kaptenisabelle.blogg.se

Min stora kärlek

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen innan första december

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från ett seminarium om socialförsäkringsrätt, Försäkringskassan är ett ställe där jag aldrig någnsin tänker arbeta iallafall. Vi fick läsa tre fall som gått till högsta förvaltningsdomstolen, och gud i himmelriket vad provocerad jag blev.

Tentan i juridiken närmar sig med stormsteg. Det känns som att jag har någorlunda koll iallafall, sen finns det många paragrafer som jag känner kan sätta dit mig, så en hel del mer plugg behövs. Men jag har inte panik iallafall (än). Efter tentan kommer Niklas hit, vi + 10 av mina klasskompisar ska äta på Pinchos, och sen tentafest hos Matilda och Lollo på kvällen. På lördagen kanske vi ska hänga med Ewe och hennes kompis Oskar som kommer hit från Stockholm/Uppsala.

Den 17e är det julcrawl som gäller, förhoppningsvis så behöver Lood sitta i sin lägenhet så då joinar jag och Anton honom. Då är det på med overallerna igen!

I helgen ska jag och Anton åka iväg på någon hemlig resa, hans present till mig för att vi varit tillsammans i ett år (!) på söndag. Och ikväll ska vi gå på bio.

Mys mys!

Hur jag och Malle kommunicerar 99% av tiden

Kategori: Allmänt

Slutat snusa

Kategori: Allmänt

Jaha har nu idag på riktigt slutat snusa, vilket jag sagt sen i somras att jag ska göra. Nu har jag iallafall klarat mig nästan ett dygn och jag har så JÄVLA ont i munnen, dels för att det typ svider i gomen, men sen för att jag tuggat tuggummi för att slippa tänka på det och lyckats tugga mig i kinden 8 ggr idag.

Så om ni lyckats undkomma denna informationen vet ni nu om det, och alla kan hålla tummarna för mig

Squadgoals

Kategori: Allmänt

 

4 november

Kategori: Allmänt

Nämen hej! Här sitter jag, i min favorittröja med en kopp kaffe och spelar mitt favoritspel på ps4. Brutal träningsvärk efter två gympass med Anton (älskar träningsvärk! Obs ej sarkasm), som jag för övrigt varit tillsammans med i 11 månader idag. Sen ska jag iväg med Ewe för att träffa Nico som är hemma från Palau.

Frågor på det?