kaptenisabelle.blogg.se

Ett inlägg mest för min egen skull

Kategori: Allmänt

Häromdagen gick jag igenom mina gamla blogginlägg, och insåg dels hur kul det är att få en "ja just det, det här minns jag"-känsla, men också "varför bloggade jag inte mer om det där för". Så jag tänkte försöka bli bättre på att blogga, mest för min egen skull, för att ha något att titta tillbaka till sen. Så tänkte göra en lista nu, för att minnas lite hur läget var i juli 2017.
 
Läget just nu:
  • Var i Göteborg i helgen, bodde hos bror och var på Liseberg.
  • Är besatt av koreanska draman, besattheten har dock lagt sig lite. 
  • Försöker läsa, är på andra Witcher-boken men kommer ju ingenstans. 
  • Ser fram något oerhört till lönen kommer. Har tusen saker jag vill köpa, kanske kommer en liten update om vad jag köpt sen. Men vill köpa massa nya kläder, ny ryggsäck, regnkläder och stövlar, grejer till djuren, grejer till hemmet (typ köksredskap och lakan och tavlor och blommor och kuddar. Listan är oändlig).
  • TV-spelandet ligger lite på is för tillfället. Har försökt men känner inget riktigt sug.
  • Samsar är ett litet pain in the ass mesta delen av tiden. När han är lugn är han världens mysigaste, men när han är bråkig undrar jag vad tusan vi gett oss in på, kan känna mig så himla hjälplös. Typ när man sagt till honom om vissa saker en miljon gånger och han ändå inte lyssnar. Sen försöker jag tänka att han bara är valp fortfarande, men är så nervös att han ska bli en olydig hund senare. Får också lite panik av att jag tycker att det alltid luktar hund hemma hos oss (vilket andra säger att det inte gör men ja).
 
Jaha nähä nu fick jag slut på idéer. 

Juli någonting

Kategori: Allmänt

Ledig två dagar nu, så oerhört välkommet. Hatar hatar HATAR mitt schema nu i sommar, men det har nog de flesta redan hört för jag gillar att prata om det. 

Men trots att jag typ aldrig är ledig har jag lyckats hitta på en hel del roliga grejer. Lägger upp lite bilder för att jag inte orkar skriva om det. Heh. 

Sminkade mig idag för första gången sen typ början av juni. Frågan är ju varför man aldrig blir lika fin på bild som man känner sig i verkligheten. 

Har bokat tid hos frisör i augusti, ska bli så skönt att få fixa rufset. Har inte klippt mig sen augusti förra året, så det är väl dags nu. 

Nästa helg ska jag och Anton ta en minisemester och åka till Göteborg, hälsa på bror och gå på Liseberg. Det är i princip enda helgen jag är ledig hela sommaren, och enda gången vi är lediga mer än en  dag samtidigt (det beror väl på att jag aldrig är ledig mer än en dag :))))) )