kaptenisabelle.blogg.se

Har precis pratat med Nico

Kategori: Allmänt

Skypeade i en timme innan samtalet bröts och nu får jag inte kontakt med henne igen. Men åh vad jag saknar henne.
 
 
 
 

Basically

Kategori: Allmänt





"Problem! Inlägget måste ha titel"

Kategori: Allmänt

Har inte fått någon ro riktigt, inte kunnat slappna av i helgen och ladda upp inför nya veckan, vilket trots bra humör och glad tjej ger en liten knut i magen. Plus, fysiken idag var inställd så jag gråter blod (naaaat).
 

Var hos frisören förra veckan. Måste ju hålla efter kalufsen, även om den ska växa ut vill man ju se någorlunda vettig ut. Hon tog dock inget på längden utan tunnade bara ut. Känns som att det inte händer någon skillnad men det gör det, snart är det ingen pixie utan en bob, yeeeeah.
 
Har ju även slutat dricka läsk, kanske har nämnt det. Tips från coachen, VATTEN. I alla dess former. Favoriten är nog citron och gurka, men citron och hallon är också mummmms.
 
 
Såg The Imitation Game i lördags med en hel del folk, den var bra. Tog en öl efteråt också. Myzkväll. 
 
Idag fyller Didrik år, 13 år har jag känt gammeltanta och det var väl kanske 12 år sedan vi på riktigt fann varandra över Harry Potter.
Grattis till henne! 
 
 

Hejhallå

Kategori: Allmänt

Det händer rätt mycket nu (känns det som iallafall), passar på att säga hej på bussen in till jobbet. En av de ordinarie damerna är i Thailand i 3 veckor så jag hoppar in. Två dagar kvar, sen är det annat som gäller. 
Efter att ha halkat omkring i nästan två veckor utan att ha ramlat lyckades jag imorse två gånger på 1 meter. 

Sen sist jag stack in huvudet här har det väl hänt lite smått och gott. Polaroidkameran har gett några rätt fina bilder, främst på herr Hunkis. Synd att det kostar 200 kr för 8 bilder bara.

Mamma har fyllt 60 och firats, vi barn ska bjuda henne på sound of music-musikal. 

Har bestämt mig för att sluta släppa ut negativ energi i universum så fysiken kommer jag (försöka) inte nämna förens den är avklarad.

Hängt några gånger med Diddi. På måndag blir hon gammal, hela 23 år, så på lördag ska hon firas på dagen och på kvällen blir det bio med henne, Leo och hans gamla rumskompisar. The imitation game, har förväntningar. Många bra filmer på bio nu för övrigt.

På tal om Diddi ska vi till Stockholm i mars, på konsert och se Dotan. Niiiiice. 

Och på tal om mars är det då högskoleprovet är, plz God hjälp mig få bra på det. 

Ska även skaffa kort i simhallen, Bachan skulle också göra det så vi kommer med stor sannolikhet simma tillsammans. 



Pinterest

Kategori: Allmänt











Podd podd hemskt mycket podd

Kategori: Allmänt

Har fått någon oklar besatthet med podcaster. Speciellt när jag jobbar är det nice att kunna ha det i öronen, tiden går härligt snabbt då. Det finns kanske något sorgligt i att jag lyssnat ikapp alla avsnitt av Alex&Sigge, och Hannah&Amanda. Men SÅ. BRA. 

Även Tvillingpodden och Psychobabble (Tyler Oakley) är favoriter. Har precis lyssnat färdigt på Psychobabble nu, så nu har jag inte längre några nya avsnitt av någon podd. (Jag har tagit till mig ditt förslag Linnea men det känns som ett väldigt stort projekt för tillfället, men det kommer!)

Uppstått rätt pinsamma situationer när jag lyssnat, fått snabb ögonkontakt med flera personer samtidigt som någon i podden säger något kul och jag börjar skratta. #AwkwardTurtle

Lyssnat lite på Värvet, avsnitten med Sigge Eklund, Amanda Schulman och Johan Glans. Har dock inte fastnat 100 % för det. 



