kaptenisabelle.blogg.se

friends

Kategori:

Ibland undrar jag hur vår vänskap överlevt 7 år eller vad det nu är




Sen inser jag att det är för att hon är underbar (och jag med)

fotboll

Kategori:

Vi är ett gäng som bestämt att vi ska utföra någon typ av träning en gång i veckan, hittills onsdagar. Det är därför jag genomlidit Tabata de senaste veckorna. Idag bestämde vi oss för att köra fotboll istället. (planen är tydligen att ha ett korpen-lag 2017, vet inte hur seriöst det är...) iallafall sjukt kul!! 


Imorgon är det jobb och monopol på schemat, fredag grilla och dricka vin, och lördag bio. Utöver det ska så mycket tid som möjligt läggas på tentaplugg. Sadface.

skillnad på folk och folk

Kategori:

hej och hå

Kategori:

Alla andra njuter av helgen, min snap är fylld med festbilder och själv ska jag jobba hela helgen. Ska sätta upp en lapp på kylskåpet med saker jag kan inhandla för min lön, för att tagga mig själv liksom. 

Skickade ett paket med godis till Ludvig, mosters älskling. Han blev tydligen överförjust, värmde hjärtat. Fick även en video på honom där han ropar "Tack Isabelle för godiset!" <3


Annars har jag någon konstig längtan från hur saker var förr. Tror dock det är för att jag är trött... Saknar Ewe (träffar henne dock typ varje dag men ändå), saknar Lotta, Emma, Nico, Bachan, Diddi, familjen... Dock så kommer jag åka hem snart och träffa de flesta, och midsommar åker jag till ön. Kanske har att göra med det jag skrev häromdagen, om ansvar hit och dit. Medans jag avgudar de flesta av vännerna här finns der fortfarande de som jag inte känner att jag kan vara 100 % mig själv med, som att man försöker hela tiden för att dom ska tycka om en.

Men mina boys, dom kan jag alltid räkna med <3 Tycker så mycket om dom, helt galet egentligen. 

fredag

Kategori:

Seminarie idag, sen är vi "fria" fram till tentan om 2 veckor. Reppar Harry Potter idag, det måste ju förevigas.

Igår hängde jag med Jonna, Lood och Granis. Riktigt mysigt! Hänger ju inte så mycket med Jonna längre, glömmer hur mycket jag gillar henne! 

Annars blev jag riktigt glad över Flisans kommentar om arbetet vi ska ha seminarie på idag 😍

på tal om något roligare

Kategori:

Bachan var här i helgen och det var helt underbart. Så mysigt att träffa henne igen och att se hur hon kommer överens med alla vänner jag har här.

Vuxenpoäng

Kategori: Allmänt

Förr var jag alltid så nöjd när jag gjorde något som var vuxet, saker man sa till folk "vuxenpoäng" om. Just nu, främst i förrgår, känner jag ORKAR INTE, VILL INTE. Trött på alla val man måste göra, ansvar och allt som hör därtill. Man ska plugga till tentor, umgås med folk man knappt står ut med för att inte skapa drama i vänkretser, be om ursäkt när man inte själv gjort fel, ha koll på ekonomin och jobba extra vid sidan av studierna. Fick ett erbjudande om en tvåa på campus, vilket varit drömmen hela året för att då kan jag köpa katt. Den kostar 1500 kr mer i månaden än den jag har nu. 1500 kr jag inte har, så jag kommer behöver vara TVUNGEN att jobba extra för att ha råd. Om jag jobbar extra, vill jag verkligen lägga 1500 kr på hyra när man kan göra så mycket annat kul för det?
 
Fick skäll av min syster för att jag inte hör av mig. Det betyder tydligen att jag inte bryr mig om min familj, inte att jag glömmer eller faktiskt hör av mig utan att någon svarar. Ytterligare ett "måste". Måste höra av mig för att inte få utskällningar, inte för att jag vill eller saknar dem. 
 
Får kontinuerligt höra hur dåligt det är att jag flyttat till Växjö av familj och vänner hemma. "Vi ses aldrig, det var så mycket bättre när du bodde i Linköping, du måste flytta tillbaka efter studierna". Men om jag trivs här då? Kan jag få njuta av tiden här, i vackra Växjö med folk jag trivs så bra med, där jag träffade min underbara pojkvän och ser hur vänner jag älskar har vuxit så mycket i sitt självförtroende på mindre än ett år?
 
Ja, det blev ett bittert blogginlägg. Jag är trött. Snart ska jag träna Tabata med gänget. Träningsvärk incoming.
 
 
 
 

Träningsvärken är brutal

Kategori:


Körde Tabata utomhus igår med dessa. Höll på att spy 2 gånger och gav upp en gång (men Johanna skrek på mig så jag fortsatte). Idag har jag en träningsvärk som inte är nådig. 

På kvällen sen kom Bachan hit! 
(Snapen snodd av Bachan)

Sen var det ju dagarna i Göteborg också

Kategori:


De senaste dagarna

Kategori:

Häromdagen tänkte jag "det här är nog den bästa dagen i mitt liv". Hade en fantastisk dag på jobbet, första dagen jag var själv med en omsorgstagare. Sen åkte jag hem för att grilla med världens finaste vänner.

Mycket grill på sistone. Och mycket vänner och sol.

 

måndag

Kategori:

Skulle pluggat med Lood och Granis, blev inget med det (ångest då jag har seminarie imorgon, bara att sätta klockan tidigare). Istället åkte vi och Ewe till citygross och köpte en grill, grillade, såg Game of Thrones och spelade Mario Kart. Jaja... Det var åtminstone en helt underbar dag och jag fick umgås med mina 3 favvisar här i Växjö. (Hur kul är det för övrigt inte att mina nya vänner + pojkvän kommer så bra överens med Ewe att vi kan umgås spontant allihopa?) (Inte för att det egentligen är något konstigt men ni fattar vad jag menar)


(Så sablans kär i denna dröm på två ben)

Valborg på Campus

Kategori:

Hade en riktigt bra valborg på Campus igår. Vi var först nere på ängen mitt på Campus, där typ hela Campus var samlat. Stolar, filtar, tält och grillar och sjukt mycket folk gav en festivalkänsla. Fick vara med i stort sett alla i Växjö som jag tycker om (förutom Ewe som var hemma i Östergötland), både mina vänner, i de olika gängen som finns och även Granis vänner, vissa som pluggar och sen även en av Granis barndomsvänner som hakade på.

Sen drog vi till Rasmus på en hemmafest, vissa drog vidare till Sivans på utgång. Allt som allt en bra Valborg!