kaptenisabelle.blogg.se

Tiden står still

Kategori: Allmänt

Väntar på Desse och Ewe, oklart när dom kommer. Varit en rätt chill morgon men nu när det börjar närma sig är jag nervös och kan inte slappna av, haha. Tar lite snaps sålänge, känner mig fin idag :)

För övrigt, Charles Bukowski, fakking genius. 

Läser även 7 böcker för tillfället samtidigt, inte superbra eftersom när jag väl är sugen på att läsa så vet jag inte vilken jag ska välja. 


Jag ligger och skrattar högt

Kategori: Allmänt





Some lose all soul and become mind: intellectual

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! Har jobbar 2 dagar den här veckan och är redan snortrött. Ska snart åka in och jobba lite till, men imorgon och fredag blir det så jävla mycket Ewe (och Desse). 


Har Sveriges torraste läppar för tillfället. Vet inte vad jag ska göra. Läppsyl gör det bara värre. Hjälp miiiiig jag dör. 
Skämt åsido så gör det faktiskt jävligt ont.



Delar med mig av drömtatueringen. Har alltid velat han en tatuering av en katt, men aldrig sett någon snygg. Love this. Ni vet Tumblr, bra för så mycket. 





En speciell typ av glädje

Kategori: Allmänt

Idag kom resultatet på högskoleprovet. JÄVLA normering alltså. Hade jag fått det här resultatet förra året hade jag kommit in på djursjukskötare. Men nu blir det Växjö istället och jag gråter inte över det. För det inbebär ju:




Dop!

Kategori: Allmänt

I helgen har det varit dop för Elly. Dopet var hos Emma och Martin, själva ceremonin hölls på Martins systers veranda, hon bor precis vid vattnet så det var riktigt vackert! 
 
 
 
 
Bröderna! 
 
 
Elly somnade i mitt knä. Dör söthetsdöden.
 
 
Vart är rättvisan i att vissa bor som på bilderna nedan. Det röda huset är Ellys farmor och farfar som bor i, sidan som är mot vattnet är typ endast glas. Det gula huset till vänster på bilden bor Emma och Martin i, det andra gula huset bodde Martins föräldrar i innan de byggde det röda huset, och nu håller det på att renoveras så att de (E+M) kan byta hus.
 
 
Sen åkte vi ut på nattliga äventyr, fiske. Va ute till kvart över 1, mysigt var det. Älskar tystnaden. 
 
 
Va tvungna att klä på oss varmt så vi tog det vi hittade i garderoben. Blev snygga kombinationer. 
 
 
Hoppas alla haft en mysig helg!
 
 
 

"Okej nu kommer det gnuer här"

Kategori: Allmänt

På bilden ser ni en kvinna med gyllene fingrar i sina bästa år som ligger några timmars sömn back. 
 
 
Längtar tills imorgon
 

Funny-time with my baes

Kategori: Allmänt





Planen var en fika, som Niklas glömt bort. Så först hade jag och världens bästa Lotta lite mys-snack, tills Niklas dök upp. Sen ville vi förlänga dejten, så vi drog hem till Niklas och såg film efteråt. Men jag ska upp 4 imorgon, så nu är det dags för mig att dra hem. 

Långdistans är inte det enklaste

Kategori: Allmänt


Tror vi har slagit något rekord nu. Vi pratade lite längre men det bröts efter typ 10 minuter. Skulle bara ringa och fråga en grej. Så kan det gå. 

Annars har dagen bjudit på först solning och sen en tur hem till diddi. 
Fått mina böcker nu äntligen också, två diktsamlingar och en roman. Gillar Charles Bukowski, speciellt den nedan. 



Men jag lovar, jag är inte bitter

Kategori: Allmänt



Asså idag har varit en väldigt typisk dag där småsaker händer som gör att jag blir bitter på livet. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon. 

Hej helg

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag till Thezas salong efter jobbet, fick ansiktsbehandling och färgade ögonfransarna. Överfransarna blev ingen skillnad på (blessed by God med mörka ögonfransar) men underfransarna blev jääävligt mycket längre, har tydligen bisarrt långa underfransar. Eller så är det jag som är ovan.
Igår höll jag på att frysa ihjäl och saknade vantar, idag satt jag ute i shorts. Hej aprilväder.
 
Igår kväll såg jag Insurgent på bio med Diddi, tog en snap. Det får man inte. Men jag gjorde det ändå.
 
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan åka till Niklas, tacos och filmkväll väntar. Lotta är bakis så hon kommer lagom till filmen. TIdsfördrivet de senaste timmarna har varit muffinsbak och selfies. 
 
Har även snackat med Nico på Skype några timmar, taggar resa till Palau (om typ ett år). Saknar henne som tusan!
Bilden är från när vi var på klassresa i Frankrike, så många fina minnen därifrån. Synd att min dator kraschade strax efter att jag kommer hem så alla mina bilder försvann bara.
 
