kaptenisabelle.blogg.se

Nico

Kategori: Allmänt

Igår tog jag tåget till Kalmar för att träffa Nicolina, som plockade upp mig där. Det var helt fantastiskt underbart att träffa henne igen. 




Lite genus

Kategori: Allmänt



Antar att ingen kommer orka läsa det men hamnade nyligen i en diskussion om ordet "hen" med personer som inte alls kan förstå varför man ska använda det ordet. Jag använder det inte så ofta, men jag kan ändå se det positiva i att använda det. 

Ps. Älskar när man tycker kurslitteratur är kul att läsa, bästa känslan 

Mys-onsdag

Kategori: Allmänt

I söndags hade jag besök av Permis, tänker satsa på att få henne att flytta hit. 

Har nu precis haft Johanna och Jonna på besök, vi har suttit i 4 timmar och druckit öl/vin och kikat New Girl, zupermyz. Igår kollade vi på bio, såg Maze Runner 2. Den var faktiskt riktigt bra! 

Imorgon har jag seminarie på morgonen, sen är jag "ledig" fram till hemtentan som kommer på måndag. Kanske borde läsa lite kurslitteratur, vi får se om jag orkar. 

Puss och godnatt!


I-landsproblem

Kategori: Allmänt

Har tänkt ha en inflyttningsfest om några veckor. Tänkte "jag ska bara bjuda de närmsta", blev lite mer än 20 pers, haha. Jag bor på 25 kvadrat, hur fan ska vi få plats. Men det finns ju ändå något mysigt i det, att ha som problem att man har "för många" som man vill ha med på roliga grejer. 

Igår drog vi spontant en fika efter skolan, som sen övergick i en förfest hos Loodis. Hade bästa kvällen på länge. Förfesten skulle sluta i att vi gick ut, men vi var kvar hos Loodis till halv 1. Då drog vi och köpte kebab, och så var vi ett gäng som drog hem till mig. Ett ord är allt som behövs: "mys". 

Några av mina gullegrisar; Loodis, Jonna och Granis


Hittade dessa nu också

Kategori: Allmänt

finis
 
 

ASSÅ vad jag älskar Imagine Dragins

Kategori: Allmänt

Tog inte så många bilder, det är mest videor. Men här kommer några:
 
 

Mot huvudstaden

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget mot Norrköping där Ewis ska plocka upp mig, för ikväll ska vi till Stockholm och se Imagine Dragons. Sug på den. 

Lyssnar på Flora och Fridas podcast, så mycket girlpower. Lurve it. Känner även att min utbildning fakkar med min hjärna lite. På bara två månader har jag fått så många ögonöppnare vad gäller orättvisor, normer och ideal i vårt samhälle osv. Vilket ju är superduper men samtidigt för det med sig en väldans massa ilska och frustration. 
Hoppas ni alla får en fin onsdag vänner, puss!

Nu är lägenheten (typ) färdig!

Kategori: Allmänt






Slänger in en bild från igårkväll också, den var lite mysigare.


Lite saker saknas fortfarande, men nu är jag inflyttad iallafall. 

Annars håller jag på att bli sjuk IGEN, har en uppgift att göra till på fredag som jag inte vill göra ÖVERHUVUDTAGET och min lördag ska spenderas med att sitta och skriva högskoleprov. 

Men igår hade jag nästan alla mina gullegrisar i Växjö hos mig för spel och äppelpaj, imorgon åker jag till Stockholm med Ewe för att se Imagine Dragons, på söndag ska jag träffa Perme, på fredag nästa vecka ska jag träffa Nico och Halloweenfesten med skolan som jag inte trodde jag kunde gå på visade sig vara på en dag då jag kan. Icke att förglömma, när jag kommer hem nästa gång har jag planerat in både Bachan och Lotta och Niklas. 
Så livet är ju faktiskt rätt najs ändå. 

Trött så ögonen går i kors

Kategori: Allmänt

Kan inte sova om nätterna för att jag är så stressad, och är så trött att jag inte kan plugga. Fin kombo! 
Är på östkusten över helgen. Fredagen gjordes lite saker som skulle fixas, på kvälle hängde jag med Niklas. Idag (lördag) är jag hos Emma och firar att Elly fyller 1 år, och imorgon ska jag flytta sista grejerna till Växjö. 
Försökte ta en ny bild att ha som profilbild eftersom jag numer har mörkare hår och glasögon, men fick höra att den jag har nu är såpass fin att jag inte borde byta. Så jag lägger väl upp den här då.




Sammanfattning av min helg

Kategori: Allmänt






Glasögonorm

Kategori: Allmänt

Då jag är fattig student har jag investerat i ett par glasögon och tänkte skippa linser framöver (typ, ska köpa ett paket endagslinser). 


Hipster 2.0? 

I'll use you as a focal point...

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för en tur till IKEA med Ewe och Jossan. Möblerna kommer levereras om två veckor. X antal tusenlappar fattigare, vill inte gå in på detaljer men - jag har inte en enda möbel sedan innan. 
I bilen hem lyssnade vi på Imagine Dragons, åkte genom underbara älskade Smålands vackra natur och jag kände mig mys-lycklig. 
Väl hemma drack jag rödvin, åt choklad och spelade Far Cry 3 i flera timmar. Underbart.