kaptenisabelle.blogg.se

Nyår

Kategori: Allmänt

Spelar Mario Party med Ewe. Blir förbannad. Hatar mitt hår gör jag också.

(Bitter men ändå rätt glad)

Letar saker att vara glad för

Kategori: Allmänt

VARFÖR kunde man inte ha PMS där man blir arg istället för deppig? Hade kanske inte varit så kul för andra men rätt skönt själv? 
Ja eller att bara slippa skiten helt är ju också en idé.
 


Hej plastikkirurgi

Kategori: Allmänt

För några år sedan:

Nu:


Det syns inte ens att det är samma person??


Hälsade på en pojkspoling

Kategori: Allmänt


(Jag gillar ju mina smygfoton)





Nu är jag hemma igen, har jobbat idag. Ska snart mörda pirater, imorgon fyller storasyster 30 år och sen är det nyår med Ewe som gäller! 

Slutet

Kategori: Allmänt

Och nu gråter jag sjuka mängder, hyperventilerar en smula

Snabb kommentar

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Har snart sett klart filmen. Har haft frowny-face större delen och känner att jag blir rätt upprörd faktiskt. Sjukt att människor kan behandla varandra sådär. Uschuschuschusch
 

Känner mig ruskigt nöjd

Kategori: Allmänt

Har precis skickat in den sista uppgiften i biologin och är nu färdig med den kursen! Förutsatt att jag klarar uppgifterna då men det tror jag. Skönt, tar nu ledigt fram tills 2015. 
 
 
Ska fira med kebab och filmen Camp X-Ray (med Kristen Stewart) som jag velat se i typ ett år. Prepare for tears. Kanske knivar lite pirater senare ikväll.
Saknar grabben som övergett mig såhär i juletider men annars rätt nöjd med livet just nu.
 
 
 
 
 
 
 

When Everything you touch turns to gold

Kategori: Allmänt

(Ewe, jag förstår vilket ljud du menar)
 
 
 

Hittade precis detta inlägg i utkastet

Kategori: Allmänt







Såhär känner jag

Kategori: Allmänt



De senaste dagarna har varit så förjävla späckade, visste att det skulle bli jobbigt men trodde jag skulle klara det relativt smärtfritt. 
Icke. Stress+sömnbrist+problem+press&prestationsångest resulterade i att jag låg över köksbordet och bölade. Vilket lättade på trycket i bröstet och det sedan kändes en smula bättre. Imorgon efter lunch lättar det lite. Skönt. Då blir det även bio med Ewe och Midget :) först måste jag dock klara ett bajssvårt prov i biologin.

Var på julbord på jobbet ikväll, blev överraskad av att se mina gamla lärare där (eftersom skolorna samarbetar). Fick chansen att krama och säga hej till de två bästa lärarna jag haft, Anette och Gabriella. Dagens guldklimp! 

The Holiday

Kategori: Allmänt

Kommer på mig själv med att muttra "det är så fint"

Stolt och en smula förbannad

Kategori: Allmänt

Jag har nu, efter ca 1 år, ÄNTLIGEN tagit modet till mig och ringt till min norska bank, sagt upp kontot och fört över pengarna till mitt svenska kontot. (Försökte maila typ 5 gånger om det men dom fattade inte vad jag ville ha hjälp med så till slut fick jag ge upp).
 
Nu är det bara CSN kvar då. Pratade med dom både i tisdags och torsdags, båda gångerna slutade det med att jag började böla. Tips, börja ALDRIG bråka med CSN.
 
Mitt problem nu är att jag fick pengar 2 månader för sjukgymnast. Fick igår ett brev om att jag ska betala tillbaka strax över 9000 senast den 30e december 2014. Förlåt, men hur fan tänker man då? Inte ens en månads förvarning, tack som fan. Men det är inte mitt egentliga problem, det gör mig mest irriterad. 
Problemet ligger i det faktum att jag nu äntligen bestämt mig 100 % för att försöka mig på veterinär, det har varit en smula veligt, främst pga svårigheterna att bli antagen. Har nu accepterat och nästan omfamnar det faktum att jag kan behöva studera 5-6 år utomlands. För de ansökningarna måste man göra ett intagningsprov. För att kunna söka till det provet måste man ha fått godkänt från csn att man får studiestöd. Och det är här mina känslor att döda någon kommer in - eftersom jag fått "oförtjänta" pengar för sjukgymnast så får jag inte godkänt. Jag frågar: om jag betalar tillbaka varenda litet öre jag fått, både lån + bidrag, så har jag ju inte fått några pengar och då borde det vara okej. (De 9000 kronorna är bara för ena månaden, den andra behöver jag inte ens betala tillbaka??)(Kan även vara för bara lånet och inte bidragen). Men det går ABSOLUT INTE, det ska jag verkligen inte tro. "Okej, men nu är det så att jag inte kan plugga på den utbildningen jag vill om det här inte går att lösa". Enda lösningen är om du pluggar en kurs nu i vår utan att ta studiemedel och klarar poängen. "Okej, och hur ska jag överleva då, utan någon som helst inkomst?" Nää det är klart, det kan ju bli svårt.
 
Förbannade idioter, jag blir så jävla arg (och en smula ledsen.)

