kaptenisabelle.blogg.se

"yrkestroll"

Kategori: Allmänt

Klockan är 07.34 och jag sitter och skriver på en examinationsuppgift som ska in imorgon, vem är jag ens. Har snart skrivit 8 sidor, och den ska vara på 8-9 sidor. Av någon konstig anledning tycker jag inte att uppgiften är så jobbig, sen är det ju klart att jag haft dippar där jag fått panik och tänkt att det aldrig kommer gå. Men har kompisar som sagt att det är det värsta dom varit med om i skolväg, och där kan jag inte hålla med. Låt oss hoppas att det inte är för att jag missförstått hela grejen.
 
Om två timmar har jag bjudit in mig själv till Ewe, tänkte spela lite Mario Kart och spöa skiten ur henne. 
 
Annars är det mot Linköping imorgon för dop. På söndag ska vi träffa Bachan och Niklas, det blir myyyyys. 
 
Utöver det kan jag meddela att jag börjar bli så himla nöjd nu med hur våran lägenhet börjar bli. Det var ett ganska bra tag när jag inte alls trivdes i den, tror det var för att det var så mycket av Antons grejer och så lite av mina. Tillslut tog jag tag i det och började köpa in nya grejer (typ mattor och blommor och gardiner) och Anton säger att alla förändringar jag gjort har varit till det bättre så det är väl tur det. Vi har beställt lite tavlor till sovrummet och ska köpa en TV dit in, det börjar äntligen bli lite fint nu. Har känt ett brinnande hat mot vårt sovrum innan och knappt velat vara där inne. 
 
På tal om brinnande hat så är det slutspel i hockeyn nu, och vi följer Lakers slaviskt. Det var match i förrgår och vi satt och var SÅ. JÄVLA. ARGA. Malmöspelarna spelade så himla fult och filmade vid tacklingar osv. Hade vi velat se det hade vi ju kollat på fotboll. Lollo och jag pratade igår om det faktum att vi blev så arga på hockeylaget Malmö att vi började hata Malmö som stad. Även om Malmö spelat bättre än Lakers så går det typ inte erkänna det helt, när dom vinner på att domarna dömmer i deras fördel osv. (Och ja jag vet att Lakers vann pga att dommarna gjorde ett misstag i andra matchen but still) .Jag har fortfarande inte kommit över det än, men hoppas på att Lakers vinner bäst av sju. 
 
3 veckor kvar tills vi hämtar valpen också <3
 
 
 
 

20170315

Kategori: Allmänt

Tog fram min hårddisk och hittade massa gamla bilder. Bjuder på dom bara för att det är nostalgi. Har ett vagt minne av att det inte var så länge sen jag gjorde det but oh well. 
 
(Inser för övrigt att jag älskar varenda plagg jag hade när vi var i London 2013, och att jag inte har kvar ett enda av dom.)