kaptenisabelle.blogg.se

Jaha då var man i träsket igen

Kategori: Allmänt

Började kolla på skam igår. Såg ett klipp på Facebook häromdagen med Noora, som är helt osannolikt cool, och ba "ja jag ska se den serien". Så först kollade jag ifatt Teen Wolf (och hade gåshud igenom alla 6 avsnitten), och sen satte jag igång skam. Vid 23.30, typ halvvägs in i säsong 1 (dom är 20 minuter långa avsnitt) joinade Anton mig. Vi stängde av vid 4, heeeeh. Sa att jag skulle fortsätta se idag, varpå han sa "INTE UTAN MIG". 

 
Men jag måste verkligen plugga, så Malle ska snart komma hit för att hjälpa mig hålla fokus.
 
 

Det var väl jävlar

Kategori: Allmänt

Pratade med några vänner för ett tag sen om saker folk säger, som kan etsa sig fast. Till exempel har jag fått frågan om jag är sjuk när jag varit osminkad, och om jag glömt borsta håret när jag för en gångs skull inte plattat det till förbannelse. Är ju inte så konstigt att man tycker det är jobbigt att lämna hemmet utan iallafall mascara. Det är ju ofta inget folk menar något illa med, och jag vet åtminstone en sak som jag sagt på skämt till en vän en gång som jag fortfarande önskar att jag kunde ta tillbaka. (Det jag försöker säga är att det behöver inte vara av elakhet som folk säger såna saker). Fick iallafall höra en kommentar för ett tag sen som jag inte kan släppa. Mår så förbannat dåligt över det, tänker på det större delen av dygnet, har konstant en klump med ångest i magen och vill några gånger om dagen bara börja gråta för det. Är egentligen inte viktigt vad det handlade om, mest bara min frustation över att saker som folk slänger ut sig kan sätta så djupa spår.

Tack för mig, trevlig måndag.

Tredje advent 2016

Kategori: Allmänt

Sitter i köket i mina träningskläder och överväger om man ska hoppa in i duschen. Har inte tränat på typ 2 veckor, om inte mer. Tappat suget + tentavecka gör att det blir så. Men idag var det dags igen.


Skrev ju då tenta i fredags. Ber en liten bön att det gick hela vägen. Hoppas hoppas hoppas, jag vill verkligen inte göra om den. 

Efter tentan kom Niklas och hälsade på, först lite kort häng hemma hos oss innan vi drog till pinchos. Tentafest på det, och häng med Ewe, Granis, Oskar och Niklas på lördagskvällen. Och idag åkte Niklas hem, sad. 

Annars kan jag berätta att jag blev moster häromdagen! Hurra hurra! 


I tentatider

Kategori: Allmänt

Vill se ikapp mina serier. Vill också väldigt gärna spela The Last of Us, Uncharted och Skyrim. Sen vill jag gärna testa något nytt spel. Eller hitta en serie jag inte sett innan där det kommit ut typ en hel säsong och nörda ihjäl mig.


Varför känner jag inte såhär när jag är tenta-fri? 

Tenta på fredag

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Sammanfattning av nuläget

Kategori: Allmänt