kaptenisabelle.blogg.se

Mitt missbruk

Kategori: Allmänt

Ni vet nu under sommaren, utbudet av serier är inte att hurra över. Letade och letade på Netflix och tillslut hittade jag en som var SÅ. BRA. Känslan när den sen tydligen bara fick en säsong och slutade med en cliffhanger... Den känslan är väldigt lik ångest.

 

Så om det är så att någon har ett tips på en ny bra serie så är jag jätteöppen för förslag. Behöver något nytt att dämpa denna ångest med.

För tillfället har jag bara Scream att titta på, och det kommer ju vara en dag i veckan. Håller inte. Måste underhålla mitt missbruk av serier.

Lite tips såhär på kvällskvisten

Kategori: Allmänt

1. Raka aldrig benen när du är stressad och vill sova, och samtidigt är lite onykter. Det blöder fortfarande ett dygn senare.

2. Även om du flyttar fyllan till några timmar tidigare på dygnet, säg ca 16-20, kommer du fortfarande må dåligt dagen efter. Att jobba då är ingen bra ide, än mindre ett 12-timmarspass.

3. Att vinna på monopol är ju jättekul, det borde man göra oftare.

4. Kunna hålla i sina pengar är ju bra. Livet blir så mycket roligare när man har mer än 200 kr på kortet 2 veckor innan lön, med tomt kylskåp och busskort.

5. Börja jobba direkt efter att sista tentan är skriven och jobba fram till skolan börjar igen är faktiskt en ännu sämre idé än det låter som. Det är skittråkigt faktiskt.

6. På tal om att jobba. Ditt liv kommer bli så mycket enklare och roligare om du och din pojkvän inte jobbar exakt olika tider, samma sak gäller vänner. Det är ganska kul att kunna se ett ansikte som gör en glad som inte har något med jobbet du är på 8-18 i princip 6 dagar i veckan att göra.

7. När du känner dig som en bitterfitta pga sömnbrist - gå och lägg dig.

Så ja. Godnatt kära vänner.

work work work

Kategori:

Livet består för tillfället mest av jobb och Anton. Midsommar var skitbra, vi åkte till ön och umgicks med min familj.

Annars har Anton precis flyttat till sin nya lägenhet. Har knappt varit hemma hos mig själv på 1 vecka. Ooooooch om typ 4 veckor kommer en liten kisse!