kaptenisabelle.blogg.se

Några dagar i Växjö

Kategori: Allmänt

 






 
Ewe slog mig alldeles för många gånger i Mario Kart, fick höra av en expedit att hon tyckte jag va assnygg i håret och jag började nästan böla för att jag blev så glad. Ewe har den mysigaste lägenheten någonsin och jag blev superinspirerad på hur min nya lägenhet ska se ut. Vi såg Mad Max på bio, den var riktigt bra men jag kan inte sluta tänka på den nu i efterhand så jag tyckte nog den var bättre än jag först trodde. Killen bredvid mig på tåget hem läste Sense and Sensibility och jag blev störtkär direkt. Snart kommer Lotta. 

Ett helt vanligt morgonsamtal med bror

Kategori: Allmänt



Down by the river

Kategori: Allmänt

Tisdag, slödag. Hade tänkt jobba idag och vara ledig imorgon men råkade kanske vara uppe till 2 inatt. Ojdå. Minus med vuxenpoängen? 

Ska åka hem och äta middag hos Lotti ikväll så tänkte dra lite innan och träna, om inte annat så för att få använda deras dusch. Fastsatt munstycke ni vet, en av mina favoritgrejer här i livet. Behöva hålla i duschslangen är en pina. 

På torsdag åker jag till Ewe, vi räknar dagarna i heldagar för att det ska kännas bättre. Så med den räkningen är det bara 1 dag kvar! 


Annars har jag blommor i håret och låtsas att det är sommar, trots att jag fryser bara jag kollar ut genom fönstret. Ser nu att det regnar också, skoj! 



Kollade mello med Niklas i lördags, so much myz. Kul att Månsan vann också! 

Nää om man skulle ta o lägga sig

Kategori: Allmänt

Här kommer videon jag pratade om! Julianne, så vacker kvinna.
 
 
Annars har jag pms och hatar livet för tillfället. Inte mycket som känts bra de senaste timmarna. Tur att jag efter nästan 23 år äntligen vet varför jag tycker allt känns meningslöst några dagar i månaden. Skönt att veta att det går över också. 
 
Sov hos Theza igår, träffade Lotta idag, får besök av Nikke imorgon. Lite kul som händer iallafall.

I've got thick skin and an elastic heart

Kategori: Allmänt

Kan inte lägga in klippet via mobilen så får göra det imorgon, men KAN inte sluta titta på klippet när Julianne Hough och hennes bror dansar till Sias Elastic Heart, det är som en drog. 

Nää men på riktigt, så mycket känsla. Blir som hypnotiserad. Och hur snygg är inte Julianne?? 






Bäztizar

Kategori: Allmänt

Har bokat biljetter till Växjö nästa vecka, behöver mer Ewe i mitt liv. 



När man inte bor nära varandra

Kategori: Allmänt

Ewe och jag vill se Outlander tillsammans. Eller ja - samtidigt iallafall. Löste det på bästa sätt. (Skeppet står för shipping - vår OTP Claire & Jamie). Många känslor i omlopp. 



Short hair do care

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt 7 månader sen jag klippte av mig kalufsen. 




På tal om munspelet

Kategori: Allmänt

Köpte det lite sådär impulsivt för typ ett år sen, men det var så svårt att jag gav upp ganska direkt. Är inte direkt musikalisk av mig. Tog fram det igen för några dagar sen för att försöka igen, lika svårt som jag mindes. Blev retad av Lotta och Niklas så jag tog med det igår för att visa hur svårt det faktiskt är (bitter). Efter 5 minuter kunde Niklas spela en låt. Då jävlar blev jag bitter. 

Men som sagt, jag kan spela blinka lilla stjärna nu! Det svåra är att bara blåsa ett hål i taget så att man får en ren ton. Men coolt om/(NÄR) man väl kan. 

Friday kavajday

Kategori: Allmänt

Igår morse hoppade jag på cykeln till Niklas (det enda jag gör nuförtiden). Hela vägen till honom är det uppförsbacke, verkligen HELA vägen. Men vad gör man inte för att få hänga med sina vänner. Lotta kom såklart en halvtimme sent, man ska inte bryta mönstret. Sen hade vi mysfrukost, Niklas hade bakat bröd (?!). Resten av dagen satt Lotta och pluggade, medans jag och Niklas byttes av med att spela gitarr och munspel, 2 saker jag ska ge mig fan på att lära mig. Kan "blinka lilla stjärna" på munspel nu, fab as fuck. 
Niklas drog och träna, då fick jag spela lite Far Cry 3, det enda spelet jag tycker är kul. Och SOM jag gillar det. 

