kaptenisabelle.blogg.se

Har en så konstig känsla i kroppen

Kategori: Allmänt

Skulle säga att det är lite pirrigt mest hela tiden. Vad jag än tänker på så känner jag pirr. Ett rätt neutralt pirr, för det mest jag tänker på har både bra och dåliga sidor som tar ut varandra. Förutom när jag tänker på Leffe, för då är det bara mysigt glatt pirr. 
 
Veckan:
Måndag: Jobb
Tisdag: Plugg, introduktion på nya jobbet
Onsdag: Jobb, hämta nyckel kanske(?!), pappas grav
Torsdag: Tvätta, packa, städa, plugga
Fredag: Flytta??
 
Oså pressa in så mycket Leffe som möjligt där.
 
 
Annars då? Trivs rätt bra i mitt nya hår.
 
 
 

Kvällsnöje

Kategori: Allmänt

 

Welcome to my crib

Kategori: Allmänt

Ja asså jag håller ju på att flyttpacka. River mest upp saker

Högskoleprov, lägenhet, och lite annat

Kategori: Allmänt

Pratade med fysikläraren på jobbet och frågade om han kunde tänka sig hjälpa mig lite, läser ju på distans så jag har ingen att fråga om hjälp. Så i fredags satt vi nästan två timmar och tragglade. Orden han använde var "orimligt" och "stört". Vilket var rätt skönt för mig, för då är jag inte helt dum i huvudet (men, klarade ju inte fysiken på basåret, men skit samma). Iallafall, han sa att jag kan få tenta av den hos honom istället om jag vill, men då tar skolan ut en uppgift på 500 kr. Fett värt för att slippa den ångesten fysiken ger mig?!
 
Efter det åkte jag iväg för att skriva kontrakt på lägenheten (eyooo), får förhoppningsvis nycklarna på onsdag och flytten sker isåfall på fredag! Superglad!
 
Idag var det högskoleprov, kändes inte alls bra de första 2 proven (ett språk och ett matte), 3 kändes helt okej men det var bara test så det räknas ju inte, blev lite dipp i humöret där ett tag men när jag skulle rätta var det bara rätt på rätt på rätt, kändes riktigt nice! Dock så blev det inte jättemycket bättre än innan, MEN jag har ju ganska högt sedan innan (1.4 vilket enligt mig är något att vara nöjd över). Tråkigt bara att jag inte helt kan glädjas över att jag faktiskt (troligtvis) höjt mig, pga pressen att få betydligt mycket högre. Men fler gånger kommer och främst våren, då ska det pluggas betydligt mer än denna gång. Ett stort grattis till Permeliten, som det gick riktigt bra för, EN SÅN PLUGGIS DU BLIVIT.
 
Skulle träffat Monika ikväll men hon hade glömt att hon skulle jobba, så jag smsade runt halva min vänskapskrets för att få tag i sällskap men alla var upptagna, #ForeverAlone. Bestämde mig för att åka hem och läsa Harry Potter, dricka vin och äta godis. Sen började Niklas snacka om Mulan, så då blev jag sugen på att se den. MEN jag fastnade framför rescue-videor på övergivna hundar (som den i förra inlägget), lyckades dra med mig Ewe också. Ska återgå till det, måste bara dela med mig av något som gav ett rage-anfall:
 
 
Människor som överger sina djur förtjänar den värsta platsen i helvetet.
 

Mitt hjärta blöder

Kategori: Allmänt

 

Glad Bengtsson

Kategori: Allmänt

Blev erbjuden visning tillsammans med 2 andra på en lägenhet i Skäggetorp (som för övrigt visade sig vara Amandas gamla lägenhet). Fick precis ett samtal om att jag fick den, eyoooo.

I took a sip of something poisoned

Kategori: Allmänt

But I'll hold on tight

Blev färdig tidigare med jobbet igår, så när jag kom hem vid 9 gick jag direkt från ytterdörren till sängen (okej jag borstade tänderna också). Sov till halv 8 imorse, kärlek till att sova länge. 

