kaptenisabelle.blogg.se

Immunförsvar på minus

Kategori:

Helt otroligt att man kan bli sjuk så ofta. Varje gång det går en sjukdom blir jag smittad. Det var inte alls länge sen jag låg i influensan, nu är jag dunderförkyld med huvudvärk och halsont. 

angående förra inlägget

Kategori:

Nu mår jag mycket bättre! Stress och sömnbrist är inte alltid en bra kombination. Var på banken idag och nu är deklarationen klar. Tack ni fina som hörde efter hur jag mådde ❤

Idag efter banken sket jag i föreläsningarna och drog ner på stan med Ewe, i 4 timmar. Skönt! 

dålig dag

Kategori:

Har den sämsta dagen hittills det här året . Har föreläsning 10-12 och 13-15, ska stå ut till lunchen men sen tänker jag fan gå hem. Ringde banken imorse, slutade med att jag grät efter att jag lagt på. Behöver vissa uppgifter till min deklaration, men banken kan inte hjälpa mig få tag på dem så är tydligen rätt körd.

Är trött och sur. Har massa saker i skolan och ska jobba typ alla schemafria dagar, vilket är skitdumt av mig. Men men.

Helgen var kul iallafall! 


Detta ansikte ger mig liv

Kategori:

Som alla vet älskar jag katter. Men denna katt, Nikita - också kallad Nikita-katten - är min absoluta av dem alla

sticker in huvudet för att säga hej

Kategori:


Egentligen så händer det massor saker i mitt liv just nu. Har fått sommarjobb som boendestödjare för folk med psykiska funktionshinder, jobbade min första dag igår och ska dit torsdag igen. Kommer jobba lite redan nu i april och maj, which is nice.  

På fredag tar jag med mig Granen och åker till Göteborg för en helg med äventyr där.

Klarade senaste juridiktenta, vilket är ett under.  

Blivit besatt av hockey, kollar tillochmed när inte något av lagen jag hejar på (dvs Lakers eller LHC) spelar. Jag och Lood snackar om att vi ska köpa säsongsbiljetter nästa år, då blir det en jävla massa hockey.

Anton har fått en ny lägenhet, en tvåa som ligger typ max 200 meter från mig. Så nära campus man kan komma utan att bo på campus.

I mitten av maj kommer Bachan hit! Men innan dess ska jag, Ewe, Anton och Rasmus till Göteborg för att se Mumford and Sons den 9e maj. NÖJE!!

nä om man skulle klippa lugg...

Kategori: Allmänt