kaptenisabelle.blogg.se

Kan inte låta bli. Uppdatering

Kategori: Allmänt

Här har vi saker som är som balsam för själen.
My brother from another mother


Resultatet

Kategori: Allmänt

Har inte använt en symaskin sedan högstadiet, då jag typ skolkade från alla syslöjdslektioner eftersom jag avskydde läraren. Men hade ett par trekvartsbyxor som jag köpte i grekland, som jag ville ha som shorts istället. Lagom svårt första projekt.
 
 

:)

Kategori: Allmänt

 

Sista uppdateringen på några dagar

Kategori: Allmänt

Jag tror att matten nästan gick hela vägen (men inte riktigt) trots att jag inte pluggat något, så den har jag stora hopp om inför omtentan. Fysiken gick käpprätt åt helvete trots att jag pluggat till den, fast verkligen inte ens i närheten av tillräckligt. 
 
Igår var jag på möte, lunchade med en gammal kompis från högstadiet (Eva), vilket var nice. Strax innan jag skulle på ett nytt möte ringer Julia och är helt förstörd eftersom hon var tvungen att åka till akuten och ville ha mig med, så mitt inplanerade häng med Leo fick skjutas upp till senare på kvällen, då blev det pizza och frustrerande film (men den var bra. men frustrerande).
 
 
 
 
Idag åker jag till ön och stannar där tills på söndag, umgås lite med familjen

Uttråkad

Kategori: Allmänt

Ska på möte, sitter och väntar, ingen annan här, Bengtsson är uttråkad. 
Hej.



Liselott förgyller mitt liv

Kategori: Allmänt




Jättekär, men jättedåligt med rätt storlek

Kategori: Allmänt

 

Mitt ilandsproblem för dagen

Kategori: Allmänt

Det är typ FÖR varmt för att ha BH på sig, det är inte alls skönt att ha något som sitter tajt runt kroppen i den här värmen. 
Har fysikföreläsning större delen av dagen, inte jättekul men inget jag kan gnälla över eftersom det är frivilligt. För att fira detta kör jag naturligt hår idag, vilket resulterar i att jag typ inte ser något. 
Hur kommer det sig att jag låter gnällig även när jag inte känner mig gnällig?
SOLEN SKINER, FRUKOST ÄR GOTT, SNART ÄR SKOLAN ÖVER OCH JAG HAR KLÄNNING PÅ MIG IDAG
 
 
 
 
 

Vilken tur att jag hittade det här!

Kategori: Allmänt

Vem vet hur min motivation varit utan denna lilla textrad?


Åh, vad jag längtar

Kategori: Allmänt

 

Studentbilderna gjorde mig nostalgisk

Kategori: Allmänt

Superblondin
 

"Vill så gärna be om hjälp men går ändå härifrån"

Kategori: Allmänt

Hade en sån där typisk dag där man inte känner sig fin i några kläder, frisyrer eller smink, en grinig Bengtsson helt enkelt. Väl i skolan säger Lotta "vad snygg du är i dag". Den kvinnan, kärlek hela vägen. 

(Nej vaddå, Bengtsson tjurar inte alls ner sig när saker går åt skogen) 

Goda nyheter

Kategori: Allmänt

Den här dagen började bra, höll sig rätt bra tills jag drog in till skolan. Efter det har det varit en stabil spiral neråt. Kaka på kaka på kaka. Började känna mig lite smått hysterisk för typ en halvtimme sen. Fick ett mess om att resultatet för mattetentan kommit, kände att jag inte vågade kolla men lika bra att göra det, istället för att dra ut på det. Hade kollat facit innan, om jag fick full pott på alla de uppgifter som jag hade rätt svar på skulle jag få precis godkänt. Hon är ju känd för att rätta hårt också så jag kände att mina chanser inte var jättestora. Men det höll hela vägen fram, ett godkänt var det!
 
Underbart fin känsla, six down three to go!
 

Länge sen sist, dags för uppdatering

Kategori: Allmänt

Kände mig rätt huslig, bakade först muffins och gjorde sen hemmagjorda köttbullar med potatis, egengjord brunsås från grunden och sallad till det. Inte nog med att jag tog mig tid till att göra det, det blev gott också. 


Löst problemet med mitt ögonsmink

Kategori: Allmänt

Jag och Bachan har förundrats över faktum att min eyeliner alltid kladdar ut sig på ögonlocket - häromdagen kom vi på vad problemet var. Jag har tydligen inte ögonen öppna tillräckligt mycket, så det "skavs av".
Får väl helt enkelt gå runt och se förvånad ut istället.
 
Och ja, när jag försöker undvika plugget blir det mycket bloggande. Det är som att prata med sig själv, fast man låstas att man pratar med andra. För det är ju inte mycket vettigt som kommer upp här. 
 
 
 
 
Ps. Egentligen är jag glasögonorm med trollhår idag.
 
 
 
#SkaffaEnKamBengtsson
 
 
 
 
 

En lördag

Kategori: Allmänt

Sitter på balkongen och njuter av det fina vädret, nevermind att den ligger i skugga. Plugget idag har inte gått så jättebra, men jag funderar på att tillbringa kvällen med näsan i fysikboken som straff. Möjligtvis inte jättekul, men roligare än att kugga. Mitt enda problem är att jag fastnade på massa sybloggar och blir supersugen på att ta fram symaskinen (har ju inte ens testat den än, heeeeh). Men det är ju inget kul när man inte kan... Funderar på att ta en tur till mamma, eller lura hit henne, och ha en sydag med henne. Hon kan ju allt sånt där. Men det får väl vänta tills efter tentorna, tjolahopp tjolahej.
Nämner även hur sugen jag är på att läsa. Jag vill läsa Harry Potter, Game of Thrones, Sagan om ringen, medmera medmera. Åh, kan knappt vänta tills ledigheten kommer. 