 
 
 
 
 

Spontanshopping när den är som bäst

Kategori: Allmänt

"Fan 18 minuter kvar tills bussen går" resulterar i en ny klocka. Tänkte köpa en Marc Jacobs som jag glott på i typ 3 år, kostar 3000 kr som jag tänkt köpa till mig själv när jag klarade fysiken.


(Så jävla fiiiiin den är, nu blir jag sugen igen)
Eftersom jag måste betala tillbaka skatt och även inte kommer få csn mina första månader i höst är det rätt dumt, så jag köpte en budget istället. Prettyyyyyy

Va även hos frisören idag, ljusade upp håret lite och fixade en kant i nacken så det ser lite mer vårdat ut, jag har linkans bästa frisör.

Satt även och smsade med Bachan om hur mycket vi saknade varandra och bestämde att vi ska ses på söndag, sen helt plötsligt springer vi på varandra på stan, galet. 
Helgen kommer bli fin, först Theza och sen kanske Diddi på fredag, Lotta&Niklas på lördag och Bachan på söndag :) 

En rätt fin lördag

Kategori: Allmänt









Best of all, I've got my baby. She's mighty fine and says she's all mine

Kategori: Allmänt

Nothing's gonna bring me down, Paoloooo <3
Everyday is Paolo-day. (Läses med melodin från LMFAO "everyday i'm shufflin'") 

Här är byxorna jag köpte för 40 kr igår. Dom är nästan likadana som dom jag har sen innan, som kostade typ 1000 kr (om det inte var ännu mer). Skillnaden är att dom här är betydligt skönare men saknar bakfickor. 

Borstar tänderna på bilden, najs. 

Fick med Bachan på planerna för midsommar! Eller ja planerna finns inte, det enda som är planerat är att jag ska vara med Bachan och Lotta. Men kul skare bli! 

I can't ever change without you, you reflect me, I love that about you

Kategori: Allmänt

Såsåså trött. Har tvättat och hängt gardiner hela dagen. Men jag är mest glad över att jag får jobba! Så grymt skönt att veta när man stämplar ut att man är helt ledig fram tills man stämplar in igen. 

Mötte upp Lotta på stan, Niklas skrev tenta så han fick inte vara med. Vi drog till två secondhand-butiker, jag blev 2 jeans 3 t-shirtar och ett par shorts rikare och endast 130 kr fattigare. Gott! 



Passar på att säga hajjjj!

Kategori: Allmänt

Så mycket kul som händer nu! Har länge bara längtat tills fysiken och högskoleprovet skulle vara över, sa till folk att "bara det är över känns det som att alla mina problem försvinner". Klart jag inser att det inte är så, och det dyker ju upp nya saker som följd av det (bland annat högg jag mig i fingret med en kniv idag. Högg, inte skar. Dumt. Ont gjorde det). Men det är två tunga saker som följt mig och nu är båda över. Och jag fick B i fysiken!! Kan inte riktigt ta in hur bra det faktiskt är eftersom jag aldrig haft det betygssystemet, så jag översätter det till att jag är grym. 


(Jag ällllskar New Girl)

Mycket kul väntar som sagt.  

- I helgen kommer bror, så ska hela familjen se Sound of Music. 
- Nästa vecka ska jag till frissan (igen, som ni kanske såg på bilden med mig Elly och Joim är det typ, orange-gult). 
- Helgen nästa vecka är det dop för Elly! 
- På Valborg ska jag va med Ewe och Desse!! Det var ju vi 3 som hängde på gymnasiet så det ska bli kul att träffa Dasset igen, va några år sen sist. 
- Och i Juni händer en jäääävla massa, bröllop där kusinen gifter sig och One Direction & Liseberg med Bachan och Paolo i Stockholm med Hanna & Diddi, aaaah!!
- Sen hänger jag rätt mycket med Klappmongo 1&2, glad att vi hittat tillbaka till varandra. Niklas har varit i Norrland i en vecka och Lotta drar hem på torsdag, umgåtts så mycket på sistone att det känns konstigt att inte ses på 2 veckor. 

Nää imorgon ska jag jobba tidigt så jag kan gå hem tidigare för att träffa Lotta. Så pussokram och godnatt! 


Så var man på väg hem igen

Kategori: Allmänt

Har haft några härliga dagar med familjen, det har blivit mycket bebis. 









Så mycket känslor så liten kropp

Kategori: Allmänt

Igår eftermiddag grät jag över fysiken, igår kväll kände jag mig känslolös. 
Idag på morgonen kände jag mig nervös, när jag skrev fysik. Idag efter lunch kände jag mig hoppfull, när jag gjorde fysiklabbar. Efter det kände jag mig stressad, då jobbade jag. Sen kände jag mig trött, då jag åt pizza hut och drack öl med diddi. 

Idag kväll kände jag en otrolig kärlek, när jag satt med Hanna och Diddi och pratade om allt mellan himmel och jord. Tänk att man har så fina vänner.