På kvällen kikade vi South Park och film, och om några timmar ska jag ge mig iväg för att möta upp Lotta på hemköp. Eftersom vi känner oss så pass bekväma hos Niklas nu att vi äter upp hans mat ska vi bjuda honom på middag ikväll. 







Häver iste för tillfället

Kategori: Allmänt

Älskar att vara ledig (vem gör inte), men gillar inte att vara ledig när jag inte vet hur länge det kommer vara. Igår klättrade jag på väggarna för att jag var så uttråkad, men denna dagen har varit lite bättre. 

Åkte hem till mamma för att låna hennes bil så att jag kunde göra lite ärenden, åkte hem till Niklas för att lämna en grej men fastnade med en kopp kaffe och gitarrspelande Niklas, så fick inte massor gjort. Hann dock ta mig till bibblan för att låna 3 böcker - en om psykologi, en om mytologi och en om att spå i händer. Hämtade även min gitarr hos föräldrarna, bra sätt att döda tid på. 

Imorgon bitti drar jag till Niklas igen, so much Niklas och Lotta. Kanske ska träffa Theza senare imorgon, Niklas och Lotta på fredag igen, Diddi och Cheddar på lördag och bror på söndag. Bra helg
helt enkelt.



Tummen upp för denna helg!

Kategori: Allmänt

Hade en slapp lördag fram tills typ 4, då drog jag mig ner på stan där jag mötte upp Niklas. En promenad i det fina vädret hem till honom, sen lagade vi hamburgare och kikade några filmer. 




Drog hem sent, sov och vid halv 9 på söndagsmorgonen var jag på cykeln igen för att cykla uppför alla jädra backar hem till Nikke igen. Planen var pannkaksfrukost men den blev utragen till 13 timmars häng. Större delen av tiden satt Lotta och pluggade och jag och Niklas kollade på South Park. Världens mysigaste söndag! 



(Snodde lite snaps från Lottas My Story på Snappis) 

Outlander

Kategori: Allmänt

Tror det här är första gången jag och Ewe gillar samma serie, eller åtminstone samma personer i serien. Lite väl mycket känslor. 
 
 
 


"I'm a shut up sit down"

Kategori: Allmänt

Idag har varit en sån där superhärlig dag (bortsett från några få saker som fick mig att kuka ur rejält. Framåt eftermiddagen blev jag kallsvettig pga att jag var så trött så det var nog därför).

Vaknade av mig själv innan väckarklockan ringde imorse, fick en härlig morgon och när jag åkte till jobbet var det soligt ute. Jobbade bara till 2 och sen åkte jag hem till föräldrarna där även Emma och Elly befann sig. 

En dag kvar med jobb och sen är det helg! På lördag blir det häng med Nikke och på söndag hänger förhoppningsvis Lotta på. Gott! 



Men åååh

Kategori: Allmänt

Senaste New Girl, bästa avsnittet hittills tror jag, guld från början till slut. Det enda dåliga är att det var sista avsnittet med Coach :( 







Do you know you're all I know?

Kategori: Allmänt

Efter att ha åkt bil med Ewe och Imagine Dragons som vanligt är på bestämde jag mig för att lära mig alla deras låtar utantill tills vi ska på deras konsert (urmagurd) och har blivit heeeelt kär i vissa, speciellt "The fall", "I'm so sorry", "Thief" och "Smoke and mirrors" (vilket råkar vara de enda nya låtarna jag hört hittills). 



Hälg

Kategori: Allmänt

Valborg var riktigt nice, kändes precis som förr med mina pinglor! 

Efteråt på kvällen följde jag med Ewe hem till vischan, där trivs jag riktigt bra. Fick lite katt-mys också.


Åkte hem från Ewe på fredagen, efter några timmar hemma åkte jag till Niklas för lite häng med honom och Lotta. Kikade på Hobbit, åt godis och skulle sett Pocahontas men vi somnade i en hög så vi såg den på lördagen istället (efter att jag räddat dagen genom att göra pannkakor).

Väl hemma fick jag besök av Bachan, förkrök hemma hos mig och sen utgång


Idag har jag mest slappnat av och vilar upp mig inför en vecka full av jobb. 


En bra helg med flera av mina favoritpersoner som jag tycker ofantligt mycket om!