Ewe va i headsetet på jobbet under större delen av tiden, men som vi sa - vad har vi ens pratat om? Skönt iallafall, jobbet gick betydligt snabbare. 

För övrigt häromdagen när jag var sådär uttråkad slutade det med att jag gjorde om min spotify. Hittade massa ny bra musik, tex:

Nu sitter jag på bussen in till stan för biologilabb. Så får vi se vart livet för oss. 


Allt eller inget

Kategori: Allmänt

Klockan ringde halv 5 imorse, waa. Jobbade till 2, har legat som en död fisk i sängen sedan dess och ska snart tillbaka och jobba ca 5 timmar till. Måste ba samla energi först. 

Något galet uttråkad.

Kategori: Allmänt

Typ, sådär att det finns en massa saker jag SKULLE kunna göra, men inget jag direkt känner för. Ska även jobba imorgon och börjar halv 6, så det känns onödigt att påbörja något nu. Skulle kunna sätta på en film, skulle kunna plugga, skulle kunna söka lite jobb, skulle kunna sortera min musik, skulle kunna läsa lite. 
 
Känner dock såhär inför det mesta just nu
 
Men som sagt, imorgon ska jag jobba lite, skönt att hitta på lite annat som omväxling. Så trött på fysiken, och ja jag tjatar om den, men den är SVÅR okej. 

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Gråter blod över fysiken. Ska se om det går göra något åt skiten, jag ska ha klarat den innan jag dör. Biologin får vila lite, pluggar högskoleprov istället. 

Före och efter

Kategori: Allmänt

Varit nära flera gånger de senaste 3-4 åren, och nu va det fasen dags. 



Sådär glad

Kategori: Allmänt

 
Sådär läskigt glad. Finns glad och nöjd och så finns det den där känslan av att det är så fantastiskt bra. En underbar känsla, men pessimisten Bengtsson känner ändå en nervositet över att det kommer gå över. Funderar då och då på om jag kanske är bipolär. (Skulle säga att det till 75 % var ett skämt, 25 % seriöst)
 
MEN iallafall, saker går bra nu. Det är väl främst många projekt som är lite osäkra just nu, ser ljust ut på de flesta grejer, men ingen av dom är avslutad än så man kan ju inte veta hur det slutar. Men inom de närmsta dagarna borde jag få besked på iallafall några av dem. Hör av mig!
 
Annars var jag i simhallen igår, fick låna bilen så jag stack och simmade några längder. Härligt! Imorgon ska jag först träffa Julia för ett hemligt uppdrag, och sedan på kvällen Bachan för en drink eller två. Och så är det ju helg, då blir det massa gos med Leffie! (Lite fysik-biologi-högskoleprovsplugg också, men det glömmer vi för tillfället)
 

Gemma

Kategori: Allmänt

Ny girlcrush, hur vacker är hon inte? 


Pluggis

Kategori: Allmänt

Sitter i bibblan, försöker mig på fysiken, läser i boken och det är helt okej, nästan lite intressant tillochmed. Kommer till uppgifterna, fattar verkligen INGENTING. Inte ens med lösningsförslag hänger jag med. Framkallar en rätt grov ångest inom mig. Känns så avlägset att jag någonsin ska förstå det. 
 
 
Annars pratade jag med Permeliten på Skype igår, hon befinner sig ju i Umeå för tillfället. Väldigt mysigt.
 
 
 
 

Gbg ftw

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt i Göteborg i helgen, hade massa mys med pojkvän bror och svägerska! Och icke att förglömma, kissemissarna. Fast det är en bara den ena av dom som är nått att ha.

Trots att vi var borta fredag till söndag blir det inte mycket användbar tid där, kom fram sent, sov länge och åkte hem tidigt och allt såntdär. Men lite hann vi med!

Den här får komma med ba för att den är kul.

En sån godbit 😍








Ain't no size zero

Kategori: Allmänt

Köpte en skjorta på second hand häromdagen, den är två storlekar för stor men jag låtsas inte om det för dels är den snygg och dels kostade den 30 kr. 
 
