fast i den här förväntansfulla och pirriga känslan ett tag framöver!
 
 
utropstecken utropstecken
 
 
 

typiskt min och Ewes humor

Kategori: Allmänt

 

Idag är det sol

Kategori: Allmänt

Då är det kjol och solbrillor som gäller. Här kommer ett försök till att visa hur somrig jag är. 

Annars är jag ganska förkyld, ont i halsen och jävlig. Men idag är det föreläsningar och sen Kalas, det vill man ju inte missa! 

Jag har lite svårt för det här med PBL, jag tycker det är rätt jobbigt att det är så flummigt och hela grejen med "nej vi tänker inte säga vilken bok ni ska köpa, det får ni komma på själva" gör mig galen. Sen är våra faddrar ganska dåliga på att ge ut info (dom är jättemysiga dock, det är inte det) vilket gör mig lite stressad. Ni vet, kontrollbehov. För att ge ett exempel, nästan alla jag pratat med på andra linjer fick sina biljetter till Kalas för över en vecka sedan. Första gången våra faddrar ens nämnde Kalas var när jag (lite irriterat) frågade för 2 dagar sedan. Och biljetterna? Ja dom får vi idag vid lunch. 
Iallafall. Det jag ville komma till var att Carro sa att det är min nervositet som gör henne nervös, så jag får väl försöka tagga ner lite. 

Imorgon är det torsdag och sen är det fredag!