kaptenisabelle.blogg.se

Det var inte igår

Kategori: Allmänt

Kikar in för att säga hej! Känns ju sådär att det senaste folk ser är min besatthet av kpop. Inte för att den gått över, inte det minsta faktiskt. Har i princip inte lyssnat på annat än kpop sen augusti typ. Utvidgat mina vyer lite dock, så nu lyssnar jag på TVÅ band och inte bara ett. Wow. Fick 2 böcker av Anton i julklapp om koreanska, så planen är att lära sig det någon gång.
 
Vad har hänt sen sist annars då? Praktiken är slut, och vi har påbörjat en ny kurs om forskning, och parallellt skriver vi på vårt examensarbete (c-uppsatsen). Jag och Lollo skriver tillsammans. 
 
Kom nyligen hem från Sälen, där jag var i en vecka med sekten, hur mys som helst! Jag var sämst av alla på att åka, och den som slog mig mest pga tog mig knappt ner för en backe utan att ramla. Men det var kul ändå! 
 
Andra saker som hänt är att Hanna tog läkarexamen så jag och Diddi hälsade på henne i Lund, jag har haft sleepovers med tjejerna i sekten, Halloweenfest, Nico har hälsat på och Ewe, Anton, Matilda och Lollo har fyllt år!