Kollar ikapp mina serier

Kategori: Allmänt

Vad är grejen med den här veckans avsnitt??
 
 

"Plugga hela kvällen" var det ja

Kategori: Allmänt

_______________________________________________________________
_________________________________________________
(det här handlar om en annan grej sen)
 
 

Dagens fynd

Kategori: Allmänt

 
Kjol 65 kr
Kjol 45 kr
Topp 50 kr (lägg märke till hur diskret jag fick med tatueringen)(mage)
Topp 50 kr (mageeee)
 
 
Tänker försöka lura mamma till att fixa och trixa lite med topparna så de blir ännu bättre, mina skillz med symaskinen har ju inte testats än. Inser även att kjolarna ser rätt likadana ut men lovar, det är de inte.

"Sanningen väger lätt som en fjäder

Kategori: Allmänt

Borta med vinden, hejdå"

Skulle träffa Nico och Johanna på stan strax efter 12, skyndar från skolan och smsar flera gånger påvägen och frågar vart vi ska ses, inget svar. Tillslut, när klockan är typ 12.20 får jag svaret att de kommer till stationen 12.10 så dom hör av sig då. Hmmm... Ringer upp, oväntat nog har en viss Nico sagt en timme fel. Så jag fick glida lite, gjorde några fynd på Myrorna. Två kjolar och två toppar, whoop. 
När damerna väl anlände drog vi och åt mat, satt kvar i några timmar och tjötade, sen handlade vi skor eftersom mina knappt håller ihop.
Kom precis hem, nu ska här pluggas resten av kvällen. 





Nu är vi trötta på plugg

Kategori: Allmänt





Morr

Kategori: Allmänt

Åkte in till skolan idag med Johan för att plugga, hade med mig en matlåda som jag la i ett av kylskåpen i microrummet, tänkte försöka spara den så länge som möjligt så jag kunde sitta lite längre. Vid typ 3 kände jag att magen skrek, så gick ner för att hämta den. Kylskåpet är helt tomt, det är alltså någon som har tagit min mat. Jag blev så fruktansvärt arg. Blev ju rätt arg rätt ofta förr, tillåter oftast inte mig själv att bli arg längre. Men hungrig som jag var kunde jag inte riktigt hindra det, blev så arg att jag nästan blev rädd för mig själv. Det höll i sig ett bra tag, sen blev jag ledsen istället och ville lägga mig och gråta. Åkte hem och lagade mat, men känner att resten av dagen är förstörd. 
 
Inser att jag överreagerade lite, kanske inte behövt bli riktigt så arg som jag blev, det var ju bara en matlåda. MEN. Det är en principsak. 

Före och efter

Kategori: Allmänt

 
Nu äre fäzt

Skrattar så jag gråter

Kategori: Allmänt

Hittade precis en post på Tumblr. Undrar om det är jag som är trött. Finner det OTROLIGT kul iallafall.
Smakbit:
 
 
 
 
 

Hah, vet hur Johan funkar

Kategori: Allmänt



tar selfies i min plugg-paus

Kategori: Allmänt

Känner mig rätt självmedveten och lite smått besvärad av det, så det spårade ur.
 
 

Tröst-shopping

Kategori: Allmänt

När man har en jobbig dag får man tröstshoppa, det är faktiskt okej. Köpte några ljus samt ljusstakar, oså fick jag med mig två toppar. Konsumenten i mig jublade. 


Sen fick jag middag lagad åt mig i mitt eget kök.
Så domesticerad ;D 



Tror att det regnar

Kategori: Allmänt



Så liten bebis

Kategori: Allmänt

 
 
Så liten och söt, vart ska man ta vägen. Första gången jag träffade Ludvig och första gången morbror Daniel träffade honom. Vilket litet knyte. Jag minns att jag inte kunde sluta titta på honom. Satt och höll honom i flera timmar och bara tittade på honom när han sov. (Det hade kunnat låta obehagligt, men ne.)
 
En något större pojke, men fortfarande så liten, GOOOOOOOOS.

För övrigt - ringen

Kategori: Allmänt

Ser ringen hos mamma, säger "Vilken fin ring" varpå mamma svarar "Tack, jag har gjort den själv". Min första tanke, som jag uttrycker högt, är "Jag vill ha den".
Så då fick jag den. Min mamma är snel.
 
 
 
 
 

Plugglördag 9-21

Kategori: Allmänt

Lotta är en näst intill omänsklig varelse, när hon sitter med plugget är det allvar på riktigt. Så både gårdagen och dagen har tillbringats vid mitt köksbord med böckerna framför näsan. 
Fortsätter kvällen i samma mönster.
 

Töntar

Kategori: Allmänt



I'm not excited, but should I be?

Kategori: Allmänt

Is this the fate that half of the world has planned for me?
I know I love you and you love the sea. 
But what holy water contains a little drop, little drop for me?
 
Vaknade hos Ewe imorse, hade för en gångs skull inte en katt bredvid mig utan en hund. Rätt nöjd ändå. Kollade mobilen, massa snaps från dundergänget, log lite för mig själv när jag kollade igenom dom. Sms från Johan - fysiken hade kommit. Kuggade. IGEN. Kände mig lite trasig ett tag. Sen gick det över. Varför vara bitter.