 
Idag åker jag och Leo till Göteborg för att hälsa på bror, längtat hela veckan, kommer bli asnice. Daniel och jag smider planer på att trycka upp argbiggan Nikita i ansiktet på Leo när han sover, som hämnd för att han är allergisk så att inte jag kan ha någon katt (att jag också är allergisk brukar jag inte låtsas om, skönt att ha någon att skylla på). Men Leo vet inget, så sssch.
 
Hon må vara en sur dam, men hur fin är hon inte?
 
 
 
 

Så, sista uppdateringen, nu blir det godnatt

Kategori: Allmänt

 
Trip down memory lane
Och så slog vi rekord också
 

Såg 22 jump street igår

Kategori: Allmänt

Den var typ, väldigt alldeles pinsam vissa (de flesta) delarna, men vissa scener var så roliga att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Typ, denna:
"My name is Jeff" 

Glad att du finns

Kategori: Allmänt

 
 
 

Kort hår

Kategori: Allmänt

Kan inte släppa hur mycket jag gillar det. Klippte ju mitt förra korta hår för att jag egentligen ville klippa såhär kort, men inte vågade ta steget direkt. Sen trivdes jag rätt bra i det jag hade, och efter ett tag blev jag sugen på långt igen. Sen tar det ju så galet lång tid för håret att växa ut igen, tröttnar på det (även om mitt hår växer snabbt). 
Vill vill vill. Någon gång i mitt liv ska jag.
 
 
Ginnifer, damen som först fick mig bli helt kär i frisyren.
 
 
 
Emmas är egentligen liiiite kort, men hon är ju dösnygg så det funkar ändå.
 

grow your hair out long, come on come on

Kategori: Allmänt

Det är ju skönt att humöret kan komma tillbaka iallafall. Tur att det finns folk som kan få en på rätt väg igen. 
 
Som kanske kan förstås är jag på betydligt bätte humör idag. Var inne i stan en sväng, och på vägen hem plockade jag upp en söt liten blomma, ba för att den var fin. Ska snart in och skriva prov i biologin, men först är planen att tillaga lite morotssoppa. 
 
Blom-selfie
 

ba palla rubrik

Kategori: Allmänt

Ogillar starkt när humöret guppar, vill att det ska ligga på en stadig nivå mest hela tiden.
 
Men ja, saker att se fram emot, träffa Diddi imorgon och hälsa på bror till helgen. Gillar guldklimparna i mitt liv, rätt nöjd med familjen man valt själv och allt det där.

Och så var det ny vecka igen

Kategori: Allmänt

För att besvara Emmas fråga om vad jag gör nu istället, så pluggar jag biologi 2 och fysik 2 på distans, samt söker lite jobb och lite lägenhet. Biologin har jag hållt på med ett tag, fysiken började idag med introduktionskurs. Efter introduktionen pluggade jag, sen in till stan igen för att träffa Monika. Hade en trevlig pratstund, pratade om en massa. Köpte nytt höstigt läppstift


Stötte på Bachan, pratade med henne en kortis. Åkte sen vidare för att vara barnvakt åt Ludvig i några timmar. Fick lite kattgos också

Ligger nu i sängen, lyssnar på lite piano på låg nivå så jag kan höra regnet utanför. Mys! 

Systrarna Bengtsson

Kategori: Allmänt

Tror min syster va rätt kelsjuk igår, kanske?



On Wednesdays we wear pink

Kategori: Allmänt

And on Fridays we take selfies. 



Fixade en fin fläta i luggen som jag försökte få på bild, men icke. Men ni vet att den finns där. 
Sitter och tittar på tecknat med Ludvig, som blev superglad över att se mig. Mosters älskling. 
Imorgon ska jag plugga biologi, städa lite och sen gosa lite med den där Leo. 

Bak

Kategori: Allmänt

Har precis testat att göra den här:
Daimcheesecake med toffeesås (länk till recept)
 
Missbedömde dock lite och insåg inte att den måste stå i frysen i 5 timmar, men det blir säkert gott ändå! Bilderna är ju då inte heller mina, men ser det inte aaaasagott ut?!