Har precis sett sista Hobbit

Kategori: Allmänt

Spontana tankar: 
10 av 10
Lojalitet asså, det är verkligen sättet att då mig fastna i en film
Emotionell våldtäkt

Hej igen

Kategori: Allmänt

Avbröt förra blogginlägget för att jag skrattade för mycket åt en bild som Ewe photoshoppat ihop åt oss. Kan tyvärr inte dela med mig av den då den innehåller Hitler och det inte känns helt rätt, men jag kan meddela att den innehåller Hitler, Martin Freeman, Patrick från Svampbob, Obama, regnbågar och rosa enhörningar. Nu skrattar jag igen. Som sagt, anledningen till att hon är min soulmate.
 
Annars har jag rätt ont i huvudet för tillfället, antingen är jag påväg att bli förkyld eller så är det för att jag andades in massa koldioxid idag på biologilabben. 

Ikväll har jag bjudit Leo på sista Hobbit-filmen, så det ser jag fram emot! Har en sån där dag när man känner sig lite extra kär. Idag är även 8 månader sen vi blev tillsammans. 
 
 
 
Nu blev det för mycket känslo-kladd, så jag säger hej då och drar mig in mot bion!
 

She's the giggle at a funeral

Kategori: Allmänt

Tips på två låtar/artister som Diddi tipsade mig om och som är det enda jag lyssnar på för tillfället:
  • Home - Dotan
  • Take me to church - Hozier
Sen är även Run och To be alone med Hozier faaaaaaab.
 
Honey, when you kill the lights, and kiss my eyes
I feel like a person for a moment of my life
 
 

Tisdag=fisdag

Kategori: Allmänt

Ibland är det tur att det finns bebisar.
 

Ny celebcrush, fruktansvärt vacker

Kategori: Allmänt




Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen har varit bra! I fredags njöt jag av pizza, vin, och att avklara Far Cry 3! På bilden kan vi se naglarna hos en nöjd tjej som nog aldrig lyckats få så lång tumnagel tidigare, medans karln i huset klarar av något svårt moment i spelet åt mig (tro inte att jag kan klara allt själv). Vi ser även en kaffemugg, som vissa häver i sig glögg ifrån. Normala människor dricker ju annars glögg ur en liten glöggmugg. 
 
På lördagen vaknade vi typ halv 11, Leo fick panik och jag njöt järnet. Sleep is life. Sen drog jag iväg för att fira syster som fyller 30 snart, vi åt och drack gott, badade badtunna utomhus, bastade, hade sminklektion och sen in till Harrys. Många roliga moment, hände mycket saker som jag trodde bara hände på film. Min syster har världens härligaste vänner! Finns ju en stor charm i att dom känt varandra i typ 15 år också. Jag är knappt 15 liksom. 





Söndagsmorgonen var ju däremot inte nådig. Tog mig inte upp ur sängen förens 2, då jag lyckades släpa mig till soffan och låg kvar där till halv 7. 
 
Idag har jag varit på powerwalk en mil, känner hur musklerna nästan sprängs. Det var ju sol för första gången på 200 år, man får ju passa på.

En vecka kvar, sen kommer Ewis hem. 

skrattar nästan så jag gråter

Kategori: Allmänt

 

Mina två loverbois

Kategori: Allmänt



Hej och hå så det kan gå

Kategori: Allmänt

Hittade dom här bilderna, båda är från Norge innan jag började experimentera med håret (igen). Så fint, långt hår man hade (okej kanske inte den röda färgen) Om jag saknar det ibland? Nej inte alls.
 
 
Annars då, vad kan man berätta. Leo och jag har kollat färdigt alla avsnitt av Archer, känns tomt, vad ska man göra av livet nu då. För övrigt en väldigt bra serie, kan man tipsa om. Kanske tog första säsongen innan vi vart super-hooked men tyvärr är det ju bara typ 12 avsnitt på 20 min per säsong, uäää.
 
Leo har även gjort mig till en dataspelsnörd, spelar Far Cry 3 tills fingrarna blöder (och jag drömmer mardrömmar på natten för att jag tror att jag är med i spelet).
 
Har även fått en bugg, vilken typ kan beskrivas som att varje gång någon ger sin åsikt om något ser jag det som att dom försöker säga åt mig vad jag ska göra, och jag blir fakkin crazeeeeh. Nä men på riktigt, jag blir så jävla arg. Tror det började med att jag började störa mig på att folk säger åt mig vad jag ska göra vad gäller framtiden, vilket sedan utvecklades till att när någon säger minsta lilla grej så hugger jag. Typ exempel, vi pratade om bebisar (eftersom min syster precis fått en) och jag sa att hon är så söt och bla bla och fick kommentaren "men det är ju några år kvar för dig" (vilket, ja, det är, MEN:) varpå jag typ väser/vrålar fram "OM JAG VILL HA EN BEBIS IMORGON SÅ SKAFFAR JAG EN BEBIS IMORGON." Så ja, that's my life just nu. Det har även lett till att såfort någon börjar sådär i telefonen så hotar jag med att slänga på. 
 
Men förhoppningsvis blir det bättre snart, eller så kanske man efter 22 år äntligen får lite skinn på näsan?