.

Kategori: Allmänt



Också "varför har du tatueringar?" och "varför har du just DEN tatueringen?". 

04.38

Kategori: Allmänt

Fy fan vad vidrigt att vara vaken den här tiden på dygnet. 


Suck pust och stön

Kategori: Allmänt

Att skriva långa arga blogginlägg utan att publicera är som terapi. Man inser även hur ovettigt man möjligen beter sig.

Skönt, nu är jag inte arg längre. Dock en smula irriterad. Men det går väl inte undvika. Det är ju trots allt fysik det handlar om. Måndagar kl 13-14 kommer bli veckans avgrundsdjupa ångest-timme framöver, för det är då jag kommer sitta på fysiklektioner. 


Vi kan ju utan problem konstatera att detta är min akilleshäl. 



Hej hallå

Kategori: Allmänt

Tänkte ge mig på en liten uppdatering om vad som händer och sker. Kan hända att jag redan berättat vissa saker, men ja då får det vara så. 

1. Har nu (idag) helt bestämt mig för hur min vår ska se ut, vilka skolor som ska sökas i höst osv. Har försökt 100 % känna efter vad jag själv vill och stänga av andras åsikter, så jag hoppas att det här kan bli bra nu. Mycket ångestkänslor har varit kopplat till det, och nu känns det som att det börjar reda ut sig.

2. Har köpt en polaroidkamera, vilket jag själv tycker är väldigt spännande. Hoppas på att ha mycket kul med den.



3. Jag och Leo har börjat kolla på Sons of Anarchy, har inte velat titta på det innan för jag har hört från min syster att hjärtat slits i tusen bitar gång på gång. Men vi började titta och nu kan vi inte sluta för det är så hiiiiimla bra. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så bra. (Sen är ju huvudpersonen rätt fin att titta på och en gammal kärlek från en av mina favoritfilmer Green street hooligans. Men säg inte till Leo att jag sagt det.)



4. Jag har blivit en smula tv-/dataspelsnörd, iallafall jämfört med innan. Men tycker det är kul. Finns några spel jag tycker om att spela och har nu köpt min alldeles egna x-box kontroll som jag kan spela dataspel med. Jag och sambon (som på lördag varit tillsammans 8 månader, crazeh) är supersugna på att införskaffa ett wii u... Kommer nog ske inom en snar framtid. På tal om wii u så ska jag i helgen till Ewe för att spela Mario Kart Balloon Battle med henne och Malin & Malin, ska bli skoj! 

5. Har börjat gå till sjukgymnast för att äntligen fixa till ryggen. Hoppas på det. 

6. Läser även (och har fastnat) framför Sagan om Ringen-böckerna, så nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta läsa. 

På återseende!



Klänningar

Kategori: Allmänt

Ska på bröllop i sommar och började kika lite smått på klänningar. Hittade hur många som helst som jag vill ha, både för fina tillfälle och lite mer vardag. Alla kommer från Asos.

535 kr

773 kr

1654 kr 

892 kr (dör så fin)

714 kr

238 kr

Åh vad fint det är med klänningar! Synd att det är så dyrt bara. 



Inspirerande

Kategori: Allmänt

Åh så sugen jag blir på att göra en egen! Vet ju dock att jag inte är superbra på att avlsuta såna här projekt, kanske dumt att påbörja. Är även sugen på att sy ett lapptäcke, kanske en sak i taget.
 
 

Short hair do care

Kategori: Allmänt

Ska ju låta håret växa ut igen, läser på internet att det kommer bli året man minns som "bad hair year". Vilket inte är så kul, kanske. Plus att jag har så tjockt hår så luggen är för tillfället världens fulaste punklugg (vilket ni inte får bild på). Så jag livar upp det med en tofs istället. Har ju inget hår att ha i tofsen men det är en annan femma.