kaptenisabelle.blogg.se

Skiten sätter sig på hjärnan

Kategori: Allmänt

 

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Hanna och Diddi kom förbi på middag, alla hade gjort varsin rätt. Avocadosoppa med hemmagjort knäckebröd till förrätt, vegetarisk lasagne till huvudrätt, tiramisu till efterrätt oså ett glas vin eller två på det.

Men nog om det! Klockan är mycket och jag ska sova. Jag vill bara passa på att säga hur otroligt mycket jag gillar dom där två. Vi tre har varit bästisar sedan den tiden då man fortfarande använde ordet "bästis". Trots att tiden går och det gått år sedan man ens smsade och sa hej, så är det som det alltid varit. Tjejerna jag kan titta i ögonen och säga att jag älskar, trots att jag är en tönt när det gäller sånt i vanliga fall. 

Mina fina fina tjejkompisar. 



Hallelujah det regnar

Kategori: Allmänt



Fuskbyggen gör oss gaaalna

Kategori: Allmänt

Som tex när man inte kan tillverka en vettig on/off-knapp till frysen och kylen, utan en där man måste ta till våld vilket resulterat i att den är helt förstörd. Vilket i sin tur resulterat i att vi inte kunde stänga av vare sig frysen eller kylen hur mycket vi än försökte.
Fast ska jag vara ärlig så skrattade vi mest.




Jag vet inte varför, men det här va kul

Kategori: Allmänt




Så att så ligger det till

Kategori: Allmänt

Efter en jädra massa tjat om varför jag inte tränar stack jag till gymmet idag, tränade tills svetten stod som en fontän och lite till (fresh). Jag vägrar erkänna att det kändes rätt bra efteråt. Tänkte ta en bild som bevis men var på tok för äcklig, så jag gömde mig lite i hörnet. 


Efter att jag fräschat upp mig drog jag till Nico, var även där igår och hängde med Nico och hennes kompis Julia men det slutade med att jag spelade tv-spel med Calle istället (snacka om rage-anfall från bådas håll). Så jag åkte som sagt va tillbaka idag. Gick ut på restaurang med Nico och Julia i Knäppingsborg, 340 kr ajöss. 

Hade på mig en tisha som tydligen var apskrynklig, vad skulle Lotti säga.


När vi kom hem låg Calle i soffan i Nicos rum och sov, försökte lite diskret väcka honom men gick sådär. Skrattade länge åt han ansiktuttryck när han vaknade och fick syn på mig (visade sig att han trodde att han drömde eftersom han inte visste att jag skulle komma).

Sen satte vi på den där fantastiska filmen The Perks of Being a Wallflower som man kan se tyyysen gånger om, hann tyvärr inte se färdigt eftersom jag va tvungen att hinna med sista tåget hem. Och där sitter jag nu.



Ps1. Wut ez up med värmen? Vi bor i Sverige för faziken, hade jag velat ha tropisk värme hade jag la flyttat på mig.

Ps2. Mycket selfies idag. Ego. 

Dom har ingen aning, nej dom har ingen aning om hur det känns

Kategori: Allmänt

Mina planer för imorgon gick i kras, försöker att inte bli irriterad men svårt när personen i fråga alltid ställer in och jag verkligen sett fram emot det. Jag dövar min irritation med kronärtskocka, ett glas av Alex och Sigges vin, Tumblr, Panda da Panda och det faktum att jag iallafall ska träffa Nico imorgon. 
 
Veckans roligaste/bisarraste (stavas det så?) var iallafall när Leo spelade tv-spel och råkade sparka till ett glas vatten som ramlade ner på en förlängningssladd och gjorde så att elen i hela lägenheten blev kaputt. 
 
På tal om Leo är det rätt nice att sitta och titta på honom, sån snygg. (Som den stalker jag är)
 
 

Så mycket kissekatter

Kategori: Allmänt

Filmen igår var faktiskt riktigt bra, den var nog lika bra som ettan faktiskt. Och enligt Madde kommer trean 2016, woooo! 

Sov hos Ewe inatt, hade en katt på bröstet innan jag skulle sova och en katt bredvid mig när jag vaknade. Lycklig tjej.


Idag var vi och hälsade på kattungarna hos Ewes granne, typ 4-5 veckor gamla. GE MIG SÅ MÅNGA JAG KAN FÅ.








Äntligen

Kategori: Allmänt

Tandläkaren sa till mig att jag dricker för mycket läsk, så jag har inte druckit en droppe på typ 2 veckor. Nu är jag BellaRebell och njuter till tusen.


Igår va jag hos Diddi, idag ska jag på Draktränaren 2 med Ewe och Madde och imorgon kommer Daniel och Emily. 

Har för övrigt officiellt flyttat tillbaka hem nu. 

.

Kategori: Allmänt

Känns som att det mesta som pågår i mitt liv är lite odefinerat och obestämt så jag vill inte skriva om det än, men uppdaterar när saker och ting är mer iordning ;)

Däremot kan jag berätta att jag va hos Hanna idag och åt brunch med henne och Diddi, supermys. Mina fina barndomsvänner. 


Nej vaddå mina ögon är helt torra

Kategori: Allmänt

 

Söderköping, Stegeborg och Tyrislöts-utflykt

Kategori: Allmänt





Dags för flytt igen

Kategori: Allmänt

Den här veckan flyttar jag hem igen (jippi) och det ser ut som hejkomochhjälp mig hos mig nu. Bestämde mig för att vara osentimetal och väldigt kritisk när jag rensar, för trots att jag rensade som tusan sist jag flyttade har jag hur mycket skit som helst (som då fanns med sist jag rensade men tydligen var värt att spara..)
 
Gick lite överstyr, när jag tog en handfull smycken och slängde åt sidan och sen såg att mitt armband jag fick av Ewe i studentpresent fanns med i högen insåg jag att jag kanske borde vara liiiiite mera kritisk.
 
Men typ gosedjur, HALLÅ? Går ju inte göra sig av med dom, har legat i garderoben hela tiden som jag bott i Valla men alla dom är ju mina bebisar. 
 
 
 
 

Sötizar

Kategori: Allmänt



Senaste dygnet, typ

Kategori: Allmänt