kaptenisabelle.blogg.se

festhelg

Kategori:

Nollning fredag, hängde med Loodis och Granis hela kvällen. Överraskningsfest för Granis på lördagen. Hade sagt att jag skulle bjuda honom på middag och nör han dök upp var det typ 20 pers i min lägenhet. Han blev jätteglad och jätteöverraskad. Success.

Bildnostalgi

Kategori: Allmänt

Letade efter en någon gammal bild på mig och Diddi, eftersom hon fyller år idag, och fick något konstigt sug i magen när jag tittade på vissa bilder. Minns exakt känslor, dofter, ljud osv på bland annat nedanstående bilder. Blev sjukligt nostalgisk och lite vemodig. Men samtidigt fint. Älskar att kolla på gamla bilder, så mycket minnen. 
 
 

 

Fredag och snart helg

Kategori: Allmänt

Första veckan av juridiken är snart avklarad. Sitter i bibblan och jobbar på seminarieuppgiften som vi ska ha till på måndag. Ikväll är det nollning, och imorgon ska Anton firas. Igår gick jag, Ewe och Jossan runt Trummen och sen följde Jossan med mig hem, jag skulle pluggat men vi satt och pratade istället vilket var hur mys som helst. Hon flyttar tillbaka till Finspång på söndag, kommer sakna henne som tusan. Växjömaffian splittras </3.
 
Att få upp Anton på morgonen är en sån jävla hassle, får han välja sover han till 3. Sen går han inte och lägger sig förens 3-4 heller, oavsett när han ska upp. Så vi har börjat med att jag ligger och sover med huvudet i hans knä när han sitter i soffan och glor på tvn, vilket är feeeeeeeting nice. Men eftersom det tog typ 30 minuter att få upp honom imorse hade jag lite tid över så jag testade på att locka håret. 4 av 5 toasters. 
 
 
 

pluggar juridik

Kategori:

Började ju en ny kurs i måndags, juridiken. Det är faktiskt intressant, men blir avskrämd av att det är så mycket att plugga. Det blir ju inte bättre av att vänta dock. Har inte fått mina böcker för 3000 kr än men hoppas på att dom kommer innan helgen, just nu sitter jag med foton på andras böcker <3 fast egentligen sitter jag med snapchat.
Om några timmar bär det av mot stan och Grilleriet med Lood för att fira Granis som fyller år idag. Whoop!

18 januari

Kategori: Allmänt

 
Är förkyld och allmänt slutkörd för tillfället. Ska försöka varva ner lite kommande veckorna men det blir svårt med en ny tuff kurs som börjar och en pojk som fyller år på onsdag. 
 
Hade hemtenta förra veckan som jag tror gick vägen. Haft många spelkvällar med främst grabbarna på sistone. Var på bio med Granis igår på Tarantinos nya film som fick klart godkänt. 
 
VILL LÄGGA IN BILD HÄR MEN DET GÅR SÅDÄR

tisdag

Kategori: Allmänt

Halva tentan skriven och bara två dagar har gått. 11 timmars plugg med främst Ludde och Lood, no makeup, vin och väntar på att min kärlek ska sluta jobbet. Denna tisdag får trots seg start ett bra betyg. 
 
 

Åh hemtenta, som jag saknat dig

Kategori: Allmänt

hemtenta denna vecka

Kategori: Allmänt

Har inte gjort ett skit i skolan på typ två månader eftersom det varit så slappt, nu kommer hemtentan som en käftsmäll. Men det ska väl gå det med. 

avgudar denna kvinna

Kategori: Allmänt

Kastade mobilen i toan

Kategori: Allmänt

Har hemtenta denna vecka så kommer inte kunna fixa den på typ en vecka heller. Hej hjälplös.
 
Idag är en bakisdag, sitter i soffan med min kärlek och tittar på film och dricker varm oboy.
 
Kunde ha det sämre. 
 
 

Det var inte Granis

Kategori: Allmänt





Överraskning

Kategori: Allmänt

Skulle först sova i Göteborg ikväll för att bussar och tåg gick så dåligt. Men insåg i Palau att jag nog mest av allt skulle vilja åka hem (tack förflutna Isabelle) så jag valde att ta en risk och ta en buss och tåg med ett kort byte emellan. Vilket lyckades! Berättade inget för Granis, så gjorde planer med Loodis på att överraska honom ikväll.





Snodde texten av Ewe

Kategori: Allmänt

En av de bästa grejerna som hände på resan. Har den som omslagsbild på Facebook ju tillochmed. 




Mitt 2015

Kategori: Allmänt

Det här året gick verkligen från bott till topp för mig. 
Året började med att jag mådde rätt dåligt, bodde i Skäggetorp med Leo, arbetslös och kämpade med fysiken som kändes omöjlig. Jag och Leo gjorde slut, jag reste till Stockholm med Bachan, samt gjorde högskoleprovet och klarade fysiken. Såg One Direction med Bachan och Paolo med Diddi, fick träffa Paolo och ta kort med honom. Såg även Imagine Dragons med Ewe och köpte biljetter för att se X Ambassadors och Mumford & Sons 2016. 
Var på dop och bröllop, firade midsommar i Stockholm med Joim. 
Gav upp tankarna på djursjukvårdare/veterinär och kom in på socionomprogrammet i Växjö, flyttade till Växjö och fick rätt snabbt lägenhet på Campus. Träffade nya fantastiska vänner och mådde (mår) bättre än jag tror jag någonsin gjort. Blev kär i Granis tidigare än jag låtsades om, blev tillsammans med Granis. Avslutade året med att fira jul på andra sidan jorden i Palau med Ewe och Nico. 

Allt som allt ett väldigt bra år.